De hogyan képes Várkonyi Andrea Lölövel szexelni?

Lehet irónia tárgya Várkonyi régebbi kijelentése, miszerint őt az emberi szellem bűvöli el, hiszen Lölö már bizonyított e téren többször is, de azon nyihogni, hogy Lölö hogyan néz ki, és ágyba bújna- e vele random kommentelő, az sajnos nagyon alpári. Angela Murinai írása.


Néhány hónappal ezelőtt ment itt a neten egy kép, amin mindenki szeretett Tompikája volt látható, midőn asszonyával valamely rendezvényen megjelent, illetve mellé montírozva az a George Clooney, akit- Magyarország kormányát kritizáló kijelentése után – Deutsch Tamás nemes egyszerűséggel lecsepűrágózott. A képen, mely a házaspárt ábrázolta Tompink kigúvadt szemekkel, kócosan, kinőtt, rosszul szabott öltönyben áll valahol. Ordít róla az igénytelenség, a lelki és szellemi toprongy. A ruha meg… Hát, ahogy anyukám mondaná: Mint tehénen a gatya. Ez a kettő együtt, tehát Deutsch Tamás szellemi és erkölcsi kapacitásainak ismerete, valamint a megjelenése pedig tökéletesen, és összesűrítve megmutatja a NER szarból kivakarózott, futballsárba ragadt világát.
Jókat röhögtünk akkor ezen a képen több tízezren a neten, kiengedve ezzel a jogos népharagból valamennyit, mert hát, ha már az ember érdemben nem tud változtatni, és nem tudja az élősködő trógereket kiseprűzni, akkor legalább röhögjön rajtuk.

Midőn kitettem ezt a képet, a barátnőmmel vitába keveredtünk. Ő rögtön jött a testszégyenítés, meg egyéb ilyen dolgokkal, amik ellen én is fel szoktam szólalni, most meg tessék, pont azt csinálom. Ezt mondta. Nem értettem vele egyet, de mikor érvként felhozta a viskólakó uruguayi elnököt, José Mujicát, miszerint ő is toprongyos, és közben meg milyen isteni ember, akkor eluntam a vitát, és töröltem a posztot. De közben éreztem, hogy nem ugyanaz a kettő, és nekem van igazam. Ezúttal jogos a röhögés.

Uruguay’s president Jose Mujica speaks during a meeting ot Uruguayan and Brazilian businessmen in Montevideo, on April 23, 2013. .AFP PHOTO/Miguel ROJO


José Mujica egy olyan politikus, akinek a jelmondata így hangzik: „Nem az a szegény, akinek kevés van, hanem aki többre vágyik”. A maga életével példaként jár a nemzet előtt. Sőt, inkább mindig maga elé helyezi az emberek boldogulását és jólétét. Nemhogy nem lop, de minden tudását, erejét a népének áldozza. Egyszerűen él, egyszerűen öltözik, ezzel pedig meghökkenést, vagy egyesekből lenézést vált ki. Belőlem tiszteletet és bizalmat.

Ezzel szemben Deutsch Tamás, és Magyarország Kormányának számos tagja olyan hatást kelt az emberben, mint (és itt hadd idézzem újra anyukámat) szaros Pista Jézus lakodalmán. Mint a műveletlen, érdemtelen suttyó, aki valami fatális véletlen folytán beesett a pénzbe és hatalomba, de sose tanulta meg, hogy a gumicsizmánál egy fokkal jobbat hogyan kell viselni. És ez a tohonyaság, toprongyosság, oda nem illés, tahóság (soroljam még?) nem csupán az öltözködésben, hanem az egész gőgös, arrogáns, mindenkin átgázoló disznópásztorságban ott van, amit ezek képviselnek. Én pedig úgy gondolom, hogy ezt igenis ki lehet, és ki kell röhögni. És igenis ez nem egyenértékű azzal, mikor valakit azért szégyenítenek, mert mondjuk kövér, sovány, pattanásos, féllábú, hat ujjú, vagy mert az ellenzék padjában ül és nő. Mert ezek egyikéről sem tehet. De arról, hogy az ország szemét kilopja, és abból még normálisan felöltözni, megjelenni se tud, még azzal is minket szégyenít, hogy  egy brüsszeli csúcsra kigombolt öltönyben, lazított nyakkendőben megy oda szétverni az európai közösséget (és ez most pont nem Tompika), arról tehet. És ég a pofám, miközben kiröhögöm.

És hogy miért írom ezt?

Hír most, hogy a nagy titok lelepleződött, avagy Várkonyi Andrea és Mészáros Lölö megházasodik. Ezen lehet kiakadni (nekem is kellett egy nap, hogy magamhoz térjek), röhögni, gúnyolódni, dühösnek lenni (a mi pénzünkből csillog Andrea gyűrűje). A gőzt kiengedjük, zsong a Facebook. A kommentelők egymásra licitálnak, születnek a mémek. Ez rendben is van így. Az internet még itt van, ennyi kib’szott szabadságunk még maradt, hogy legalább itt kiadhatjuk a kétségbeesést, a megvetést és a haragot. Az viszont már ízléstelen, mikor a kedves posztolók és kommentelők azon kezdenek el vihorászni, hogy majd hogyan lesz az ágyban, meg, hogy Lőrinc az broáááh, és hogyan van ehhez gusztusa az Andreának, meg egyebek. Lehet irónia tárgya Várkonyi régebbi kijelentése, miszerint őt az emberi szellem bűvöli el, hiszen Lölö már bizonyított e téren többször is, de azon nyihogni, hogy Lölö hogyan néz ki, és ágyba bújna- e vele random kommentelő, az sajnos nagyon alpári. Hogy miért? Amiért kövéren, soványon, szeplősön, féllábún SEM élcelődünk. Mészáros Lőrinc ilyen, amilyen. Hála istennek, hogy ő legalább nem a mi pénzünkből varrat magának szebb fizimiskát. Egyrészt. Másrészt egy ideális világban nem ezen, nem az arcán, a csinosságán múlik, hogy megszeretünk- e valakit. Én például egész csomó olyan nőt ismerek, akik életük során legalább egyszer szerettek a saját bevallásuk szerint nagyon ronda férfit. Ezek a nők mindig elmondják, hogy nem számított nekik a férfi rondasága, mert közben isteni volt a humora, vagy elképesztően okos volt, vagy gyengéd, vagy bármilyen, ami elég volt ahhoz, hogy ne számítson, hogy csúnya, vagy éppen sokkal idősebb a nőnél. Bizony van ilyen. Arról ne is beszéljünk, hogy legvégül minden csúnya nőnek és férfinek lesz társa.
Szóval elnézést kérek, de hagyjuk már abba a Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc ágyába, gatyájába, szexuális életébe lesekedést. Ha ezt elvárjuk olyankor, mikor valakik szexuális vonzalmát, hetero- vagy homo életét kérjük tiszteletben tartani, mikor azt kérjük, hogy ne arról képzelődj egy homo pár mellett, hogy ők hogyan szexelnek, akkor legyünk szívesek ezt jelen esetben is megtenni.

Ebben az ügyben elég sok dologhoz van közünk, de ahhoz pont nem, hogy Várkonyi Andreának hogyan van gusztusa Mészárossal szexelni pusztán az okból, hogy – szerintünk- Mészáros Lőrinc nem szép. Ez egyszerűen ízléstelen és visszataszító.  


Ha tetszett a cikk, kérjük, oszd meg, hogy másokhoz is eljusson. Cikkeinkhez itt is tudsz kommentelni, vagy megteheted ezt a Facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/gumiszoba

4 hozzászólás

Itt elmondhatod nekünk amit gondolsz:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s