Sound-ra járnak a ribancok

Itt egy jó kis összefoglaló a Sound-botrányról. Érdemes rápillantani itt is a kommentekre (amiképpen bármely más e témában megjelent cikk alatt), és ámulni, mennyire beteg társadalomban is élünk. Milyen nyomorult, ostoba, sötét közösség az, amely így gondolkodik nőkről, erőszakról, férfiakról, erőszakos férfiakról. Ez a társadalom még mindig áldozatot hibáztat. Uramisten, mennyire unom már ezt a szót is! Hogy milyen egymilliószor írtuk, mondtuk, és hiába. Nem és nem megy át abba a sötét, szexista, bunkó agyukba. Nem értik, nem vesznek róla tudomást.
Buták, az van. Buták, és seggnyalók. Nem akarják az erőset bűnösnek látni, mert az erőshöz dörgölőzni kell nekik. Ők is szeretnének olyan menő paraszt bunkók lenni, mint az, aki megvesz, elkábít, használ egy fiatal, jóhiszemű lányt. Mer az fasza csávó.
Broááhh.
Szóval nézzük akkor a Balaton Sound-os cuccot gumisan:
Adott egy csomó fiatal, nagyon fiatal lány, kik ugye születésük óta azt tanulják, hogy boldogulásuk, népszerűségük kulcsa, életük lényege a feszes picsa és a jó szopótechnika. Emellett adottak a történetben (minden történetben) rendkívül jól összeállított szerek, melyeket célirányosan ARRA FEJLESZTETTEK KI (a rohadt mocskok), hogy bármely lányokat egyszerűen lehessen döntésképtelen tudatállapotba hozni olyan célból, hogy valóban engedelmes szopógépek legyenek. Ez így a kiindulópont a történetben.
A másik szál az egyén személyisége és felelőssége. A középkori, elavult, ostoba, férfimentegető elmélet, mely szerint a lány, aki bulizik, hőségben lengén öltözik, szexel, mikor kedve tartja, éééés még ezért el is fogad valamit (adott esetben faszik által felkínált fesztiváljegyet), az a lány kurva.
HOGY MI VAN???
Nem az van inkább, hogy vannak amolyan nyomorult, olcsó, baszógép faszik, akik ahhoz is túl kevesek, gyengék, buták, hogy csak úgy felszedjenek lányokat?  Nem az van, hogy egyáltalán örüljenek, hogy akad nő, aki ócskaságuk ellenére használja őket, hajlandó a pénzükért cserébe -vagy nem cserébe- dugni velük? Mer tudod, van ám olyan is még, hogy a lányok is gondolhatnak olyat, hogy egy-egy ilyen fesztiválon szívesen dugnak fiúkkal (mer csak, és miért ne), és ha azok emellé még szállást és jegyet is adnak, hát akkor vessenek magukra. Ez az ország azért vigyáz arra ügyesen, hogy egy nő nehogy keressen annyit saját jogon, hogy egy ilyen alkalomra szállást, belépőt lazán kifizessen. Úgy van az egész rendszer kitalálva, hogy a nő RÁSZORULJON valami faszira. A faszik meg úgy vannak összerakva, hogy nőt akarnak venni. Ha meg a két dolog egy szálra fut, akkor lehet a nőt-lányt ribancozni… Mármint azoknak a fasziknak, akik egyébként MINDENNEMŰ párkapcsolatot, de még a házasságot is üzleti akciónak tekintik. Akiknek a világon semmi egyéb opciójuk nincsen a nővel való kapcsolódásra, mint a fizetés, az erőszak és/vagy a manipuláció. Mert ilyen remek lények ők.
A történet harmadik szálát pedig képezik azok a könnyen beszerezhető baszódrogok, amiket ügyesen bele lehet tenni a lányok italába, hogy még szavakat se kelljen rájuk pazarolni (mer azok nincsenek…agy, az nincs, csak sperma), csak behajítani őket a sarokba és használni. És a lányok megvetésre méltók??? Mi van??? Hát én ezeket a faszokat köpném szemen egytől-egyig, meg azokat is, akik ezek után a lányokat fikázzák.
Az eredeti történetre visszalépve mondjuk el, hogy a Sound-on volt ez a két köcsög (nevezzük így a világhíres sztárokat ezúttal, hiszen jelenleg nem a sztárságuk, hanem a köcsögségük a lényeg) amelyik felhajtatta magának a lányokat. Vagyis leküldték az embereiket a nézők közé, hogy az érzelmileg, hangulatilag felspannolt tömegből ők lányokat válasszanak ki, akiket aztán jól megkomponált manipulációval (majd ott lehet közös fotót csinálni, bulizni) becsaljanak az öltözőbe, elkábítsanak, és ki tudja, mire használjanak.
És akkor én tudod, így elképzelem magam tizenpár évesen egy ilyen bulin a barátnőimmel. És igen, egy ilyen bulinak része a pasizás is. Még akkor is része, ha a te ősmagyar keresztény lelked most vad hullámokat vet. Szóval egy buliba úgy megyünk oda (úgy mentünk oda már 20 évvel ezelőtt is), hogy most lesz itt ereszd el a hajamat, pia, tánc, és dugás is, ha jön jó faszi. Mer mér ne??? De komolyan, mi a faszér ne? És akkor így képzelem tovább a sztorit, hogy egyszer csak nagyon kedves(nek tűnő) emberek odajönnek hozzánk, és azt mondják pl, hogy mi itten a barátnőkkel olyan kiválasztottak vagyunk, akik bemehetnek egy jó kis fotózásra a csapathoz. És akkor mi így összenézünk a csajokkal, mer ugye tudjuk, hogy ebből bármi lehet. Még az is lehet (egyébként), hogy nincs ellenünkre a bármi. Simán benne lehet, hogy dugni támad kedvünk (az egyébként okádmány kinézetű DVBBS fiúkkal). Ne legyünk álszentek. Nekem speciel még most is van olyan faszi, akit nem rugdosnék ki az ágyamból, pedig elhiheted, hogy nekem már pont elegem van belőlük. Oszt látod… na, nem mondok most nevet, de van olyan Világsztár, akit azé megtűrnék magamban csak úgy presztízsből is.
Mer én is egy ribanc vagyok.
Bazdmeg.
Én húsz évesen lazán keféltem egy ilyen rendezvényen olyan srácokkal, akikre ma már nem is emlékszem. Szóval ne álszenteskedjünk, oké?, hanem képzeljük el a szitut, hogy lehet menni a sztárcsapathoz aláírásért, meg fotóért, mi meg összenézünk a csajokkal:
– Te, Zsuzsa, bemegyünk?
– Há, jóhogy! Te jössz, Kata?
– Hülye lennék nem menni…
– És ha valami lesz?
– Valami? Mi? Hatan vagyunk, ne viccelj már. Mi lenne? Leverjük őket. Amúgy meg tök fasza lenne, ha lenne valami. Te nem dugnál a picsatudjahogyhívjákaztaköcsögöt-tel?
És röhögünk.
Mer -mint mondtam- akár benne van a dugás is. Az nincs benne viszont, hogy ezt a megkérdezésünk nélkül, minket elkábítva, tehetetlenségünket kihasználva akarják megtenni. Erre úgy alapból nemet mondana sok lány, aki amúgy önszántából szívesen kefél a Balaton Sound-on. Mert ez már nem ugyanaz. Aki bulizni és kefélni akar, AZ SEM MEGERŐSZAKOLHATÓ.
Tehát (nem elvesztve a történet fonalát) a fiúk és a felhajtó embereik kedvesek az első 5 percben (amíg nem hat a gina), és ezért mi a barátnőimmel nem is sejtjük, mire készülnek. Ráadásul mi, lányok, arra vagyunk szocializálva, hogy nekünk a férfi, a fasz ad értéket. Mi akkor vagyunk vagányak, ha lazák vagyunk, nincsenek gátlásaink. Azt a férfiak nem szeretik, mindig mondják is, hogy ők a laza, magabiztos, nem gátlásos nőket szeretik. Hát akkor nehogy parázzunk már, mint a szűzlányok!
Aztán felébredünk a  kórházban, az egész ország minket csámcsog, minket ócsárol, mocskol. Megtudjuk, hogy ribancok vagyunk, felelőtlenek, rossz bárcás kurvák. A két fiú meg világsztár. Sehol egy szó arról, hogy ezek mekkora mocskok voltak, mert behúztak, átvertek, az egészségünket kockáztatták. Nem. Mi tehetünk erről az egészről. És akkor mi jön? Mi jöhet ezek után? Hát gyorsan beismerjük, hogy MI nem voltunk elég körültekintőek. Szépen elnézést kérünk, amiért két, hatalmával, pénzével, hírnevével visszaélő fasz szándékait nem láttuk át első pillanatban.
Önhibáztatás.
Azt mondjuk, tanultunk a hibáinkból.
HIBÁINKBÓL??? Milyen hibáinkból?
Abból, hogy nem arra gondoltunk rögtön, hogy a férfi nem ember, hanem állat, akiben nem szabad bízni, akinek minden szava hazugság, aki egy ész nélküli baszógép, egy agresszív, erőszakos féreg? Megtanultuk, hogy soha, de soha többé nem állunk szóba olyannal, akinek farka van? Vagy mit? Mit tanultunk milyen hibáinkból???
Mer ha ezt, akkor okés, akkor előrébb vagyunk az én értékrendem szerint, mer én ugye azt vallom, hogy akkor kapnak ezek a majmok a fejükhöz majd, ha a nők egyszerűen elkezdik le se szarni őket. Azok a parék pedig, akik most a lányokat hibáztatják, azok nem csak keményen áldozathibáztatnak, miközben a valódi bűnösökről szót sem ejtenek, hanem ezzel a viselkedéssel gyakorlatilag az én sokak által gyűlöletesnek titulált szavaimat támasztják alá.
Vagyis MINDENKI, AKI A LÁNYOKAT MARASZTALJA EL, egyben azt is mondja, hogy a férfiak állatok. Szerintük minden erőszakért a nő a felelős (mert a férfi állat). Akkor is, ha kiskorú, tapasztalatlan, jóhiszemű, lelkes (mert a férfi állat). Minden súly őrajta van, mert a férfi -nem győzöm hangsúlyozni- állat akkor is, ha felnőtt, ha sikeres, ha látott már sok olyat, ha megtehetné, hogy nem él vissza, beláthatná, érezhetné, mi a helyes. Nem érzi, mert állat. Állat Dopeman is, mert nem elég, hogy hülyéket ír, de ráadásul, mikor a nők elseggelik az oldalán, akkor még neki áll feljebb.

Ugye maguk sem hiszik, hogy csak úgy, önmagukért volna nő, aki szóba állna velük. Rondák is, bunkók is, buták is.

Ugye maguk sem hiszik, hogy van nő, aki csak úgy, önmagukért szóba állna velük. Rondák is, bunkók is, buták is.

Nem érted, kisfiú, hogy mi veled a gond? Nem. Akkor hülye vagy, ennyi. Ja, és nem csak szimplán hülye, hanem ugyanolyan állat, mint a rendőrség által megpiszkált, majd elengedett “sztárocskák”.
Ohóóó, Dopemanke!
Te is ilyen farkcsóváló, önuralomra képtelen, helyzetével visszaélő kis féreg vagy? Neked se jutna nő, ha nem fröcsögtél volna össze néhány kétes értékű marhaságot, amit azok a fiatalok hallgatnak, akiket te aztán a farkadra veszel, majd kiröhögsz?
Belőlük élsz, te állat! Nélkülük senki volnál, egy segédmunkás (vagy az se), ideje volna tehát némi tiszteletet tanúsítani a rajongóid iránt. Neked is, meg az összes nyomorultnak, akik még magukat se képesek nő nélkül ellátni, és olyan kretének, hogy kénytelenek pénzért, hírnévért megvenni, kábítószerrel, hazudozással behúzni, vagy csak simán megerőszakolni őket, hogy pinához jussanak. Mi volna tiveletek, ha csupán sallangok nélküli önmagatok volna a csajozás eszköze? Volna-e még nő ezen a világon, aki a szemét rátok vetné?
Aligha.

Hogy nem sül ki a szemetek, akik ugattok fiatal, elkábított lányokra, miközben egy kurva szót nem szóltok arról, hogy a FÉRFIAK ÁLLATOK. Ti magatok bizonyítjátok, mikor annak a két féregnek (meg az összes sound-os nagy, avagy kaszvadt farkú féregnek) a viselkedését egy szóval sem kritizáljátok. Az úgy okés? Az rendben van? Az ő nevelésüket nem baszták el a szüleik? Ők nem nyomoronc faszfejek? Kurvák, ha úgy tetszik, vagy nem tom, mik? Bár szerintem ezek a kurváknál sokkal alantasabbak lények. Csak mondom.

Szóval nagyon durva az, amilyen bizonyítványt magáról és a férfiakról úgy általában kiállít ez a társadalom azzal, amilyen módon ezt az ügyet kommentálja. Ez a hozzáállás csak egy igazság felé tud vinni, ez pedig pont a pasik által annyira gyűlölt és megszólt igazság: Ma egy nő ebben az országban egyetlen férfiben se bízhat. A legjobb, legnyugalmasabb, legbiztonságosabb elkerülni őket nagy ívben. Érzelmi, lelki, szellemi, szexuális igényeinket máshol, máshogy, másból kielégíteni, feltölteni ha már a férfiak -amint ezt minden alkalommal bizonyítják, mikor az erőszakért a nőket teszik felelőssé- erkölcsi hulladékok, erőszakos állatok.

Persze nem mindegyik.

(Ha tetszett a bejegyzés, használd a megosztó gombokat és iratkozz fel a követők közé, így emilben kaphatsz értesítést, mikor új írás jelenik meg.)