Tartozni valakihez. Elméricskélt suttyóság

Teljes képernyő rögzítése 2015.12.16. 191307
Zseniális, ami most történik az országban, komolyan mondom. Ezelőtt fél évvel még elképzelni nem tudtam erről a népről, hogy majd pont a nők gyalázása hozza össze a jobb és baloldalt, a férfit és a nőt.
Hihetetlen energiák mozognak, imádom, hogy itt vagyok benne és láthatom.
Azt érzem, hogy a Kövér Ákos által teremtett új ellenség gyakorlatilag olyan mellélövés, amiből nehezen fog a kormány felállni. Arra apelláltak ugyanis ezek a majmok, hogy a cigányok, a menekültek, a melegek kissé unalmassá vált köpködése után most majd új koncot dobnak a nép elé: azokat a feministákat, akik a nők szuverenitásáról, önrendelkezési jogáról, valamint a kormány nőkkel szembeni erőszakosságáról beszélnek.
Azt gondolta ez az ostoba banda, hogy majd a konzervatív, családszerető tömeget bemanipulálva elhallgattatja azokat a nőket, akik egyre erősebben mondják, hogy ebbe az országba öngyilkosság gyereket szülni. A netről ismert hívószavakkal (gender és férfigyűlölet) a nők ellen fordítják a férfiakat, akik ezután majd amúgy fideszesen megnevelik a nagypofájú asszonyaikat és akkor végre lesz rend és csend és szaporulat.
Maguk mellé vették ehhez az ország pénzéből baromi nagy művésszé avanzsált Ákost, aki mérhetetlen önteltségében a Kövér-féle hülyeséget meg bírta tetőzni egy még nagyobbal.
(Ákosról már írtunk itt is)
És akkor az lett, amire én magam sem számítottam. Néhány elvakult kápó nőn és asztalverő férfin kívül gyakorlatilag az egész ország megmozdult és fel… nem, nem hördült, hanem felröhögött.

Pillanatok alatt olyan mémek, olyan szövegek árasztották el a fészt, hogy elájultam az intellektuális kéjtől. A humor, amivel nagyon nemesen fogadta az ország ezt a mérhetetlen bunkóságot, az Kövérrel és Ákossal együtt elmossa most azokat is, akik  ugyanezt a kapcarongyos mélyparaszti dumát tolják a cikkek alatti kommentekben.
Mostantól ebben az országban suttyóságnak számít a nőgyűlölet. Az emberek letették a voksukat a nők szabad önrendelkezése mellett.
Ami különösen örömteli, hogy sok férfi is itt van köztünk. Írnak, kommentelnek értünk és önmagukért is, hiszen minden normális ember tudja, hogy a gyerekvállalás két ember közös ügye, ám a mostani nőpolitika azzal, hogy a nőket méltatlan munka és kereseti lehetőségekkel nyomja el, továbbá belenyomasztja őket a gyerekszülésbe, azzal a férfiakra is viselhetetlen – elsősorban anyagi – terheket tol.

Közös érdek mentén mozdult itt most férfi és nő, hiszen a nők hagyományos szerepbe szorítása-manipulálása nem csupán nőjogi kérdés. Kövér László kijelentése a férfiak életlehetőségeit is nyirbálja.

A kormány ostobaságára jellemző, hogy mikor ilyen brutálisan elcseszi a dolgokat, hát kérlek szépen, akkor sem visszakoz meg elnézést kér, hanem gyorsan előkap egy másik marhát, aki-ha lehet- még az eredeti kőbunkónál is nagyobb sértést döf a nőkbe. A seggnyalók világbajnoka, a már-már coelhói magasságokat megcélzó bölcselő, aki esetenként milliókat markolgat a közpénzekből, nos, a Művész Úr még rátromfol a kövéri kinyilatkoztatásokra, és elmondja, hogy mi NEM a nők feladata. Nem feladatuk jól keresni meg önmegvalósítani, hanem az ő feladatuk “tartozni valakihez”.
És ekkor majdnem kurva ideges leszek, de aztán rájövök, hogy teljesen felesleges, mert nincs baj, nem kell senkit meggyőzni a mondat abszurditásáról. Az ország összekapaszkodott és röhögünk, röhögünk tovább. Jönnek a jobbnál jobb írások, és én már majdnem szeretem és becsülöm a pasikat is, mert érzem, hogy most együtt toljuk a szekeret. Istenem, pont erre vágytam, ezért rugdosódok, morgok és hepciáskodok velük. Pont így akartam, hogy álljanak már fel, és tegyenek azért, hogy a tisztességtelen elnyomók hagyjanak minket békén.

A kormány kapkod, ideges, és ezt  fölényeskedéssel leplezi. Nem nagyon értik ők, hogy mi történt, hiszen olyan jól kigondolták ezt az egészet. Itt volt ez a nagyon sikeres Nők a feminizmus ellen projekt is, ami hát jól van, azóta meghalt már, de lássuk be, amíg erőszakkal tolták minden lehetséges fórumon, addig egész jónak tűnt. Abszolut lehetett arra számítani most, hogy az országnak tetszeni fog az új ellenség: a Nem Szülő  (=férfigyűlölő) Nő. A projekt érdekében  Kövér Lászlónak hosszú heteken át magyarázta egy szakértő  a gender jelentését, miközben szerinte elég lett volna annyit mondani, hogy minden baszatlan picsát föl kell csinálni, hogy megtanulja, mi a dolga. Szóval valahogy beleverték a fejébe, hogy ezt hogyan lehet  kifinomultabban előadni, mindez került vagy 30 millába (ne viccelj, ennél kevesebbért ki  vállalná Kövér tanítását?), és akkor tessék, nemhogy a nőket nem köpdösik, de gyakorlatilag néhány ezer őstulok férfin és kápó nőn kívül az egész ország kövéren röhög.
Mi legyen most?
Kell gyorsan egy IKON, aki majd megtámogatja az IGAZAT. És akkor előkapják Ákost, de lám, az is befürdik.

Ajjj, de jó lenne a nép közé lövetni, de nem lehet baszki, mert az internetet mégse lehet szétlőni. Megmondták ők, tudták ők, hogy valahogy be kell azt tiltani, mert bajok lesznek ebből a nagy fészbukkolásból. Nemhiába akarták megadóztatni a hálót, de ez a hülye nép azt is elbaszta. Most aztán tessék, itten gyalázkodnak meg írogatnak meg mémelnek, hogy a fene ette vóna meg őket!

És akkor valakinek eszébe jut, hogy ha már ekkora a férfigyűlölet ebben az országban, hogy minden hülyét nevetségessé tesznek a nők, akkor legyen fegyver ellenük egy másik nő. Majd az megmondja nekik,  mi a helyes.
Először is előveszik Ákos nejét, aki egyrészt nagyon jól van idomítva a férje által, másrészt nem túl érzékeny a női tömegek életminőségére, s valahogy azt képzeli, hogy minden családos nőnek havi több millió forint jut a gyerekekre. Nagyon lelkesen szeretné elhitetni tehát a néppel, hogy ő tényleg nem sajnálja jól induló, ám azóta semmivé lett ügyvédi pályáját, anyagi függetlenségét, árnyéklétét. A valakihez tartozást. Mert az ő férje ugye valaki. Ő négy gyereket tolt ki magából, és szerinte igenis ez az igazi önmegvalósítás, neki ennél több nem kell (meg aztán a több az valahogy az uráé lett).
Tényleg nem érti, hogy nekünk itt a porban miért is kellene több.
És már megint mellényúlnak, de nagyon.
Vajon hány olyan családot tudna mutatni Kovács Ákosné Őry Krisztina, ahol lazán-faszán négy gyereket minőségi módon nevelnek azon elvek mentén, amiket az ő férje a nők pofájába tolt?
És már megint nem nőjogról beszélek, az most (majdnem) teljesen lényegtelen nekem. Arról beszélek, hogy ma egy átlagos házaspár férfi nem bír eltartani négy gyereket (nem mindenki kormányzenész). Egyet tudnak ketten eltartani- esetleg. Kettőt tisztességgel nevelni pedig már szinte kiváltság.
Erről nem hallott Őry Krisztina?

És a nép röhög tovább, a TELEKOM meg kiszáll a ripacs mögül (hömm).

Az emberek nem értik, hát kurvára nem értik, hogy Kövér csupán az emberiségért aggódik, ami ki fog halni, ha a magyar picsák nem használják a méhüket. Meg akkor a férfiak sem lehetnek olyan csodálatos apukák és nagypapik, mint Kövér László, aki hirtelen az Új-nevelésben részt vállaló-Apa szerepét is sugallja (nahát, nahát, eddig az apákról nem is beszélt sose nem) és Ákos, aki meg a lányokat átengedi az anyjuknak, de apa-fiú napokat azért kiszorít két turné között.
Szóval nem jön be Krisztina sem, úgyhogy kell keresni gyorsan valakit még, valami nőt, aki nagyobb befolyással bír, mint Ákos anyja… ja, nem, csak úgy néz ki, valójában a neje (hja, kérem, az önmegvalósításnak ez a formája eléggé elhasználja az embert. Szemmel láthatóan erősebben, mint az, ami a férjnek jutott, aki egy laza húsz évvel biztos fiatalabbnak néz ki az asszonynál).
Előveszik most a családügyi államtitkárt, aki történetesen egy nő és “másképpen gondolja” a nők életét, mint ez a két díszfasz. Mert ez tudod egy ilyen ország, ahol a kormányon belül is lehet másképpen gondolni a dolgokat, főképpen egy nőnek.

Odateszik tehát, és cserébe  pontosan EZT várják tőlünk. Fellélegzést, hogy nahát, azért itt sincs mindenki ellenünk. Azt akarják, hogy elkushadjunk, befogjuk a szánkat, megnyugodjunk és kitakarodjunk a konyhába vacsorát főzni gondolván, hogy nincs itt akkora nagy baj, ha a családügyi ujjbáb kiáll mellettünk.

Aha. Én meg a Pom Pom vagyok és ringatózom egy ágon, egy szép, hosszú ágon fölhehehe, lehehehe… mivel egy szellő hintáztatja az ágat.
Nem szellő az, hanem a változás szele.

Úgy érzem, átalakulás van a társadalomban. Ha a mostani vihar el is ül, de a nyoma ott marad a gondolkodásban. Alakulnak a nők és ezzel párhuzamosan alakulnak a férfiak is. Nem divat már a nőgyűlölet, lassan kilát a nép a manipulációból. Nem esszük meg az államtitkár szavait (sem), mert tudjuk, miért állították oda. Maszatolás van, kicsi visszakoz, amíg ki nem találják az újabb lépést.

De azt mondhatom, hogy nem kell sok jóra számítani tőlük. Ha nem megy így, majd tolják máshogy. Egy biztos: szükségünk van minden nőre, és minden ép elméjű, felvilágosult férfire, mielőtt ezek az elmebetegek csadorba öltöztetnek minket, betiltják az abortuszt, elérhetetlenné teszik a fogamzásgátlást, lezüllesztik, széthordják az országot, és hagyják a nőkből kitaposott gyerekeket éhen halni.

Hajrá emberek!

 

Végül egy gyűjtemény a legjobb írásokból a teljesség igénye nélkül:

Varga Ferenc József Hivatal: Képzelt telefonbeszélgetés
alexanderplatz.blog.hu: Szüljünk nagyot merniAz én testem, az én választásom: A méhed járjon, ne a szád
Simon Márton
sumergocogitoblog: 27 ok, amiért nincs kedvem szülni
PATENT
kolozsvaros.com: Példaképem az anyaságban. Kövér László és az ő lábszagú surmósága
Szegedi Ákos fun club

 

A kedvencem:

(Ha tetszett a bejegyzés, használd a megosztó gombokat!)