Miért szeretjük Kiss Helénát?

koll31Jó, hát akkor írok róla. Írok erről a kisheléna jelenségről. Nem nagyon volt ehhez kedvem, mert egy lufinak gondolom, de többen aggódtok, háborogtok, nem értitek, miképpen lehet, hogy ez a dolog nagyobb nyilvánosságot kap a magyar médiában, mint szerintetek az méltányos és igazságos lenne.
Meg születnek ellencikkek is (hál’ istennek), cáfolatok nagyon okos feminista nők tollából.
Én meg nem foglalkozok vele, sőt, arról hadoválok, hogy ott kell hagyni a picsába és nem vinni kattintásokat az oldalára azzal, hogy a sleppjével vitatkozunk.

Bevallom, mikor feltűnt a köztudatban, nézegettem én is egy ideig, de azután oly unalmasnak és fárasztónak találtam, hogy végül otthagytam. Ha nem lennék feminista, akkor sem érdekelne. Mostanság meg átmegyek ilyen nevetősbe kicsit, ugyanis mikor több hete utoljára ott voltam, akkor az oldanak kb 1400 lájkolója volt. Én vettem a fáradságot, hogy belegörgessek, ugyan kik is rajongják ezt a Nők a feminizmus ellen című ostobaságot, és lám, mit találtam? Kb 1350 férfit. Továbbá találtam a kommentelők közt 100%- ban férfiakat, poszt gyanánt máshonnan befotózott kommenteket (ez is egy téma), illetve olykor odatévedő feminista nőket, akik nagyon okos, értelmes érveléssel igyekeztek elvakult nőgyűlölőket szelídíteni.
Az antifeminizmus iránt elkötelezett, hevesen helyeslő nőket nem nagyon láttam ott, ha meg igen, erősen gyanús volt, hogy talán mégsem nők, csak női név alatt futnak. Ami pedig a legcukibb volt nekem, mikor nem ám Heléna, hanem egy férfi kommentelő imígyen szólta el magát: A nők kajálni fogják a szavainkat… vagy valami ilyesmi. Mindenesetre elég beszédes és magabiztos kijelentés ez, továbbá meglehetősen degradáló a nőkre nézve (tudod, mint az állatkertben a répával becsalt kecskék) főképpen akkor, amikor -állítólag- nem is férfiak irányítják az oldalt.

Kérdés az, hogy miképpen nem látja ezt a fura paradoxont a magyar média, avagy miért nem akar róla tudomást venni? Miért erőltet, villogtat, nyilatkoztat egy olyan tömörülést, amely egyértelműen nőellenes, és egyértelműen férfiak rajongják, megkockáztatom, üzemeltetik? Amelynek „vezetője” (újabban már csak társszerző) nyilvánvalóan tudatlan, és/vagy a háttérben mozgó férfiak szócsöve?

Hát pont ezért, drága barátaim, pont ezért. Pont azért, mert ott pont az megy, amit a férfiak- a férfiak uralta közélet- látni akar.

Lássuk be, nagyon durván macsó társadalomban élünk, miközben egyre többször dugja ki fejét a szellem a palackból. A nők beszélnek, írnak, tömörülnek, ezzel egy időben nem házasodnak, nem szülnek és elhagyják az országot. A férfiak-érthető módon- be vannak fosva. Látják, hogy a folyamat megállíthatatlan, hiszen hiába a nőellenes magyar kormány, a nők megoldják széllel szemben is az életüket. Egész egyszerűen szarnak a pasik fejére. És amiképpen a kormány egyre erőszakosabban és kíméletlenebbül szorítja ki a nőket a pénz és a hatalom közeléből, úgy válnak egyre dörzsöltebbé és kíméletlenebbé a szimpla mezei nőgyűlölők is. Ha megnézed, most is ez van. Találtak egy befogható kis nőt megafonnak, bábnak. Egy olyat, akinek vajmi kevés tapasztalata van a női élet rejtelmeiről, hisz nyilván nincs túl sok gyereke, házasságban sem élhet túl régóta, nem volt még gyes után munkakereső, nem részesült a házastársi nemi erőszak gyönyöreiben, szerintem még válása sem volt egy átlagos jóindulattal bíró magyar férfival, sőt, nem kellett gyámhivatallal küzdenie, hogy a molesztált gyerekét ne kényszerítsék láthatásra. Szerintem még a mellimplantátumot se verte ki belőle senki.
Mit tud ő vajon az átlag magyar nők életéről?
Honnan beszéli ő a maga igazát?
Hm. Sehonnan. Ami kicsit bosszantó, hogy még arra sem veszi a fáradságot, hogy utánajárjon, tájékozódjon a valóságról, pedig ehhez elég lenne a napi híreket olvasni.

Gyanítom, valakik valahol ismertséget és sikert ígértek neki, feltéve, hogy jól mondja a szájába adott szöveget. Valakik, akik pontosan tudják, hogy a nők már nem figyelnek a férfiak hablatyolására, így hát azt a cselt eszelték ki, hogy saját, hatalomféltő dumájukat egy nő szájába adják.
A férfiak uralta média pedig kapva kap az ügyön, hiszen már a tökük tele van attól, hogy a nők mindenütt elmondják, mennyire szánalmasan viselkednek és hogy leuralnak mindent, összezárnak, egymást juttatják előnyökhöz, miközben a nőket eltapossák, kitúrják, kiröhögik és lenézik. Szóval félnek most kicsit, hogy a nők majd egyszer tényleg megerősödnek és akkor nekik kevesebb jut.
Hogy ezt ellensúlyozzák, hát fölkapják, beszéltetik, hurcolják a vállukon ezt a szegény nőt, aki azt gondolja, most akkor ő valami kurva jó dolgot csinál. De legalábbis ismerik a nevét.
Nahát. Ez az én válaszom a miértekre. Az pedig jól látható, hogy még ezzel a mindenhetes megjelenéssel is csupán másfélezer férfi követőt bírt eddig összekanalazni.
Hát brávó.
Csak zárójelben jegyzem meg, vajon az agyonhallgatott gumi hol tartana most, ha csak feleekkora sajtónyilvánosságot kapott volna, mint ez a nő? Szerinted mi most hány ezren lennénk? Nyilván az se véletlen, hogy rólunk nem beszélnek.
Na, szóval erőnek erejével próbálják ezt a szerencsétlen oldalt valahogy a víz fölött tartani és valahogy a nőket meggyőzni arról, hogy ez az igaz út. Mármint az antifeminizmus (magyarul lemondás velünk született emberi jogainkról és önkéntes befekvés a pasik alá).
Én meg így, mostanság azt mondom, jó ez nekünk. Csak hadd villogjon Kiss Heléna. Menjen csak a tévébe is, hát komolyan mondom, a legpicsáskodóbb Ridikülben bírt nem oly rég homorítani, hebegni, habogni. Így megy ez, ha kiáll mögülünk a súgógép és azonnal kell reagálni, érvelni, fogalmazni. Pedig hát na, a Ridikül is megéri a pénzét. Már elnézést kérek Jakupcsek Gabriellától, de mikor a minap azt bírta kinyögni, hogy a politikusnőknek igenis adni kell a külsejükre ahhoz, hogy hitelesek legyenek, én magamhoz nyúltam. Nem mondom, hogy nem volt jó, de basszus! A XXI. században vagyunk! A politikusnak politizálni kell, nem a seggét riszálni. Ennyi.

Szóval az van, hogy menjen csak Kiss Heléna, nyilatkozgasson. Szeretjük őt, mert nekünk dolgozik. Hadd szórja csak a hülyeségeket, a nők meg, akik tízezrével olvassák Péterfy-Novák Évát meg a szaporodó feminista tartalmakat hadd lássák a különbséget. Mi az, ami ellen Kiss Heléna beszél? A biztonsághoz való jogunk ellen? A nők munkalehetőségei ellen? A nők kiszorításának megszüntetése ellen? Mi ellen? Saját női-emberi jogai ellen? Ezt akarják vele lenyomni a torkunkon? Hát ez egy vicc!
És a nők nevetnek, nem mennek oda, nem követik, le se szarják. Kiss Heléna balettozik a férfiak gyűrűjében, akik-jó szokásukhoz híven- kihasználják és az ő hátán kapaszkodnak a maguk hatalma után. Az után, ami a nők fejéből lassan kiradírozódik.

Nem, drágáim. Nem kérünk belőletek. A nagy, okos fejetekből, a leugatásból, a sumák manipulálásból, a Kiss Heléna című bábjátékból. Átlátunk rajtatok és csak nevetünk. Nincs út visszafele. Hamarosan eljön az az idő, amikor kizárólag korrekt, feminista férfiak rúghatnak labdába a nőknél. Ti már akkor sehol nem lesztek. Üldögélhettek a bőrfotelben és duzzoghattok, hogy nem mos rátok senki.
Talán szépséges Helénátok, merhogy ő imádja a női szerepeket.

Jelzem, van itt nálam úgy két naponta 20 kiló szennyes. Ha már annyira élvezi a cselédséget, szívesen fogadom takarításra. Nekem ugyanis a női szerepeknél sokkal érdekesebb feladataim vannak.

Hja, és muszáj így utólag még beletenni, mert agyalgattam itt, hogy bár nem titkolt szándékom a gúny, mint stíluseszköz használata, de a poszt írásakor semmiképpen nem akartam alkalmazni a nőgyűlölők eszköztárát. Semmiképpen nem akarnám Helénát testi megjelenésében, korát illetően sértegetni, degradáló feltételezéseket sem teszek a szexualitását illetően, múltjának, lelki sérüléseinek sejtetését pedig végképpen elkerülném. Az efféle érvelés maradjon csak az antifem (=nőgyűlölő) férfiak szánni való erőlködése.

(Ha tetszett a bejegyzés, használd a megosztó gombokat!)