Szeretnél jókat szexelni? Vagy már unod az erőszakot?

A napokban a technikával küzdöttem. Először Dianát alkottam meg, aztán pedig egy tébolyodott pillanatban az jutott eszembe, jaj, milyen jó volna hangosan posztolni. Milyen szép is lenne, ha olykor születnének olyan bejegyzések, amik 20 perc alatt készen állnak ahelyett, hogy két- három órákat kellene foglalkozni velük. Hogy csak úgy egyszerűen felmondanám egy hangrögzítőre, amit akarok.
Ki is próbáltam rögvest a telefonommal, majd elborzadva figyeltem a saját hangomat. Belülről sose azt hallod magadból, mint ami egy felvételről érkezik. Nem is lehet utólag belenyúlni a műbe, szóval mire készen lett, már nem tetszett. Újra felvettem, akkor meg a kölök nyitott rám. Nekilódultam harmadjára is, hát akkor meg belehallatszott drága gumis munkacsoportunk csetelésének csilingelése.
Na, ezt már hagytam úgy.
Megpróbáltatásaimnak ekkor még korántsem volt vége. Ki kellett találnom a megosztó felületet, ami persze nem akart működni, de sebaj, Dianán edződött technikai intellektusom végül ezen az akadályon is átverekedte magát (férfi nélkül, természetesen).
Szóval az első felvétel elkészült. Ha hozzá szeretnél jutni, kattolj a linkre, ahonnét letöltheted, majd egyszerűen WMP- n lejátszhatod. 14 perc tömény gumi.

(Ha gondod támad vele, jelezd légyszi az 1gumiszoba@gmail.com emilen. Ha tömegével akadnak problémák, keresek valami más megoldást. Előzetes tesztelések most ezt hozták ki jónak)

A cikk, ami ihlette:
Szeretne jókat szexelni? Legyen buta.

És a cikk, ami a cikk:
Szeretnél jókat szexelni? Vagy már unod a nyaggatást?

 

(Ha tetszett a bejegyzés, használd a megosztó gombokat!)