Miért olyan fontos, hogy Novák Katalin férje is magára kötötte a gyerekét?

Hogy erről egyáltalán beszélni kell, hogy ez Magyarországon még téma lehet, hogy ezzel még megszégyeníthetők férfiak az leginkább annak az ordenáré rendszernek és kommunikációnak köszönhető, aminek Rákay Kálmán Philip is a végterméke. Angela Murinai írása.


Novák Katalin kiállt a babahordozás mellett, így aztán most megnyugodhatnak a döbbent fidesz hívők, akik maguk sem tudták mire vélni Rákay Philip sugalmazását arról, hogy bénaság, hazafiatlanság és leginkább férfiatlan a gyerekedet magadra kötve játékokat rendezgetni a konyhában. Az országos felzúdulás, és a sok pénzen vett Rákay követők tömeges leiratkozása megijesztette a vezérkart, így gyorsan elő kellett kapni valaki jelentőset, aki elsimítja a bilivihart. Micsoda szerencse, hogy Novákéknak van egy fotója régről, amin az ő gyereke is ebben a pozícióban pihen a papán. Ó, milyen romantikus, istenem! Drága, Katalin! Gratulálunk a szép családjához!

Lássuk be, Kálmánka bakija remek lehetőség arra, hogy a fidesz az ő kárán megmutassa, hogy van őneki emberi arca. Novák Katalin semmi ilyesmit nem posztolhatott volna, ha erre utasítást és/vagy engedélyt nem kap.

Az, hogy Rákay „Szép új világ” felkonffal közölte FGYA hordozós képét egy másik oldalon (például a Gumin posztolva) hatalmas tapsvihart váltott volna ki. Hiszen milyen szép is egy olyan új világ, ahol a férfiak törődnek a gyerekükkel, nem igaz? Akár így is érthette volna Rákay Kálmán ezt a felvezető mondatot, mégis mindenki tudta, tudni vélte, hogy ez itt most nem az apaság megélése fölötti örömről szól.

Rossz, aki rosszra gondol, tartja a mondás, ám lássuk be, Rákay megnyilvánulásai után nehéz lett volna másra gondolni, mint arra, hogy ehhez a mondathoz kijár a lenéző, macsósan kiröhögő hang. Az a hang, ami egyébként az érző férfiaknak úgy általában kijár a patriarchális társadalmakban. A gúnyolódása még azokat is képen köpte , akik egyébként boldogan tapsolnak a sokszor erőltetett és hazug fröcsögő kampányaihoz. Gondolom, emiatt a hatalmas felzúdulás miatt döntött úgy a vezérkar, hogy előkapnak gyorsan valakit maguk közül, aki megnyugtatja a híveket, hogy közöttük nem általános nézet az, amit Rákay képvisel Itt jegyzem meg, hogy valójában nem is tudjuk, Rákay úgy általában mit gondol, mit érez, mikor a posztjait írja, vagy a világot figyeli, hiszen megrendelésre okádik és gyalázkodik. Ezért fizetik, nem azért, amit gondol. Az írásai egyetlen célja, hogy bármi áron, bármilyen lehetőséget kihasználva hiteltelenítse azokat a politikusokat és közszereplőket, akik veszélyt jelentenek a gazda hatalmára. Itt elmérte a srác, és most Novák Katalin feladata, hogy a mellényúlását meglovagolva még inkább megerősítse a fidesz-hívőket abban, hogy mégiscsak jó helyen vannak. Novák Katalin férje is magára kötötte a gyerekét, juhúúú! Jaj, drága Katalin, de szép családja tetszik lenni! Jaj, de nagyon cukik, hát a maga férje is egy csodálatos ember!

A könyv a linkre kattintve megrendelhető

Azért mielőtt annyira elájulnánk Novák Katalintól, ne felejtsük el a videót, mely szintén az ő nevével fémjelzett, és amit feltehetőleg szintén megrendelésre készített vele az Axióma. Ez a videó arról szólt, hogy hol van a nők helye őszerinte, mire kell és mire nem kell vágyniuk. A hordozós apukák melletti kiállás pedig dicsőítése azoknak a férfiaknak, akik annak ellenére is kapcsolódnak a gyerekükhöz, hogy ez a dolguk lenne. Tehát míg előbbiben leszólja és kioktatja a gyereken kívül másra is vágyó nőket, addig most piadesztálra emeli a munkán és macsóságon túllépő férfiakat. Kissé egyenlőtlen ez így, nem?

Végül pedig azért is morbid Novák Katalin karakán kiállása, mert az, hogy erről egyáltalán beszélni kell, hogy ez Magyarországon még téma lehet, hogy ezzel még megszégyeníthetők férfiak az leginkább annak az ordenáré rendszernek és kommunikációnak köszönhető, aminek ez a videó és maga Rákay Kálmán Philip is a végterméke.


Ha tetszett a cikk, kérjük, oszd meg, hogy másokhoz is eljusson. Cikkeinkhez a Facebook oldalunkon tudsz kommentelni:
https://www.facebook.com/gumiszoba