Oszt hepifinis van? Ez nem szexuális szolgáltatás, csak közben elélvezek

Avagy a masszőzök zaklatásáról. Duhay Timi írása.


Az van, hogy elég régóta masszírozok. Mindenhova felvéstem, az összes létező masszázs felületemre, ahol csak elérhető vagyok, hogy NEM FOGLALKOZOM EROTIKUS MASSZÁZZSAL! Talán csak Kautzky Armanddal nem mondattam még be a Híradóban. És mégis napi 5-6 ilyen megkeresés előfordul. De nem ám annyi, hogy „szia, van erotikus masszázs? Nincs! Köszi, helló”…
Az egy dolog egyik része, hogy a népek nem tudnak köszönni, se elköszönni. Hálakönnyek gyűlnek a szemembe, ha úgy kapok üzenetet, ami egy megszólítással, esetleg köszönéssel kezdődik, a napomat feldobja, ha egy keresztnevet is odabiggyesztenek a kérdés, időpont foglalás alá.

Aztán tízből nyolc pasi AZT akarja! Tudom, tudom, pontosan tudom, hogy nem minden férfi olyan és te sem vagy olyan, sőt, a szomszédod/apád/palid/bátyád/fiad… sem olyan, de én most azokról beszélek, akik olyanok. Bár, ha már kilyukadtunk oda, hogy #nemindenférfiolyan, akkor kérdezném alássan, hogy a nem olyan férfiak mégis mit tesznek azért, hogy javuljon a helyzet, és ciki legyen végre “olyannak” lenni? Kikérik maguknak az olyan férfi szexista vicceit? Helyre teszik legalább társaságban a nők tárgyiasítására vonatkozó megjegyzéseket? Mert én eddig csak azzal szembesültem, hogy üldögéltem gyanútlanul például egy autóban két nem olyan férfi mellett sok-sok évvel ezelőtt, mikor a harmadik nyugdíjaskorú diplomás, elvileg értelmiségi férfi azzal „szórakoztatott” minket -, engem nem, én sokkot kaptam és lefagytam -, hogy ő legutóbb mennyire fiatal, tizenéves fizetős-lánykákat akasztott le magának. Ezt tárgyalta hosszan, miközben én is jelen voltam. És valahogy a velem egy kocsiban utazó két nem olyan férfi sem tett egy árva megjegyzést sem arra nézve, hogy „ Dénes, ez nagyon durva és ezt nem kéne, azonnal fejezd be!”, hanem csak feszengtek csöndben.  A társadalmi felelősség itt is játszik!

Szóval, én most pont az OLYAN férfiakról fogok értekezni, azokról, akik azt gondolják, hogy minden nő megvehető, de ha nem, vagy ellenáll, akkor licittel, nyomasztással, nyafizással, sértődéssel, érzelmi zsarolással, nyüstöléssel biztosan. Ha mégsem, megy a kígyó-béka kiabálása, a sértődés és az én anyámat.

Nem vagyok friss pipi, elmúltam negyven, nincs póthajam, derékig érő loknijaim, se disney rajzfilmes pillám, sőt, sminkelni sem nagyon szoktam, teljesen átlagos nő vagyok, semmi napjaink trendjét nem követem. Mégis megtalálnak! És még ha csak annyi lenne a történet, hogy: van levezetés? nincs! És szevasz. De nem! Hosszan megy a vergődés. Vagy kiböki az elején, hogy hepifinist/levezetést/izgalmat/linguamot… (hihetetlen fantáziadús elnevezéseket találnak ki) akar, vagy nem. Ha a harmadik üzenetben kiderül, szerencsém van, mert akad olyan versenyző, aki a fárasztásra játszik és már mindent kérdez a masszázs ágy színétől kezdve, csak a lényeget nem sikerül kiböknie. A cselesebbje trükközik, neki pont a combja töve, egészen fent van csak beállva, ugyan nincs az a sport a világon, ami here-tövön okoz izomlázat, görcsöket, csúzt, de neki azt kéne 90 percen keresztül nyomkodni. Ha kérdezem, miért nem keres hivatásost, a válasz, hogy az nem tud masszírozni. Gondolom hajat vágni sem, még sem követelnek ezek a férfiak 2in1 szolgáltatást teszem azt a fodrászuktól, bár kozmetikustól már hallottam ilyesmit! Leírom, hogy nem foglalkozom ilyesmivel, akkor elindul az alkudozás, leginkább magával, mert ezen ponton tiltani szoktam a delikvenst, de ha nem vagyok elég gyors, akkor látom, hogy ígér valamennyi pénzt, aztán néhány másodperccel később még több valamennyit. Következő fázis a sértődés! A biztos van az az összeg amiért, vagy menjek anyámba, vagy biztos szarul masszírozom, csúnya vagyok… A kedvencem az „azt hittem bevállalósabb vagy!” csalódott verzió. Egyszerűen tilos visszautasítani a szent falloszt, az egyszerűen nem opció! Bármelyik kinézett nő alanyi jogon jár, ha máshogy nem, hát pénzért!

Kérdezem én egyre frusztráltabban, hogy ez így rendben van? Az egyértelmű nem az mikor lesz nem és nem csak egy szabad jelzés a nyüstölés, nyomasztás, sértegetés, zaklatás felé?

Kifotóztam néhány gyöngyszemet és ezek még csak nem is legdurvább, legaljasabb üzenetek.


Ha tetszett a cikk, kérjük, oszd meg, hogy másokhoz is eljusson. Cikkeinkhez itt is tudsz kommentelni, vagy megteheted ezt a Facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/gumiszoba

2 hozzászólás

  • Nah, pont ugyanígy. Az életkedvemet is elveszik, pedig amúgy szeretek masszírozni. Olyan is volt hogy kiírtam az oldalamra, csak nőket masszírozok, ugyanúgy jöttek az “és az orális kényeztetés belefér?” típusú kérdések férfiaktól. Hányinger, iszonyodás, kínomban röhögés. Nagyon dühítő. Arra gondoltam, majd nagy piros villogó betűkkel kiírom a hirdetésben hogy “NEM SZOPOK” meg hogy “NEM VEREM KI”. Hátha az átmegy.

    • sajnálom! én úgy szoktam felvenni a telefont paliknak, erre van, aki megsértődött.

Itt elmondhatod nekünk amit gondolsz: