Aki nem szül, ne várjon semmit!

teherbe
Az ugye megvan neked is, hogy ebben az országban nincsen már szegénység, aki akar dolgozni, az akár meg is teheti, s azzal a munkával annyi pénzt kereshet, amiből tisztességesen megélhet. Aki ma Magyarországon éhezik, az annyit is ér.
Karácsonykor szomorúan láttam, hogy Magyarország sok tíz-százezer tehetetlen és alkalmatlan ember hazája. Olyanok kígyóztak tömegével a Blahán  ételért, akik csak lógatják a lábukat, kerülik a munkát és/vagy élhetetlenek, tehetetlenek.
Meg is érdemlik.
Ahogy az a sok hajléktalan is, aki nem képes összekapni magát, rontja a közterek esztétikáját ahelyett, hogy dolgozna normálisan és elmenne lakni valahová. De nem. Ez a sok ingyenélő csak szaporodik, szaporodik (mármint nem szül, csak egyre többen van), de olyan tempóban érted, hogy az RTL- en mondja a szociális munkás, hogy már követni nem tudja, amennyien az elmúlt 3 évben lettek. Ezek a szerencsétlenek.

Meg az a sok alultáplált gyerek, aki azért nem eszik, mert nem éhes. A paprikás krumplihoz szokott kényes belük nem becsüli az új közétkeztetés sótlan-íztelen menzáját.

Nem is akarok most mélyebben belemenni abba, hogy nincsen orvos az országban, meg nincsen orvosi ellátás sem, meg közoktatás sincsen csak közidomítás van, szóval, hogy olyan elképesztő tempóval hullik szét az ország és menekül, ki merre lát, hogy én már kezdem azt gondolni lassan, hogy ezek a kerítések nem is azért épültek, mert Orbánék nem akarják BEengedni a menekülteket, hanem majd lassan minket nem engednek KI. Vagy mi. Persze ez csak ilyen rémkép, hát hiszen akkor a nyugati határszéleket kerítéseznék, ugyebár, meg amúgy is hülyéket beszélek, valójában örömteli hír ám az, ha a gondolkodó, komoly szabadságigénnyel rendelkező egyedek eltakarodnak innen ahelyett, hogy szítanák a kedélyeket az engedelmes konformista-uniformista-orbanista-tudjamiadolga népek között.
szültél már ma
Szóval hullik szét az ország, és akkor minálunk mi a legfontosabb téma? Hát az, hogy Kövér Lászlónak unokát szüljünk. Meg az, hogy a nők tartozzanak valakihez.
Minálunk itt Európa közepén olyan emberek vezetik az országunkat, akik simán lazán röhögve nyomatják ki a szájukon a nők lenézését, szerepbe kényszerítését. Akik pofázhatnak nagy hangon arról, hogy aki nem teljesíti kötelességét (a szent szaporodást), az majd ne várjon semmit (???) a közösségétől.
És erre már meg se rezdülünk. Nem hát, hiszen ez csak egy szeletkéje annak a töménytelen mennyiségű baromságnak, amit Kövér László egyetlen lélegzettel képes elmondani, de én-nő lévén- mégis ezt az egyet ragadom most ki.
Illene ismételten felhördülnünk, mert az van, hogy szerintem ezt az ökröt most előtérbe tolták, hogy megeddze a nőket. Vagyis elfásítsa a sok sértéssel szemben az amúgy is labilis önérzetünket, hozzászoktasson minket ahhoz, mit gondolhatunk magunkról. Tudod, ha eleget hallod ezeket a baromságokat, akkor lassan immunissá válsz és akkor majd egyszer az lesz, hogy észre sem veszed, mikor bevezetik a kötelező gyerekszaporulat fogalmát.

Az például nem tudom, feltűnik-e neked, hogy Kövér nagypapa fogalmai szerint ha te dolgozol, az nem számít semminek. A nők munkája valószínűleg nem járul hozzá a GDP növekedéséhez, a gazdaság működéséhez, sőt, minekünk olyan jól megy, hogy gyakorlatilag az ország fele (aki férfi) képes működtetni és eltartani az ország másik felét plusz három főt koponyánként (Testvérben az erő!).
Minden férfi 4 másik embert.

Továbbá Kövér László szerint egy nőnek nyugdíj és orvosi ellátás csak akkor jár, ha  ellik eleget (és azt a szaporodványt tisztességben, szeretetben felneveli  rendes adófizető polgárrá).
Ha te nem ilyen vagy, akkor NE SZÁMÍTS SEMMIRE. Mármint nőként. Férfiként dehogynem, úgy jár neked orvosi ellátás, nyugodt öregkor meg minden. Csak nőként nem jár ez munkáért. Szóval ha te ilyen emancipált antinő vagy, vagy netán a gyereked nem “tisztességben, szeretetben” neveled, vagy nem lesz adófizető állampolgár, hanem például tolvaj drogos miniszterelnöki tanácsadó lesz, akkor a közösségtől NE SZÁMÍTS SEMMIRE.

Kénytelen vagyok most elgondolkodni, hogy mégis mi az a semmi, amire ne számítsak, ha én ilyen elvetemült vagyok? Illetve nem jól mondom!!! Úristen! Hát én aztán szaporodtam pont úgy, ahogy kell! Akkor engem nem vet ki Kövér László! Hurrá!
És akkor tisztelettel azt kérdezem inkább (és hálás kutyaszemekkel nézek rá közben), hogy most, mikor már a nyugdíjra szánt pénzünk el van lopva, az ország szét van hullva, akkor én a 3 gyerekemmel és hosszú évek otthoni szarpucolásával vajon mire számíthatok a „közösségemtől”?
És ehhez képest mire NEM számíthat az a nő, aki most 25, és tudatosan NEM vállal gyereket, hanem ehelyett boldogan dolgozik, jól keres, ezáltal képes lesz majd magáról idősként gondoskodni, amiképpen én soha nem leszek képes, mert én legtermékenyebb éveimet-mint azt mondottam volt- szarpucolással és gyerekneveléssel töltöttem.

És a legviccesebb az, hogy amiről én itt írogatok (én butus nő, aki nem szép, ám de buta is... Vagy nem is: aki azt hiszi, hogy ha szép, akkor már okos is… vagy a fene tudja, hogyan ment ez a parlamentben heherészvea belinkeléseket képviselői tahóságról bármeddig sorolhatnánk), szóval ez az egész cikk egy normális országban meg sem kellene, hogy íródjon. Egy normális országban egy ilyen suttyó sült paraszt, mint ez a Kövér, egyszerűen már nem lenne szem előtt. Tekintettel arra, hogy pártjára, közegére, a magyar elitre szégyent hoz, gyorsan eldugnák valami nevenincs disznótelepre gondnoknak. Hasonlóképpen nem volna porondon Kovács Ákos Művész Úr sem, aki- csak jelzem- nem ám a magyar művészvilág legaljább nőgyűlölője, ő csak egy a sok közül. Nyugodtan bele lehet hallgatni a most divatos magyar raperek alkotásaiba és gyönyörű képet kaphatunk arról, min nevelődnek lányaink “udvarlói”. Minálunk mehet a nőgyűlölet és a szexizmus minden következmény nélkül szólásszabadság és művészet címkék alatt.

És a kormány arroganciája nem ismer határokat, barátom. Miután Kövér László vérig sértette a nőket (azokat is, akiknek fogalma sincs arról, hogy ők most itten meg vannak sértve, és emiatt bőszen ciccegnek, hogy de bizony a nők erre a gyerekszülésre vannak teremtve és majd a férfi megkeresi a rávalót -egy cuppantás apunak a mondat végén), szóval vérig sértette a nőket, majd meg is fenyegette őket a közösség általi kitaszítással, akkor a kormány meg gyorsan beveti a csalikat, a terelő eszközöket és pöttyös labdákat szór a nép közé, mint hajdan Tibi bácsi. Aki pöttyös labdát kap el, annak nyereménye egy 10 milliós CSOK. Mármint ha hajlandó ezért hármat pottyantani.
A CSOK módosítását veti be azonnal hirtelen a botrány harmadik napján, ami egy vicc még akkor is, ha a brutál feltételeket tudod teljesíteni.
Az az alap, hogy egy (mármint egyetlen egy darab) gyerek nagykorúvá nevelése alhangon is 20 millió Ft-ba kerül egy párnak (feltételezve, hogy nem tescos virslivel etetik és a gyermek nem hagyja el 16 évesen az oktatási rendszert), vagyis az, hogy te összeszülsz 10 millió forintot lakásra, majd mellé bevállalsz másik tízet hitelbe és még 60-at, amit a gyerekekbe invesztálsz (tisztességgel, szeretettel), és mindezt ebben az országban, ez egész egyszerűen őrültség. Aki pedig erre nógatja, nyöszteti az embereket, az barátom a leggusztustalanabb felelőtlen szarházi.
És megteszik.

Nem elég még ez sem.
Nem elég nekik, ha szülsz, hanem azt is el akarják érni, hogy teljes függőségbe kerülj.
Most azt találták ki kérlek szépen, hogy a házasodást teljesen ingyenessé teszik, sőt, még plusz szabadságot is adnak mellé.
Ezt gondolták ki, pedig amúgy eddig se volt ez jelentős tétel. Ez nem, a házasság, a férj nevének felvétele nem, ellenben nézd meg, mekkora büntetőtételei vannak a válásnak! Elválsz rühös picsa?- mondja az állam- A neved is visszakéred? Nem kell a cselédség? Fizess akkor és gebedj meg!
Szóval most ezt találták ki, ezt az ingyenes házasodást, hogy rávegyenek valahogy az önállóságod feladására.

És ezzel foglalkoznak, ez a legfőbb gondjuk akkor, mikor rohad az ország, ráadásul még a nők testi és egzisztenciális biztonságát sem képesek garantálni (Isztambuli Egyezmény), az alapvető feltételeket nem biztosítják egy gyerek „tisztességes” felneveléséhez (egészségügy,
oktatási rendszer, szociális háló).
POFÁM LESZAKAD.

Ami pedig a legviccesebb, hogy miközben a magyar kormány kikéri magának, amiért a nők mernek felháborodni lekezelő szexista megnyilvánulásain, míg egész Európa leesett arccal áll a tahóság eme döbbenetes megnyilvánulásai előtt, addig Romániában (az “elmaradott” és magyarok által kigúnyolt Romániában) kérlek szépen minden különösebb genderőrület nélkül, csupán az emberi jóérzéseket követve 30%- os női kvótát vezetnek be most azonnal.
Csak mert.
Csak mert feltűnt nekik, hogy az emberiség fele nő, és bizonyos elmaradott országokban egyértelmű, hogy egy ekkora embertömegnek számarányos képviselete legyen. Meg talán a lenézett román parasztoknak olyan képtelen ideáik vannak, hogy a nők is emberek, gondolkodó lények, akik a cselédkedésen meg az ellésen kívül máshoz is értenek, esetleg.

Vagy- és nekem leginkább ez gyanús- hogy ott, vagy más elmaradott országokban már felbukkannak lassan azok a férfiak, akik nem rettegnek ilyen eszement módon a nőktől, mint a magyarok, ezért aztán nem érzik szükségét, hogy a nőket ki- és elzárják minden lehetőségtől, amely megingathatja az ostoba férfiak uralmát. Talán ezekben az országokban a képviselők nem takargatnak maguk is családon belüli erőszakot, nem félnek saját butaságuk napfényre kerülésétől, hanem rendben vannak magukkal, így hát képesek a nőkkel együttműködni.

Érdekes módon ezek az országok (nem sorolom, sok és egyre több van ilyen, például mostantól Románia is) valahogy egészen más gazdasággal, oktatással, egészségüggyel bírnak, mint a mi virágzó kis nemzetünk, mely oly gazdag, hogy tulajdonképpen nem is tart igényt a nők mazsolányi eszére, tudására, konstruktív munkavégzésére, így hát a nőknek nem is jelöl ki egyéb feladatot, mint, hogy tartozzanak valakihez és szorgosan járassák a méhüket.
Kíváncsian várom, hogy mikor jön el az a nap, hogy az egyetemekről, főiskolákról kitiltják a szülőképes korú lányokat.
Elvégre szaporodáshoz nem kell ész.

(Ha tetszett a bejegyzés, használd a megosztó gombokat!)