Aki köpőfalnak áll, azt leköpik

Ő most az ügyeletes nő, akire célozhat NER-es, nem NER-es, aki majd a népnyúzó törvényeket aláírja, aki hűen szolgálja az elnyomást. Angela Murinai írása.


Nos, ami most történik Novák Katalinnal, az gyönyörűen megmutatja, mi is a nők valódi szerepe a vérmacsó NERben. Mire is kellenek, mire használják őket valójában? Miért is pont Novák Katalin az új köztársasági elnök, és miért is kellett már a beiktatása pillanatában céltáblává tenni, akire aztán a kedves NER szörnyek szabadon köpködhetnek.

Novák Katalin végigmosolyogta az elmúlt éveket. Pontosan hozta azt, amit egy nőtől elvár a patriarchátus. Ne vicceljünk, még a megjelenését is teljesen átszabták, testét lefogyasztották, haját kivasalták, új smink, és outfit. Gyakorlatilag gyártottak egy második Varga Juditot, aki szintén annyira sikeresen húzta mosolyra a száját, hogy még olyankor sem tudja letörölni magáról, amikor elvileg komolynak, netán morcosnak illene lennie.
Ők ketten átmentek a férfiak rostáján, jó kutyák, kirakat-libák. No, lám, van NER politikus, aki nő, ráadásul magas pozícióban. Novák jól vizsgázott, megmutatta, hogy ebben az országban egy nőből bármi lehet. Orbán bízhat abban, hogy soha nem fog rakoncátlankodni, éppen olyan hű töltőtoll-ember lesz, mint az elődje, a bajusz.

A képre kattintva megrendelheted

De vajon fel volt-e arra készülve Novák Katalin, hogy rögtön az elején célkeresztbe állítja a főni? Tudta-e, amikor elmondta a beszédét, hogy mi fog rázúdulni utána? Ami történik most, tankönyvi mintája annak, ahogyan és amire a női politikusokat szereti használni a patriarchátus. Mert mire szereti őket használni?

Demonstrálni, hogy nem is igaz, hogy a nőket nem engedi érvényesülni,
– Eleve nehéz, bukásra ítélt ügyeket a nyakukba sózni, hogy azután a garantált bukást ne férfinek kelljen felróni. Ezzel nem csupán a férfihatalmat védi, hanem erősíti azt a sztereotípiát is, hogy a nők tulajdonképpen alkalmatlanok komoly feladatok ellátására.
– Köpőfalnak, amennyiben olyan feladatok elvégzésére, olyan szavak kimondására kéri-kényszeríti őket, amellyel a népharagot magukra vonják.

Jelenleg a magyarok fele elhitte az orosz propagandát, és gyakorlatilag Ukrajna vesztéért szurkol. Számos elemzést lehet arról olvasni, hogy azzal a múlttal, ami a mi múltunk hogyan történhetett ez, de tény, hogy a magyar nép úgy tűnik, elfelejtette azt a negyven évet, amíg az orosz megszállás tartott, és most boldogan szurkol az agresszornak. Az agymosás működött, sőt, túlságosan is jól. Az eddigi NER kommunikációnak köszönhetően Magyarország lassan elveszti a nemzetközi kapcsolatait, elszigetelődik azoktól is, akik eddig még valamennyire méltatták. Ennek pedig hosszú távon rémes következményei lesznek politikailag és gazdaságilag. Úgy tűnik, Orbán belátta, hogy visszább kell venni, mert túl messzire hallatszik a hordájának hangja. Csak hát hogy mondhatná ő most azt, amit réges-régen mondania kellett volna, hogy tudniillik:

Elítéljük a putyini agressziót, egy szuverén állam fegyveres megtámadását.
Örökre nemet mondunk a Szovjetunió visszaállító törekvésekre.
Mi magyarok békét akarunk itt, és a szomszédos országokban is, a békét akarjuk megnyerni.
Ez nem a mi háborúnk, de ellenünk, egymás iránti tiszteletre méltó magyarok ellen is vívják, követeljük a háborús bűnök kivizsgálását.

Nahát ilyet a vezér nem mondhat. Hogyan ítélhetné el a putyini agressziót, ha eddig arról beszélt, hogy az ukránok magukat irtják? Hogyan beszélhetne háborús bűnökről, ha eddig a háborút is tagadta? Hogyan léphetne hátrébb a feltüzelt, elhülyített csürhéje hörgéséből, amikor ezt a hörgést ő indukálta?

Beleadja hát egy nő szájába a szavakat, melyeket Európa hallani akar ahhoz, hogy ne taszítsa ki végképp az egész országot a civilizált népek közösségéből.

Vajon fel volt-e Novák Katalin készülve arra a gyűlölet cunamira, amit azok zúdítottak rá a szavai miatt, akik eddig istenítették? Tudta-e, milyen szörnyeket nevelt ki a NER az elmúlt két évtizedben? Tisztában volt-e azzal, kikhez beszélnek ők? Kik alkotják azt a tömeget, akik hatalomban tartják őket?


Nem sajnálom a nagys’ asszonyt. Így jár, aki eladja magát. Aki elmegy köpőfalnak, azt leköpik. És hát mennyivel jobb, ha egy nőt nyálaznak össze, míg a férfiak meghozzák a döntéseket, amiktől összegyűlik a nyál a szánkban. Ő most az ügyeletes nő, akire célozhat NER-es, nem NER-es, aki majd a népnyúzó törvényeket aláírja, aki hűen szolgálja az elnyomást. Ő pedig büszkén és boldogan vállalja. Megmerülhet abban a trágyában, aminek létrejöttén maga is serényen dolgozott.


Új könyvemet itt rendelheted meg:

Kattints a képre

Ha tetszett a cikk, kérjük, oszd meg, hogy másokhoz is eljusson. Cikkeinkhez a Facebook oldalunkon tudsz kommentelni:
https://www.facebook.com/gumiszoba