A homofób törvény és annak várható következményei

Kell egy nem számottevő csoport (akikkel nem veszítenek túl sok szavazatot), akikre az elégedetlen, dühös tömeg haragját irányítani lehet. Angela Murinai írása


„Ezek után pedig kijelentette, hogy a gyerekek szexuális nevelése kizárólag a szülőkre tartozik, ezt „semmilyen intézmény nem veheti el és át.” Orbán szerint „nem fordulhat elő Magyarországon, hogy egy szülő egyszer csak azzal szembesül, hogy van egy elgondolása a saját gyermeke helyes szexuális neveléséről, és egyszer csak azt tapasztalja, hogy az iskolában valami mást mondanak a gyereknek vagy más történik. A gyerek a szülőé! Nem az iskoláé, nem az államé és így tovább”

Részlet Orbán Viktor pénteki rádióbeszédéből. Mondta ezt az az államfő, aki elintézte, hogy mára a teljes magyar oktatás a magyar kormány propagandagépezetének kezében legyen. Akinek köszönhetően történelemhamisítás, a legvadabb középkori nemi egyenlőtlenségre nevelés, a kiszolgáltatottak elleni uszítás, az előítéletekre nevelés mind mind az iskolai tananyag részét képezik. Az államfő, aki arra használja a magyar oktatási rendszert, hogy a szülőktől minél hosszabb időre elzárja a gyerekeket, és átvegye felettük a szellemi befolyásolás lehetőségét.

Nézzük meg az alábbi mondatot kicsit módosítva:

“nem fordulhat elő Magyarországon, hogy egy szülő egyszer csak azzal szembesül, hogy van egy elgondolása a saját gyermeke helyes szexuális neveléséről, kívánatos világnézetéről, tág és elfogadó gondolkodásáról, humanizmusáról, és egyszer csak azt tapasztalja, hogy az iskolában valami mást mondanak a gyereknek vagy más történik…”

Mindenbe belemászik, de tényleg mindenbe. A lelkedbe túr, a méhedben vájkál, a gyereked elveszi tőled, megszégyenít a világ előtt. Vállalhatatlanná teszi az identitásod, a magyarságod. Rólunk beszél a világ, miattunk van minden kultúrnemzet felháborodva.

Ha pedig ő ennyire tiszteletben tartja a gyermekek szexuális nevelése fölötti szülői befolyást (előnyben a pornón edződött, orbáni homofóbiás, buzizó, fröcsögő apukák, és testi öngyűlöletben élő, orgazmus nélküli kierőszakolt házastársi szexen szocializálódott anyukák, mint a szexuális felvilágosításra leginkább alkalmas felnőttek), akkor hogyan fordulhat elő, hogy nem tiltja meg a politikai, világnézeti, nemi szerepekre vonatkozó durva befolyásolást ugyanezekben az intézményekben? Hogyan fordulhat elő ebben a szabad országban, hogy egy gyermek politikai, társadalmi nevelését a szülőn kívül bárki is befolyásolni merje ilyen mértékben, ahogy ezt jelenleg a magyar oktatás teszi? Hogyan lehetséges, hogy egy kormány, amely engedi a nők tárgyiasítását, a sugar daddy plakátok megjelenését köztereken, mely nem tesz semmit az ellen, hogy a gyerekek bárhol és bármikor pornóhoz jussanak, most ilyen agresszív módon avatkozik bele egy olyan egyszerű kérdésbe, hogy tudhat-e egy kiskorú arról, hogy vannak emberek, akik a saját nemükhöz vonzódnak (mint például Nagy Sándor, illetve korának összes római férfija)? Milyen abszurdum az, hogy a kormány, amely stigmatizálja a melegeket, transzokat, azt nem ismeri el, nem vesz tudomást arról, hogy a legtöbb, gyerekek ellen elkövetett szexuális bűncselekmény kislányokat ér felnőtt férfiaktól, és ami a legszörnyűbb, hogy családtagoktól, rokonoktól, családi barátoktól. Nem beszél erről a kormány, amint a családon belüli erőszakról sem szívesen beszél, így azt is figyelmen kívül hagyja, hogy a gyerekek ellen elkövetett szexuális bűntények az esetek nagy részében ebben a kosárban, a családon belüli erőszak kosarában vannak.


És nem, baromira nem mindegy, hogy a törvény csak bizonyos kor alatt érvényes. Amiről nem beszélünk, amit titok övez, amire a felnőttek elfordítják a fejüket, az egy gyerek fejében a szégyen kategóriába kerül. A gyerek, aki előtt csak szitokszóként hangzik el a “buzi”, márpedig akként biztosan, hiszen az egyik leggyakrabban használt becsmérlés, de aki nem kap választ, ha kérdez a témáról, aki azt tapasztalja, hogy apa ugyan verheti anyát, de a melegekről nem beszélünk, az azt tanulja meg zsigerileg, hogy melegnek lenni szégyen. Évtizedekkel ezelőtti visszamaradottságba hullik vissza ismét az ország akkor, mikor az éppen csak láthatóvá váló homoszexuális emberek ellen hangolják a tömeget. Mikor éppen elindulna a társadalom az elfogadás felé, akkor ismét visszatolják őket a sötétbe, az elhallgatásba, a szégyenbe. Az ok pedig a lehető legegyszerűbb. Kell egy nem számottevő csoport (akikkel nem veszítenek túl sok szavazatot), akikre az elégedetlen, dühös tömeg haragját irányítani lehet. A romák túl sokan vannak, és olcsón megszerezhetők a voksaik, a nők már lejárt lemez, és amúgy is jól látható, hogy a szavazataikat alig befolyásolja a tömény nőgyűlölet, amit a kormány képvisel (nyilván nem, hisz ehhez vannak szokva), a menekültek nem és nem jönnek, tényleg nevetséges volna velük riogatni (azért folyamatosan teszik), az elunt, és nyálasra csócsált Soros György után itt az új démon Gyurcsány Ferenc képében, de egyre inkább úgy tűnik, hogy a rá épített kampány még a fideszes szavazóknál is kiveri a biztosítékot, és inkább nevetséges, mintsem hatékony hörgés. Viszont homofób bőven akad az ellenzéki szavazók között is, úgyhogy erre nyugodtan lehet építkezni. A pedofiloktól mindenki félti a gyerekét, és a pedofil-homoszexuális egy lapon említése amúgy sem új keletű dolog. Könnyű előhúzni az emberek tudatalattijából.
Ami viszont szomorú, hogy ez sem fog elmúlni. Amely magokat most elszór a kormány azért, hogy majd 2022-ben választást nyerjen, azokból olyan gyomerdő fog kikelni, melyet nem lesz túl egyszerű később sem kiirtani. Csak hát annyi van már… Annyi veszélyes és kártékony mag, hogy mostanra derékig járunk a gazban. Tépi, szaggatja a tudatunk, a lelkünk, teliszórja az életünk bogáncsokkal, királydinnyékkel, és lassan minden nemeset, virágzót, és jó szagút maga alá fojt.


Ha tetszett a cikk, kérjük, oszd meg, hogy másokhoz is eljusson. Cikkeinkhez itt is tudsz kommentelni, vagy megteheted ezt a Facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/gumiszoba

5 hozzászólás

  • Ugyan már! A normális homoszexuális embereket senki sem akarja itt és másutt sem bántani vagy ítélet alá vonni. Az ilyen emberek éppúgy útálják a hivalkodó társaik hangos mindenkit elnyomni akaró megnyilvánulásait mint a heterók. Ez egyszerűen hisztériakeltés és jó üzlet egyeseknek a nehéz anyagi megélhetés miatt vagy éppen ezzel tervezik a kiemelkedésüket a semmiből. Viszont az erőszakos és gusztustalan meleg lobbik egyáltalán nem kívánatosak semmilyen kultúrkörben. A nagy tolerancia álarc mögé bújt arrogancia gyomorforgatóbb mindennél.
    A gyerekeket viszont meg kell védeni. Nem szeretném ha az unokámat “érzékenyíteni” kezdenék már az óvodában mindenféle erőszakos civil szervezetek a perverz hülyeségeikkel. A szexuális felvilágosítás a szülők dolga otthon és max. tanult szakembereké az iskolában. Orvos, nőgyógyász, pszichológus és hasonló, de semmiképpen szélsőséges maffia lobbik környékezzék és zaklassák őket, szóval el a kezeket a gyerekeinkről!

  • Meghallgattam az Önnel készült Friderikusz-interjút és rákerestem Önre az interneten. Minden tiszteletem az Öné a tragédiája miatt. Egyet viszont nem értek: ha Ön Németországba költözött és ott tökéletes minden, akkor miért fröcsög vissza Magyarországra?

Itt elmondhatod nekünk amit gondolsz:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s