Megszakítja adását-csakazolvassa ámokfutása

images (1)-001

Tudom, hogy már nagyon unalmas, és sokan nem is tudjátok, ki ez a nő. Ezért most megpróbálom megígérni, hogy utoljára recskázom vele szét az oldalamat. Csupa szívjóság vagyok, tényleg, mikor azt kérem, hogy nézzétek meg, olvassátok el, sőt, osszátok meg irodalmi minőségű írását. Hetek, hónapok, vagy ha úgy vesszük, évek óta veri a habot, kínlódik, vergődik a Gumi körül. Volt valaha egy klassz blogja. Jókor, jó időben kapta el az ébredő nőket, és szolgáltatott olyan tartalmakat, amik nagy része még ma is megállja a helyét.
Aztán elborult.

Bár rengeteg kárt okozott nekem, azért időnként megsajnálom. Most is gondolkodtam, kitegyem- e a cikkét, mert ha rágondolok erre a nőre, eszembe jut az a másik szerencsétlen, akit 5 éve nyírt ki idegileg és anyagilag. Szegény Kozma Szilárd volt az első áldozat. Vele kapcsolatban mondták neki az olvasói, hogy de hát bolond szegény, hagyja már békén. Hasztalan volt minden szó. Én magam akkor távolodtam el tőle és a blogjától, kb fél évvel azelőtt, hogy a gumi egyáltalán elindult volna. Mire én írni kezdtem, a csakaz már porig égett, és csao a képzelt szerelem tüzében vekengett.

Nos, én is ezt gondolom már egy ideje őróla, hogy bolond szegény, kár vele foglalkozni. De annyira éhezi a figyelmet, a pezsgést, a balhét, hogy ezt a cikket is kétszer eresztette neki az internetnek, meg azóta már egy petíciót is kiböfögött, ami hát… Eszembe jut, hányszor, de hányszor óbégatott a Női Passzív Ellenállás ellen és röhögte ki csekély számú aláírója miatt. Hát na. Szóval van az is. És még eszembe jut egyik mocskolódó-zaklató email-je, amiben pontról pontra gyalázta végig az egész testemet, és aminek volt egy ilyen vicces hasonlata, miszerint a tévéműsorban olyan hatást keltettem, mint az erdő szélén lakó bolond öregasszony. Hát. Ezt a posztot elolvasva, és tudva, hogy a madám hol él (erdő szélén), továbbá látva ezüst shortban, hálós fuszekliben tűsarkúval, tesco gazdaságos színekben pompázva egy csészében henteregni… Hátttőőő.

DE.

Mielőtt tényleg ráhagyom ezt az egészet (és hagyom, hogy az elmebaj tegye a dolgát), fontos pár dolgot megköszönnöm neki. Azokat az új barátságokat elsősorban, amik akkor ott, a blogján, és amik azóta köttettek. Annak köszönhetően, hogy internet -szerte tudják, hogy első számú közellensége vagyok, és hogy hányszor próbált már tönkretenni, grátisz kaptam meg igen szeretetre és tiszteletre méltó nők együttérzését, bizalmát.

Többször éreztem azt, hogy talán kifullad a Gumi, és elhagyom pont úgy, ahogy előtte is hagytam már el blogot. Ám az állandó szurkálás, nyaggatás, a megalázó megjegyzések, az orbitális hazudozások újra és újra erőt adtak ahhoz, hogy azt mondjam, hát nehogy már. Pont ezt akarja a szörny. Mintha attól ő sikeresebb lenne, ha én már nem írok. Gyerünk, fussunk neki újra. És írtam tovább.

Köszönöm, hogy megedzett. Nekem soha nem volt bántalmazó, és/vagy nárcisztikus partnerem, ismerősöm. A bántalmazást csak nyomokban ismerem. Tőle elképesztően sokat tanultam arról, hogyan működik egy nárcisztikus elmebeteg olyankor, mikor nem a pasid, hanem ún. szakmai ellenfeled. Azt hiszem, ha a törvény nem tiltaná, már megölt volna.

Köszönöm az elmúlt napok röhögéseit. Őszinte leszek. Mikor elkezdett őrjöngeni az indexről, akkor utánakérdeztem, mit csinál ott. Kiderült, hogy hónapokon át egész éjjeleket hörgött fent olyan csoportban- csoportokban, ami évek óta összeszokott beszélgetőkből áll. Kidobták, új néven folytatta. Ám azok, akiket ő itt a posztjában megemlített… Elnézést kérek, lehet, hogy szar emberek, én nem tudom, de az biztos, hogy rendkívül mulatságosak. Pamacska macskát különösen kedvelem, a szarkazmusa elbűvölő. Hozzáteszem, nem szeretnék vele összeveszni.

Ugyanez helyen-oldalon-csoportban megtudtam, hogy sokkal többen ismerik a Gumit, mint valaha is gondoltam, és engem az egyébként kedves és tanító nénis guminéninek hívnak. Ezt anno Huffnágel Pisti ragasztotta rám, utalva ezzel a koromra, de hát lássuk be, abszolut jogerős a néni, hiszen maholnap 50 leszek, és még akár tisztelettudónak is gondolnám.

Apropó Huffnágel. Aki nem tudja, ő egy antifeminista, aki mindegyhol ír cikkeket a feminizmus ellen. Ha még ír. Nem tudom, évek óta nem volt vele dolgom. Gyakran eszembe jut viszont, mikor a szörny CSAO szórakozik velem. Hogy micsoda különbség van köztük. Huffnágel egyik hobbija az volt, hogy szétoffolja a nők oldalait, kikutassa a személyazonosságukat, esetleg dehonesztáló információkat gyűjtsön róluk. Nem kedveltem. Ám. Mindig éreztem, hogy a “kapcsolatunk” nem személyes. Nem arról van szó, hogy ő engem személy szerint utál, de ha mégis így volt, az biztos, hogy én nem utáltam őt (úgy, mint csao-t). Ő tette a dolgát, ahogy teszi a fidesz troll, a másik antifem, bárki. Hisznek valamiben, ahogy én is, és mind helyezkedünk a saját eszközeinkkel. Huffnágel azt akarta, hogy hallgassak, kitiltottam, és elkushadt. Csaot bármennyiszer letilthatod, gyártja az álprofilokat, kikutatja az emiled, ír, mocskol, mint egy gusztustalan meztelencsiga, úgy mássza össze az életed. Sokkal aljasabb, mint akár Huffnágel. Valaha a bizalmamba férkőzött, kifaggatott az életemről, felhasználta az infokat, hogy újabb és újabb posztokat csinálhasson, vitette a picsáját az autómmal, kitette az alig 10 éves fiamat a balhéjának a fogaskerekűn, aztán berángatta volna bíróságra tanúskodni. Sorolni lehet a sztorikat. De elnéztem neki, ahogy sokan sokat elnéztek, mert becsültük az írásaiért. Talán még mindig tartana a barátság, ha közben én nem leszek sikeres, ő meg nem őrül meg. Ő nem a „dolgát“ teszi. Ő megfosztott volna a munkámtól, pedig tudta, hogy 3 gyereket nevelek, totális karaktergyilkosságra törekedett, csak hát nincs az életemben semmi olyan, amivel ezt megtehette volna. Nincs semmi, így aztán hazudik reggeltől estig. Zsigeri gyűlöletből. Nem azért, mert különböző oldalon állunk, hanem azért, mert míg ő a csakazt lenullázta, addig a gumi szépen haladt előre. Könnyedén, lazán, röhögve. A gyűlölete olyan erős és átléphetetlen, hogy az elmúlt napokban közel 30 követőjét veszítette az őrjöngése miatt. Már önmagában ez ráébreszthetné, hogy nem jó az irány, de sajnos nem. Minimum fél év kellett ahhoz, hogy ezt a 30 embert összegereblyézze, és most elpacsálta az egészet.

Nos. Tartozom még egy köszönettel. Méghozzá azoknak, akik átkattolnak tőle, és olvassák ezt a posztot. Akik az olvasói, és titokban (hogy a gazda meg ne tudja) azért gumiznak egy kicsit. Vagy azoknak, akik nem titkolva kétfelé olvasnak. (Meg százfelé akár. Hiszen ahogy szoktam mondani, aki tiszteli az olvasóit, az tudja, hogy az olvasó olvas. Ott olvas, ahol neki tetszőt talál. Ellopni (WTF???), elvenni, elcsábítani nem lehet). Tehát akik itt is vannak, ott is vannak, azoknak szeretném megköszönni, hogy ellent tartanak. A folyamatos hergelés ellenére én egyetlen rossz kommentet, vagy levelet nem kaptam, és hát látom ott is a hallgatást… Vagy van ott egyáltalán még valaki?

Tegyünk hát jót ennek a szegény, beteg elmének, és olvassuk el a munkáját. Sokat belefektetett. Nyugodtan osszátok, hadd örüljön a lelke, hiszen minden mondatán iszonyat erővel jön át a boldogtalanság, és az egyre elhatalmasodó elmebaj.

Megszakítja adását

Tiltakozik valami ellen

Köszönöm a türelmeteket, a gumisoknak szintén, köszönöm, hogy olvastok, hogy vagytok. Várok mindenkit örömmel, bár meg kell mondani, én sem vagyok egyszerű eset. Elég erősen védem a határaim, néha csúnyát mondok, vagy kitiltok valakit. Hát ez egy ilyen. De írok szép történeteket, még mindig olykor közéleti, nőügyi dolgokat, éppen mikor mi jut eszembe.

Gyűjtemény a gyalázkodó, zaklató (tehát kéretlen) levelekből és kommentekből:

Közben kiderült, hogy 2015 óta a saját blogján folyamatosan gyaláz, hazugságokkal mocskol, így a gyűjtemény folyamatosan bővül. Ha ugyanis van egy kis időm, és kedvem a förtelmeit nézegetni, akkor hozok ide mindig valami remekművet.

Továbbá nem általam elkészítve itt egy brutálisan bő gyűjtemény néhány hónapnyi őrjöngéséből. Mindezt az indexen és az én postaládámban bírta művelni, de tudjuk, hogy eközben kb egy éve folyamatosan zaklatja Szentesi Évát, Péterfy- Novák Évát, Alimentót, és még a jó ég tudja, kiket. Különös ez annak fényében, hogy a blogja gyakorlatilag nem egyébből áll, mint folyamatos önigazolásból és annak bizonygatásából, hogy ő mennyire boldog ember. Nem is volna baj ezzel az önigazolással, ha közben nem gyalázna olyan embereket, akik egyébként nyilvánvalóan és egyértelműen tehetségesebbek és boldogabbak, mint ő.

KI IS A ZAKLATÓ?

És végül egy remekmű, mely néhány percben ábrázolja a beteg személyiséget, a fröcsögő gyűlöletet, az acsargó irigységet, megy Gerle Évát jellemzi.

A bukás- CSAO elvtársnő

És egy másik is, ami az azóta is tartó őrjöngésére született:

***************************************************************

Kérlek, aláírásoddal erősítsd meg a Női Passzív Ellenállást, ha egyetértesz azzal, hogy a nőknek saját, és gyerekeik biztonsága érdekében ellenállásba kell kezdeni.

(A PETÍCIÓT A LINKRE KATTINTVA ÉRHETED EL)

(Ha tetszett a bejegyzés, használd a megosztó gombokat és iratkozz fel a követők közé, így emilben kaphatsz értesítést, mikor új írás jelenik meg.
Érdekes történeteket találsz a Facebookon is: Gumiszoba)

23 hozzászólás

 • Az én véleményem: egy sikeres blogger akinek széles olvasótábora van, nem süllyed odáig, hogy más fórumokon is jelen van.

  Annyira felesleges és időpocsékoló dolognak tartom ezt a “sok helyütt, sok nicken” nyomulást…
  Értelmetlen. Az ember nem tudja megúszni a pofánverést így sem, úgy sem…. akkor meg minek menni màs fórumokra? Pofont adni, és pofont kapni?
  Az ember a saját blogján legalább megválogathatja, kit enged be….és a gyűlölködőket nyilván nem.

  Mindkettőtöket olvaslak.
  Csao ugyanezen cím alatt futó posztját is olvastam.
  Elborzasztott….

  Örülök, hogy megint gyakrabban írsz…:-)

 • Én eddig és eztán se fogok rosszat mondani Évára, mert engem személy szerint nem bántott, messziről jött ember/hobbit/feminista meg azt mond, amit akar (hallottam róla sokaktól sok mindent élőbeszédben is, közös ismiktől), de egyre hátrébb lépkedve figyelem az írásait, jópár éve szerettem volna a barátja lenni, most már csak azt érzem, hogy a (vélt) ellensége lenni nem szeretnék.

  Ellenben. Az Index fórumokra egyetlenegyszer léptem be életemben, és borzadva menekültem pár scrollozás után, azon gondolkodva, hogy hogy van embereknek, akik dolgoznak, netán családjuk is van, ezeket a posthalmazokat elemezni, követni, reakciózni. Hiszen nekem csak egy szem gyerekem van, akit rendre felügyelnek a nagyik is, meg a háztartásba se szakadok azért annyira bele, mégis elepedek azért fél éve, hogy legyen időm leülni kirakózni, felnőttszínezőzni vagy akár csak egy rágósabb, komolyabb könyvet elolvasni. Nem szeretek apró részletekben olvasni.
  Pedig sorozatokat se nézek.

  Van már vagy 5 éve, hogy kommenteltem ide, igaz se volt….

 • szia, Pamacs vagyok az indexről, hogy tudnék kontaktálni veled?
  lenne pár kérdésem, hogy nagyjából mire számítsak még, de ez gondolom nem érdekli a többit olvasót

 • Kovács Csilla

  Bocs, hogy itt üzengetek neki, de le vagyok nála tiltva: Naccs, képes vagy olyat felpanaszolni, hogy kinn a képed a Gumin. Te meg akkor vedd le az enyémet (meg mindenkiét, aki nem járult hozzá, hogy kitedd) a csakazról, “mert ez így nem jogszerű”. Ja és az enyém is meg a többi is művészi.

 • Nem tudom, érdemes-e ide kommentelnem, de megpróbálom, hátha.
  Gumiszoba, ne haragudj, de ijesztő ez a szöveg.
  Egyrészt egész egyszerűen hazugság. Sok ember van, köztük én is, aki téged is és Évát is ismeri személyesen, illetve a csakazolvassás kommentjeid is visszakereshetők pár kattintással, szóval könnyen leellenőrizhető az igazságtartalma annak, amit mondasz. Olyan, mintha lenne az igazi élet, és lenne egy alternatív, gonosz valóság, amit leírsz a szövegben. Nekem nagyon megdöbbentő.
  Másrészt a stílus. Ha nem ismerném a szereplőket, csak a szöveget látnám, akkor is gáz lenne. Így nem írunk emberekről. Soha, senkiről.

 • rézevőfiamór

  Köszönöm, én csak egy kávét kérek!

 • Emberként is lenulláztad magad, gumiszoba, de végre megtaláltad a helyedet: Oda való vagy, az újdonsült haverjaid közé kisinasnak. Tudod te, kiknek szegődtél a csicskájául? Tudd meg rövid időn belül..Nálad jobban nem szolgált rá senki..

  • te szegény, szegény évike. vége van. kinyírtad magad, és nem nyugszol most sem. hanyadik álprofilod ez itt? Vége van. Túltoltad. Hogy idézzek szabadon egy aljadék leveledből: Lehettél volna egy kis szürke senki, egy jelentéktelen nulla, de neked nem volt elég.
   És- hogy magam szavaival folytassam- szarul akartál nagyra törni. Nem tudsz írni, csak gyűlölködni. Egy emberi toprongy vagy, egy erkölcsi hulla. Belefutottál a neked való emberekbe. Megfűszerezted egy kis gumizással (amit nem is értek, hiszen ahányszor belém álltál, annyiszor vesztettél embereket és megbecsülést), és végleg elbuktál. De nem baj. Innen szép felállni. Az a fotó meg, barátom, amit legutóbb kiraktál… Hát most komolyan direkt alázod magad? Ez olyan neked, mint a falcolás? Elhízva, egy bikiniben, haj nélkül, trampli háttér előtt homályban? És te alázol embereket a külsőjükkel? van neked bőr a pofádon?

   És az Indexről még egy szót. A nem megyek oda című fennsőbbséges ágálás… hehehe. Tudom, hogy a nagy petícióból az lett, hogy az összes zsidózó, aljadék havernőddel együtt ki vagytok tiltva telibe fenyegetőzés, zaklatás miatt. Ezt jelenti az “én nem megyek oda, én nem olvasom azokat”. Dehogynem. Két 15 órás statisztálás közt ott őrjöngesz fölötte, meg a gumi fölött, csak nem tudsz szólni.

   Mer téged statisztálni hívnak- hagyjad már. Statisztálni nem hívnak, hanem regisztrálsz és menni kell éhbérért kutyának. Ennél még prostinak lenni is jobb- azzal legalább pénzt keres az ember. És te fikázol embereket, akik munkahelyen dolgoznak? Nőket, akik dolgoznak? Ide süllyedtél? Hát persze. Állást már nem kapnál, mert lejárattad magad egy életre, hát marad a szar meló. Statiszta- atyaisten. Elhízva, beszippantott hassal, haj nélkül. Te szerencsétlen beteg lélek. És hetekkel a történet után még álnevezve itt hörögsz? Nálad nagyobb nőgyűlölő nincs az antifemek közt sem. Testgyalázó, családokat szétdúló, áldozathibáztató aljas szörny vagy. Pont ott vagy az életedben, ahová magadat juttattad.

 • tavasztunder

  Ezt benézted, de nagyon 😂😂😂, életemben nem kommenteltem az indexen.

 • huhh… ez kemeny (marmint a levelek, amit az Eva kuldott.

 • Ezek a levelek amolyan tipikus “Mindenki hülye, csak én vagyok a helikopter” típusúak. Tényleg felkereshetne egy szakembert, mielőtt teljesen becsavarodik.

 • Visszajelzés: Ki is a zaklató? – Best of Gerle Éva

 • Volt idő, mikor még látta magát. Ez egy tökéletes önjellemzés a mai Gerle Éváról
  https://gumiszoba.com/2019/06/06/megszakitja-adasat/#jp-carousel-8115

  #gerleéva

Itt elmondhatod nekünk amit gondolsz:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s