A feminácik csak szájkaratéznak- már megint

Teljes képernyő rögzítése 2019. 10. 11. 123728

Aki látta a Vasakaratú angyalokat, az emlékezhet egy igen fontos jelenetre, melyben Alice Paul-t megkérdezi egy pasi, hogy gondolt- e már arra, hogy mi lesz akkor, ha a nők megkapják végül a szavazati jogot, és majd nem tudnak élni vele. Értsd hülyén szavaznak, ész nélkül szavaznak, olyan bután, ahogy – nagy szerencsére- a férfiak sosem szavaznak, hiszen ők- mint az köztudott- genetikailag alapból értelmesebbek a nőknél. Ez utóbbit már nem mondta, csak én teszem hozzá, ha netán nem értené valaki, hogy mit jelent nem tudni élni a szavazati joggal. Nos, akkor Alice azt válaszolta, hogy őt ez egyáltalán nem érdekli. Nem érdekli, hogy a nők jó szavazók lesznek- e, sőt, bizonyos, hogy legalább olyan arányban lesznek ostoba szavazók, mint a férfiak, neki a lényeg, hogy a nők is emberek, ezért JOGUK VAN szavazni. Joguk kell, hogy legyen szavazni akár jól, akár rosszul.

Időnként, mikor álmaimban elképzelek egy női világot, női vezetőkkel, női szempontokkal, akkor rendre bekúszik a fejembe egy nyugtalanító gondolat. Az, hogy és mi van akkor, ha alapból az emberrel van a hiba, nem pedig a patriarchátussal. Mi van, ha a nők hatalmat kapva éppen olyan semmirekellők és vakok lennének, mint a férfiak?

Nincsenek illúzióim. Olyankor főleg nincsenek, mikor hatalomba került nőket látok, például Magyarországon. Másutt nem annyira jellemző mondjuk az a fajta gyomorforgatóan ostoba és elvakult elkurvulás, amit nálunk művelnek azért, hogy a fiúknak megfeleljenek, de hát magyarként ugye elsősorban az érdekel, hogy nálunk hogyan megy ez.

Teljes képernyő rögzítése 2019. 10. 11. 124259

Van még több is. Szeretjük őket nagyon.

Úgy megy, hogy jellemzően használva vannak ezek a nők arra, hogy olyan projekteket vigyenek a hátukon, amit a fiúk már elcsesztek, és amikből jól már nem tudnak kijönni. Kényes ügyeket, amikért sok köpködés jár bele az arcba. Olyankor odatolják a nőket, akik jó kutya módjára teszik a dolgukat, állják a nyáltengert, a gyűlöletet és hajbókolnak a hatalomnak. Ez dupla öröm a patriarchátusnak, mert ezeket a nőket látva a társadalom maga mondja ki, hogy lám, lám, tényleg úgy van, hogy csak nő ne kerüljön a vezetésbe.
Ügyes.

Aztán ha messzebbre tekintek, azért csak látni jó példákat, jó női vezetőket. Jellemzően olyan társadalmakban, ahol eleve, alapból inkább tekintik embernek a nőket, mint- hát elnézést kérek, de megint azt kell írjam -, mint Magyarországon.
Kering most egy videó a dán parlamentből, amin kb fele-fele arányban ülnek és kacagnak a képviselők, mikor a miniszterelnök asszony bejelenti, hogy az ország utolsó cirkuszi elefántjait is nyugdíjazzák.
Kacagnak nők és férfiak, én meg nézek ki a fejemből, hogy ezeknek bammeg ennyire jól megy, hogy ilyesmiket tárgyalhatnak egyáltalán? Állatvédelem, cirkuszi állatkínzás betiltása, elefánt nyugdíjazás állami pénzből? Hogy? Kinek jut ez eszébe? Semmi stadion, meg ilyenek?

A női vezetőn múlik a témaválasztás, vagy a társadalmi közhangulaton? Nem tudom. Mindenesetre ilyenkor azt gondolom, hogy de bizony, hogy nem itt tartana a világ, ha anno a srácok nem nyúlnak le ilyen pofátlanul mindent. Pénzt, hatalmat, befolyást. Ha legalább a felét átengedik (amint az jogos és igazságos lett volna), már akkor sem itt tartanánk. Ők sem itt tartanának. Nem volnának ilyen nagy számban korruptak, csalók, hazugak és életképtelenek mint így, hogy kontroll nélkül, a nőkön élősködve építettek fel egy olyan világot, amiben csak akkor vagy némileg biztonságban, ha férfi vagy.

Egy szó, mint száz, engem sem érdekel, milyen volna, ha holnaptól megvalósulna az egyenjogúság és a hatalomba minimum felesben özönlenének befelé a nők. Nem érdekel, hogy alkalmasak volnának- e, mert semmivel nem volnának alkalmatlanabbak, mint a férfiak, akik- nem győzöm eleget hangsúlyozni- 20 ezer év alatt nem voltak képesek felnőni, és egy igazságosan működő világot alkotni. Amilyen hülyék, még most is maguknak akarnak mindent, pedig ha anno befelezik a nőkkel az ügyet, akkor
1; Lehet, jobban sikerült volna.
2; Ha nem, akkor legalább a felelősséget megoszthatnák.
Így viszont ez az egész fos egyes egyedül az ő saruk. Az elcseszett döntéseik, a mindent felhabzsoló, lenyúló, érzéketlen mentalitásuk pusztította el a bolygót, okozta a háborúkat, a gyűlölködést, a szenvedéseket.
Ennyike. Sosem fogom nekik megbocsátani.

Tudjuk, mi van most Szíriában. Ezzel van tele a sajtó. A kurd nők is ott harcolnak, hogy megvédjék az országuk, a családjuk. Időközben az egyenjogúságukat is kivívták, jellemzően azzal elnyerve a tiszteletet, hogy beleálltak a férfiak által gerjesztett háborúba, és ott harcoltak hősiesen. Az Iszlám Állam felszámolásával tudták lerombolni azt a beidegződést, hogy a nők gyengék és alkalmatlanok.
Hát ja. Csak úgy, alapból fel sem merülhet ilyen gondolat. Kell egy háború, ahol úgy küzdenek „mint egy férfi”, és akkor majd az urak elméláznak azon, hogy tán annyira nem is alkalmatlanok. Ja, elméláznak, meg gondolom, kicsit be is vannak fosva, hogy ha sokat óbégatnak, akkor a nők seggbe lövik őket. Nem könnyű konyhába zavarni azt, akinek fegyver van a kezében.
Háh, nyilván a magyar macsó szája is félreállna, ha a magyar nők is puskaközelbe kerülnének.

Ezt fejtegeti FB posztjában a híres újságíró, Jászberényi Sándor is, mikor azt mondja:

„Többet tettek a női emancipációért a világban, mint bármelyik európai femnáci. Nem látszatproblémákon szájkaratéztak, egyszerűen átkapcsolták a patriarchális társadalmukat.Ezt pedig bárki láthatta, aki elment Rozsavába.”

Mármint a kurd nők tettek többet.
Fegyverrel a kezükben, mint mondtam.
Nem „látszatproblémákon szájkaratéztak”- mondja, – mint a feminácik.
Őőő, kik is azok a feminácik? Sose tudom, pedig én is az vagyok. Jelen pillanatban a feminácik itt Európában- Magyarországon- olyan látszatproblémákon szájkaratéznak, hogy ne öljön már meg minden héten egy férfi egy nőt. Hogy ne erőszakolgassanak már sunyiban- titokban tanárBÁCSIK diáklányokat. Hogy legyenek már normális, áldozathibáztatás mentes nyomozó és bíráló testületek. Hogy legyenek már olyan bérek, amelyekből egy nő képes lehet eltartani a gyerekét, és nem kell rászorulnia olyan pasira, nem kell maradnia olyan pasi mellett, aki bántalmazza. További látszatproblémája a femináciknak a mindent átitató pornókultúra, mely következményeként a férfiak szexuális igényei evidens módon nettó nőhasználatra és nőkínzásra alapulnak, így okozva nők és fiatal lányok millióinak élvezhetetlen és gusztustalan együttléteket. A feministák nem szeretik a prostitúciót, és az esetek nagy százalékában nem fogadják el annak munkává minősítését, hiszen kevés kivételtől eltekintve az nem önkéntes és szorosan összefonódik az emberkereskedelemmel. De ez is csak látszatprobléma, mint tudjuk. Minden probléma, ami a nőknek probléma, az valójában nem probléma.

Nyilván mindezek a problémák eltörpülnek a kurd nők gondjai mellett, de hát ez van sajnos. Mi itt élünk, nem tudunk fegyverrel harcolni, bármennyire is csak az számít teljesítménynek. Ám biztosíthatom innen is Jászberényi Sándort, hogy ha úgy volna, akkor Európa bármelyik feminácija is fegyvert fogna a gyerekei biztonságáért. Abban is biztos vagyok, hogy ha már az a puska ott volna a kezében, tudná a saját ügyeire is használni. Bizony, biztos lehet abban Sándor és minden túlhatalomból degradálón lefelé mansplainingelő macsó, hogy ilyen felállásban Magyarországon is gyorsan megvolna az egyenjogúság. Vajon annak is így tapsolna? Vagy ez könnyebb úgy, hogy azok a nők (meg a puskáik) ott vannak jó messze? Gondolom ő is sejti, hogy a feminácizásért ott, Szíriában azok az általa nagyra becsült nők (akik nem csak szájkaratéznak) biztos picsán lőtték volna.
Ahogy remélhetőleg a magyar nők is.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kérlek, aláírásoddal erősítsd meg a Női Passzív Ellenállást, ha egyetértesz azzal, hogy a nőknek saját, és gyerekeik biztonsága érdekében ellenállásba kell kezdeni.

(A PETÍCIÓT A LINKRE KATTINTVA ÉRHETED EL)

(Ha tetszett a bejegyzés, használd a megosztó gombokat és iratkozz fel a követők közé, így emilben kaphatsz értesítést, mikor új írás jelenik meg.
Érdekes történeteket találsz a Facebookon is: Gumiszoba)

2 hozzászólás

  • Aki bárkit, bármilyen kontextusban lefemináciz, az messze van a nők tiszteletétől.
    Látom, a fb posztod alatt jól meg is sértődött, ahelyett, hogy elnézést kért volna. Ezzel mindent elárult magáról.

Itt elmondhatod nekünk amit gondolsz:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s