Ribanc vagyok

bitchSzeretem a szexet.
Nagyon. De tényleg. Becsszó.
Amikor örömmel szexeltem férfiakkal, azt is imádtam. Élveztem, ha dugtak, szerettem préda lenni, szerettem szopni, szerettem, mert jó volt kiszolgáltatni őket saját maguknak, szerettem az erejüket, a kontrasztjaikat a mindennapjaik és a magukból kivetkőzött, hajtépő szex között. Szeretem a nőket. Imádom, hogy jó szagúak, lágyak, gyengédek, vagy meglepően követelőzők, nincsenek nagy kontrasztjaik, szeretek velük szeretkezni, szeretek puncit nyalni és kifejezetten szeretem ha nyalnak. Mert jó. Tudnám még árnyalni marquez-i bekezdésekben, és szívesen mesélek, csak ez most nem erre van.

Na, akkor adtunk a keresőszavaknak, mondom tovább.

Nagyon sokféle szex van.
Ott van például a háztartási szex. A párkapcsolat (a jó kapcsolat egy ideális világban – van ilyen) legelőnyösebb tulajdonsága az, hogy bármikor van szex, ha megkívánod és van hozzá energiád. Ha nincs, akkor a másiknak jó eséllyel van, és ha eléggé jól ismeritek egymást, akkor meg fogja oldani, hogy neked is akadjon energiád. Mikor igen/mikor nem, tisztelet, blabla, egymás megismerése blabla, odafigyelés, jadajadajada, tudjuk.

A háztartási szex egy alfaja a komfortszex. (Ismerjük a komfortszopás fogalmát? Imádom, beteg módon áthelyezhető a háztartási szexbe, nem? Borzasztó!) A komfortszexnek semmi tétje, indoka, az csak úgy van, olyan mint a házipók, mindenhol van. Valójában az intimitásról szól. Nem feltétlenül sikítva akarsz élvezni, csak a cirógatás, a melegség kell, olyan dolgokat normalizáló, széles spektrumú antibiotikum, mindenre jó. Még az is előfordulhat, hogy elmarad az orgazmusod, de nem is annyira érdekes. Van az a pillanatnyi elmeállapot, amiben ez nem frusztrál, nem keserít el, csak sóhajtasz, alszol, és másnap kevésbé haragszol arra a piszok szemétládára.

Aztán ott az alkalmi szex, aki tagadja, hogy előfordult vagy a gondolata megjárta a buksiját minimum masztizás közben, az csaló. Többnyire a gerjedelem és/vagy a fantázia működteti. Az aznapi fantáziához keresel egy partnert, lehetőleg olyat, aki beleillik az adott gondolatvilágodba. Nyilván a külső elvárásoknak megfelelően jó külsejűek nagyobb sikerrel elégítik ki az ilyen vágyat. Az a tippem, hogy nem annyira gyakori a megvalósulása, mert ugye mi nők minimum felebaráti hangulatban szeretünk szexelni – és ez most nem szarkazmus, ez így van. Az alkalmi dugás inkább a férfiak műfaja, és nem feltétlenül olyan partnerrel, aki maga is alkalmi szexet keres, sokkal több a reményturista ebben a történetben. Aki nem a szexet várja, hanem a szex utáni talán-lesz-valamit. Persze nem lesz semmi.

Jah, és akkor ugye ott a maszti, ez fontos! Komfortmaszti, unatkozós maszti, jóéjtmaszti, idegbőlmaszti – ez is szex. Magaddal. Akkor is, ha épp van partnered. Egyfajta me-time, de csak ha a magad örömére.

És most beszéljünk arról, hogy én miért vagyok ribanc, a férfi pedig miért macsó!

A szexualitásában kiteljesedett(?), önazonos(?), elégedett(?) nőt én teljesnek mondom. A szex hozzátartozik az élethez. Csomó olyan dolog van, ami az élethez tartozik, de az van, hogy a női szexualitás megélése (amit ügyesen leirtanak egyébként 40 éves korunkra szerencsés esetben, szerencsétlen esetben már huszonévesen) egy kibaszottfontos dolog, mert azt jelenti, hogy békében élsz saját magaddal. Nyilvánvalóan lehet békében élni úgy is, hogy nem keresed más ember társaságát, vagy nincs szexdrive-od, de ezt is be kell helyezni a világodba. Ez is a szexualitásod megélése.

Azzal, hogy az általános vélekedés az, hogy az a nő, aki bevállalja (Ez is milyen szó már?!), hogy élvezi a szexet, és tesz is arról, hogy ne maradjon ki az életéből, kurva, leteszik az alapot a csonkolt önértékelésnek. Kezdve azzal, hogy “Majd 18 éves korodban lefekhetsz a barátoddal, de amíg az én kenyeremet…”… Ezzel máris megkapja sok kamasz lány, hogy rossz, mert neki vágyai vannak. Nem is érti. Érzi ő, hogy ott az a melegség a hasában, az a fura rándulás a lába között, vágyai vannak, és tudja, hogy rossz. És rosszat tesz, amikor “hagyja magát”, az egész rossz, az egészet titkolni kell anya/apa előtt, pirulgatni, nagynéni írat nekünk fogamzásgátlót, az DM-ben órákig szarakodunk, hogy ne az a pénztáros legyen a kasszában, aki anyát is ismeri, mert óvszert veszünk, sunyiskodunk, hazudunk, nyolcperces aktusaink vannak… Nem lenne sokkal egyszerűbb ésszel, bevonva, támogatva segíteni a kölyöklányokat ebben?

Ami azt illeti, a fiúkat is. Mert a macsófaktor (“Jaj, olyan vagy mint apád, az is a legyet röptébe’…” – hát ez aztán kurvanagy dicsőség) már tizenéves korukban le van tolva a torkukon, ha akarják, ha nem, orrba-szájba jön, hogy te menő vagy, a nő meg mind kurva. Főleg az a legkurvább, aki veled nem fekszik le, de mással meg boldogan (mert egy gyökér prunyó vagy, öregem, azért, de ez ne zavarjon). Mindazonáltal az a férfi, aki minden hétvégén más csajt visz haza, beszólogat a kolléganőinek, ordenáré módon mered a melleikre, az macsó. De ha te, a nő megjegyzed egy másik nőnek, hogy “Azért a Tomival elkarcolgatnék egy estét úgy felületesen…”, akkor azonnal kurva leszel. Mert be nem ismerné a legtöbb, hogy hát, a Tomit azért ő is szúrná, de ilyet nem mondunk! Pfuj!

Már 89-ben megmondta a biosztanárom, aki egy nagyon menő csaj volt egyébként, hogy “A fiúk azt szeretnék, ha a feleségük szűz lenne, de egyben azt is, hogy velük még az esküvő előtt lefeküdne.” Ez a mondat örökre megragadt bennem, mert bazmeg így van!

Tehát maradj szűz, de legyél kurva, viszont ha megéled a szexualitásodat, ráadásnak még basznivaló lábtörlő is leszel. Ez így elég nehéz lesz, fiúk, azt kell mondjam.

És emellett mégis mindent elkövetnek a nők, hogy a szexben is megfeleljenek valamilyen elvárásnak. Egyébként itt nem csak a heteroszexuális nőkről beszélek, a homoszexuális nők ugyanilyen baromságokkal küzdenek.

Ezek következtében hihetetlen szorongásaink vannak.
Vajon hogy nézek ki szex közben? Bazmeg, pfuj, ott fodrozódik a hasam… Narancsbőrös a combom. Lapos a seggem. Hurkás a hátam. A jobb mellem kisebb. Tokám van.
Ezeket én mind nőktől hallottam. Esetenként kifejezetten az ágyban. Ezek a gondolatok a fejedben mind bebasszák a kiskaput a szexualitásodnak, képtelen vagy oldottan megélni az élményeket. És ezeket a parákat még etetjük is, érted? Kapod mindenhonnan, anyádtól, apádtól, nővéredtől, nőtársadtól, kollégától… 15 évesen a nagynéném közölte velem, hogy ahogy a mellem kinéz az nem állapot, nézzem meg neki is milyen szépen felvarrta a mittoménmilyen doktor, engem is elvisz oda. 15 éves voltam. A legnagyobb szorongásom, ami addig nem létezett, szépen megjelent. 33 évesen vetkőztem le ezt a görcsöt, és maradt még kábé négymillió. És ez csak én vagyok. Valószínűleg mindenki kapja ezt gyerekkorától fogva.

Idézet a Cosmopolitan című “női magazin” (aminek az összes eddig megjelent lapszámát és a szerkesztőségét is fel kellene gyújtani, mert gusztustalanul romboló hatású szemét) egyik számából: “Ha kicsit lábujjhegyre emelkedve közeledsz az ágyhoz, akkor feszesebbnek fog tűnni a combod és a hasad…” Mondjuk nincs az a lábujjhegy amitől az én hasam feszes lesz, és valszeg senkinek, aki nem Hosszú Katinka, de ettől eltekintve… MI A FASZOM EZ????

Anyád fog pipiskedve tipegni az ágyig, ugyanezen elvek alapján nyomorították meg a lábuk elkötésével a kínai kislányokat, akik közül néhányan mostanában 80-90 évesek. 10 centis lábfejük van, és 70+ éve így élnek! Nyomorékok. Ugyanez az elv. Eleinte a gazdagok dicsekedtek azzal, hogy náluk a nő nem dolgozik (nyilván, bazmeg mert nem tud járni), aztán a szegényebbek is, mert szexuális töltetű lett ez a perverz csonkítás, hátha valami gazdag gyökér meg akarja baszni a megnyomorított gyereket, hogy a család jobban éljen.

Végtelen spirálban tekeredem lefelé ezzel a bejegyzéssel, és úgy tűnik, soha nincs vége. Nem tudom azt mondani, hogy ezeknek a szorongásoknak véget lehet vetni úgy, hogy közben megéld a saját szexualitásodat. Nem tudom azt mondani, hogy az egész macsó-kurva merőlegest le lehet szarni anélkül, hogy lemondanál úgy általában a másik, vagy a saját nemed társaságáról ezen a téren. Nem tudom azt mondani, hogy le kell szarni az egész párkapcsolati cuccot, mert lehet, hogy te akarod, hogy legyen egy ép értelmű ember, akinek megengedheted, hogy szeressen, mert nem tesz kárt benned.

Iszonyú közhelyet találtam ennek a spirálnak az alján. Az önismeretet. Az önismeret nagyon durva fegyver. És pajzs. Attól kezdve, hogy TE ismered magadat, és ennek ellenére SZERETED azt a csajt, akit a tükörben látsz, akivel a legbensőségesebb viszonyban vagy, minden rendben van. Ez így oraveczes, de úgy gondolom, hogy más megoldása ennek az egyensúlytalan helyzetnek az önismereten és önszereteten kívül egész egyszerűen nincs anélkül, hogy ne csonkítanánk meg magunkat valamilyen módon érzelmileg vagy fizikailag.
Nincs esélyed arra, hogy ugyanúgy a személyiséged részének tekintsék a szexualitásodat, ahogyan a férfiak lényének része a sajátjuk. Kénytelen leszel megismerni és szeretni magadat, akkor könnyebbedik ez a teher. De durva lesz.

A kép forrása, ahol nézd meg a gifeket.

 

Még több Pesti Hédi

 

(Ha tetszett a bejegyzés, használd a megosztó gombokat és iratkozz fel a követők közé, így emilben kaphatsz értesítést, mikor új írás jelenik meg.)