Mikor az áldozat feláll (Nóri vs. TV2)

zaklatásNéha annyira fejbe tudnám magam csapdosni, te. Hogy ennek a rohadt idomításnak következtében még a mai napig képesek behúzni és átverni időnként-én ezt annyira utálom. Behúznak privátban is. Alapoznak a jóhiszeműségemre, úgy tesznek, mintha érdekelné őket az, ami nekem fontos, érdeklődő hangon kérdeznek, amitől én kinyílok és információkat adok magamról. Aztán persze kiderül, hogy valójában le vagyok én szarva, hogy az infó azért kell, mert akinél az infó, annál a hatalom. Az őszintén elmondott szavak gyakran visszahullnak rám.
Megtapasztalom azt is, hogy mindenki addig cuki, amíg én neki megfelelően működök. Ha a sínről, amire rárakott, én fegyelmezetlenül letérek, akkor az addigi bűbáj átcsap a hatalom jól ismert hangjába.

Na, szóval, megint megszívtam és azt képzeltem, hogy… Azt képzeltem, hogy a TV2 egy hangyányit magába nézett (mer a vodafone befenyítette) és akkor most teljes komolysággal azt gondolják, hogy tényleg ilyesmi nem történhet és juj, juj, juj.

Nem gondoltak ilyesmit. Egyszerűen befostak, hogy eldádázzák őket, és nagy kényszeredetten kiböfögtek magukból néhány elnézést, illetve megígérték, hogy szerveznek majd valami érzékenyítő képzéseket a dolgozóknak, ahol nyilván megbeszélik maguk közt, hogy kurvára elegük van már a hőbörgő pinákból, meg abból, hogy drága szabadidejüket ilyen szarságokra kell használni. Nemhogy lenne valami jó kis csapatépítő ereszdelahajamat (természetesen készséges gyakornok csajokkal). És ez bazdmeg egy tévé adón, amely amúgy nagyon régóta női csatornaként hirdeti magát, vagyis a nők barátjaként. Ezért aztán szövetkezett is nagy kedvencünkkel, a szopásoktatós, seggbekúrós lájfponthu-val (hacsak nem ugyanaz a cég a kettő), ahol egyébként javarészt női újságírók tolnak brutál nőellenes jó tanácsokat a nőknek.
Ilyen elképesztően megy ma Magyarhonban a női emancipáció.

Miközben (MIKÖZBEN!!!) másik országban hiába ténfergek az utcákon árgus szemekkel, egyszerűen nem látok seggeket kiplakátolva, nem látok melleket kiplakátolva, nem látok autókat női testekkel összerajzolva, amely nem látás nekem valami eszméletlenül biztonságos érzés úgy egyébként. Merhogy az ilyen tárgyiasított világ nekem nem kellemes, inkább fojtogató. Megaláz és mindig magában hordozza a lehetőséget, hogy a saját seggem is ilyen rajtam kívül létező dologgá váljon (és azzá is válik). Mer ugye az ilyen szarságokkal állandó izgalomban tartott faszi ránéz a plakátra, ettől farka felvág, majd két méterrel odébb fordítja a fejét, s lám, ott egy mozgó segget lát, jelesül az enyémet, amiről ilyen áttételeken keresztül azonnal eszébe jut a dugás. Ezt pedig nekem jelzi pillantással, netán (rosszabb esetben) szavakkal és tettekkel is.
Én magam a történetben sehol nem vagyok. Csupán egy mesterségesen ébren tartott gerjedelem elszenvedője, ha úgy tetszik, áldozata vagyok.
Na, most, ha nem látok ilyen képeket magam körül, akkor nőként nincs olyan érzésem, hogy egy ilyen gerjedelmi tárgy vagyok, férfiként pedig-talán- neked sem jut eszedbe minden utcasarkon, hogy valakit meg kéne basznod. Nem is nyaggatnak ezzel, nem válik normáddá, hogy neked állandóan ezen kelljen munkálkodnod. Nem sugallja a világ, hogy idegen seggek nézése-látása-kívánása az élet normális része.

Nálunk viszont ez a norma. Mindent a szexre és a szexualitásra húznak fel. Mindent női testekkel adnak el, így aztán a nő teste ilyen abszolut jogosan kívánható és elérhető cuccá válik. Ezért van, hogy pasik tömegei akarják alig ráfordítással elérni, megkapni betevő pinájukat- akár erőszakkal is. Úgy vélik, joguk, kiváltságuk igényt tartani a szexre.
Ahogy köcsög Gábor az Éden hotelben mondta Nórinak, örüljön neki, ha egy ilyen faszi meg akarja dugni.
És ezek az egysejtűek hiszik is, hogy tényleg örülni kell az ő szent farkuknak.

A sajtó és egyéb média pedig meglovagolja sőt, gerjeszti ezt. Így állhat elő, hogy ha meg valaki nem, valaki megállítja az erőszakot, akkor annak úgy örülünk, mintha egy kihalás szélén álló állatfaj megmentésén munkálkodna.
Ezért húzhat be a TV2 engem is. Ezért hiszem el, hogy belátta, átgondolta és elkezdett jó fej lenni. Ezért, mert annyira az lenne a normális, hogy lássa és belássa.

Pedig kurvára nem látja, nem akarja látni, leszarja. Leszarja a nőket.
Az történt csupán, hogy pillanatnyi érdekei azt kívánták, hogy Nóri hallgasson el, a voda meg ne hagyja ott a csatornát a picsába.
Nóri interjúját letiltották, feltűnően gyors volt a fordulat is tagadás és bocsánatkérés közt. Valódi átgondolások nem szoktak ennyi idő alatt születni.
Amit Nóri a cikkben elmond, jelesül, hogy szavakat adtak a szájába, ezzel őt hamis színben tüntették fel, továbbá, hogy úgy bántak és beszéltek velük, mint haszonállatokkal, az igaz inkább a mostani hozzáállásra.
Nem gondolta a TV2, hogy Nóri képes arra, hogy tisztán átgondolja, ami történt vele. Fel tudja mérni, hogy a jogai sérültek.
Gyorsan cselekedtek, mert azt akarták, hogy a botrány ne gyűrűzzön tovább.

Nem jött be a számításuk.
Nóri közben felnőtt erőben, lélekben (legalábbis remélem), támogatókat talált és kiáll magáért. A kislány, akinek pár hónappal ezelőtt szájába adták a rá nézve dehonesztáló szavakat, most felállt és azt mondta, kijárja a kártérítést.
És járja ki!
És a TV2 kurvára ne fenyegetőzzön, hanem álljon bele abba, ami van! A szarba, amit ő szart oda. Az van, hogy a lány akármekkora kártérítést megérdemelt volna úgy, hogy a TV2-nek magától kellett volna azt felajánlani, továbbá az elhallgatott részleteket leadni, az interjúkat kiengedni és kőkeményen önvizsgálatot tartani. Nem behúzni a népet és az ügy szereplőit ilyen manipulatív módon… Úgy tenni, mint ha… sumákolni, megúszásra apellálni.
A TV2 és az egész magyar média mérhetetlenül nőellenes és spermától ragacsos. Abból élnek ezek mind, hogy a nőkön röhögnek, a nőket mutogatják, illetve ilyesféle valóságshowkban a nőkre uszítanak érzéketlen, gátlástalan faszokat.
Belőlünk élnek.

Milyen érdekes, hogy amikor meg az áldozatból hirtelen öntudatos, önmagáért kiálló ember lesz, akkor vérig sértődnek. Nem tudnak azzal mit kezdeni, mikor valaki letér a sínről, amire ők rátették. Mikor egy lány, akit első pillanattól fogva bábnak tekintettek és dróton rángattak, most hirtelen a saját szabályai szerint kezd működni.
Kenik a szart, rejtett felvételeket emlegetnek, amiket majd ők megmutatnak, és akkor juj, mi lesz.
Milyen alantas már ez.
Hát hiszen saját magukat árulják el! Azt mondják, vannak felvételeik, amiket még visszatartanak, de amik információval bírnak, ilyenformán zsarolásra (bűncselekmény!) felhasználhatók. Sejtetnek a háttérben valami piszkos titkokat, Nóri személyét tovább szürkítik- satírozzák- járatják lefele. Hasonlítanak a bántalmazóhoz, aki csak akkor kezd bántalmazóvá válni, akkor mutatja meg valódi arcát, mikor a dolgok nem úgy működnek, ahogy az neki jó. Egészen addig aranyos és kedves, amíg a hatalmát nem érzi veszélyben.
Nórinak eddig nem volt beleszólása abba, hogy mi jelenik meg róla. Hogy a nevét mostanra előtaggal minden fórumon megszellőztették, miközben az elkövetőét jótékonyan elhallgatják, vagy hogy felvettek vele interjút, ami nem jelent meg, ezek mind olyan dolgok, amikbe nem volt beleszólása. Eddig az események kiszolgáltatottja volt. Idomított kutyaként kellett viselkednie, beszélnie, és még attól sem óvták meg, hogy egy csótány meggyalázza.
A műsor mindennél fontosabb volt.
Most ebből a lányból- bábból gondolkodó és önmagáért kiálló ember lett. Ez megbocsáthatatlan. Ezt nem bírja el a magyar média. A TV2 nem gondolkodik, hanem csapkod, dühöng, üt-vág, fenyegetőzik. Ezzel elmondja nekünk, hogy semmi nem volt igaz eddig sem. Nincs nőbarátság, nincs képeződjünk jobb emberré és nem valódi a bocsánatkérés is. Manipuláció van, lájfponthus szopatás.

És én majdnem megettem. Pedig de kár lett volna!
Most aztán drukkolok a csajnak, hogy a TV2 gatyáját is perelje le. Nem mellesleg azt érzem, hogy mikor majd a pere elindul, akkor nagyon jó lenne ebből precedens értékű ügyet csinálni, ami mellé akár a nőmozgalom is odaáll.

Női Passzív Ellenállás

(Ha tetszett a bejegyzés, használd a megosztó gombokat!)