Emberkereskedő életvédők(?)

Van tudod, ez az anyaság szentsége téma, meg a kicsi lény, akit mi segítünk, hogy megszülethessen, aztán meg örökbe adjuk, és mindenki szeme párás, és hála van és mind együtt megyünk a mennybe, boldogan.

Ezer tabu és hamis pátosz övezi ezt az egész ügyet.

Tudom, hogy a téma érzékeny mindazoknak, akik örökbe fogadni akarnak és azoknak is, akik ebben segédkeznek, és hiszem, hogy jó szándékkal csinálják. És hiszem azt is, hogy sokaknak segítenek, és sok örökbefogadónak lesz öröm az új gyerek. Nem a műfaj érdemeit vitatom, sőt minden tiszteltem. Egy pontig.

Mert az viszont mérhetetlenül felháborít, amit ebben a cikkben és gyakorta máshol is hallani lehet az  életvédő érdekvédőktől:

Mórucz Lajosné, a Gólyahír Egyesület vezetője elfogadhatatlannak tartja, hogy egy jogvédő szervezet a magzat megölése mellett kardoskodjék.

Mindezt azzal a honlappal kapcsolatosan jelenti ki, ami, ha jól értem egy emberi jogi demonstráció és kiállás a nők reprodukciós jogai mellett.
Tehát szó sincs magzatölés melletti kardoskodásról, de arról igen, hogy a nőknek legyen szabad terük dönteni a testükről, és ehhez kapjanak megfelelő támogatást.
Erről tájékozódhatunk a honlapon, hála nőtársaink munkájának.

Csak kérdezem, hogy a tablettás abortusz elérhető Magyarországon? Ha úgy adódik, hogy terhes maradok, de nem akarom a zigótát a hasamba, besétálhatok a klinikára és egészségügy nyújtani fogja nekem, az adófizetőnek a szolgáltatást? Tiszteletben fogja tartani a szükségleteim, az igényeim és a szándékaim?
A nagy szart!
Akkor meg mi az istenről beszélnek az életvédők?
Majd ha lesz rendes ellátás és megfelelő választási lehetőség, akkor tessenek mások emberi jogait kritizálgatni a szólásszabadság jegyében, lehetőleg valami félreeső sarokban.

Magyarországon abortusz témában ez van. Pedig az emberek inkább így vélekednek.

A kutatás mintájába kerülő 101 megkérdezettet az esetek 13%-ában érte sérelem (befolyásolás, hibáztatás, érzelmi nyomásgyakorlás) a tanácsadás során. Továbbá a megkérdezettek mintegy fele nem kapta meg az előírt mennyiségű és minőségű információt, tájékoztatást. Tekintettel arra, hogy sok nő a (jog)sértő bánásmódot természetesnek, megérdemeltnek veszi, valamint arra a tényre, hogy a közvetlenül a tanácsadás után lezajlott interjúkra az igazán feldúlt nők nem vállalkoztak, feltételezhetjük, hogy ennél nagyobb a tanácsadás során előforduló jogsértések aránya.
(forrás: http://abortusz.info/kutatas/2014)

Tanácsadás… Segítik a nőt dönteni… Ezek emberkereskedők, vegyük már észre!

Miért van az, hogy az örökbefogadást segítő szervezeteknek nincsen óriási médiatámogatással futó roma programja? Vagy ti hallottatok már olyat, hogy a párás szemű alapítvány vagy egyesület felelősen elmagyarázná az örökbe fogadni akaró párnak, hogy az árvaházak tele vannak cigánygyerekekkel, akik ahogy Gumi is többször írt róla, isszák a jó szót és vágyják a gondoskodó otthont, a törődés?

Hallottatok már egy ilyen örökbefogadási programról? Pedig csak gondold meg, mekkora társadalmi összefogást lehetne e mögé tenni, és micsoda generációkon átívelő hidakat kovácsolni cigányok és nem cigányok közé. Esélyt adni lehetetlen helyzetbe született gyerekeknek.

És én marhára nem azt mondom, hogy minden jómódú fehér pár, aki meddőségben szenved és annyira vágyik gyerekre, fogadjon örökbe cigány gyereket. NEM. Eszembe nem jutna beleszólni emberek ilyen jellegű privát döntéseibe.
Viszont azt nagyon határozottan állítom, hogy a Gólyahír Egyesületnek és MINDEN örökbefogadást segítő szervezetnek társadalmi felelőssége van abban, hogy a már megszületett és magukra maradt gyerekek családot találjanak!
Amíg ezt figyelmen kívül hagyják, addig nem értem, milyen alapon próbálják a terhes nőket rádumálni- rákényszeríteni- rámanipulálni a szülésre? Az életet védeni talán mégsem ugyanaz, mint agronómust játszani a marhatelepen, ahol kiválaszthatjuk, hogy melyik termékeny tehénből jöjjön ki borjú, és az hova menjen utána. Vagy de?
Gondolkodjunk már ezen is, ha sikerül átnézni a sűrű pátoszon.

Sírnak itt a fehér népek meg a hülye, felelőtlen politikusok és papok, hogy fogy a nép. És hogy jaj, mekkora a meddőség, és ott az a sok fehér ember, akik akarnak gyereket, de nem lehet nekik. És adott ez a szerencsétlen, szintén fehér nő, aki terhes lett, hát rádumáljuk, hogy megszülje, és jól odaadjuk ennek a kedves, szimpatikus párnak.
Pörög a biznisz…

Élősködünk a sok szerencsétlen nőn, alázzuk, manipuláljuk őket, majd este jóllakottan és elégedetten térünk nyugovóra, megmerülve abban a tudatban, hogy ma megint értékes napunk volt. És nem értik… Nem értik, hogy ez miért kurvára gáz.

Nem elég, hogy szülésbe hajszolják nőket, majd kereskednek a gyerekkel, de ezek után még nyilatkoznak is, felszólalnak, társadalmi támogatottságuk teljes tudatában, hogyaszongya: “elfogadhatatlannak tartja, hogy egy jogvédő szervezet a magzat megölése mellett kardoskodjék”.
Hát mit képzelnek ezek?

És mi mindezt miért hagyjuk? És nehogy azzal gyere itt nekünk, hogy te speciel ellenzed az abortuszt, mert ez itt kurvára senkit nem érdekel. A magánügyed. Ha ellenzed, akkor ne legyen abortuszod, ha férfi vagy, akkor meg amúgy se nagyon ugassál ebbe bele. Én speciel a nyilvános faszvakargatást ellenzem, de az meg az én problémám nyilván.

Tessék kiszállni a nők méhéből! Tessék nagyon gyorsan leszállni rólunk! Semmi köze nincs senkinek ahhoz, hogy mit akarok csinálni a testemmel, a méhemmel, a sejtcsomóimmal! Hogy akarok- e szaporodni, vagy nem! Az én jogom dönteni a testemről!

Le lehet kopni rólunk!

És ha nem kapunk a társadalomtól segítséget a terhességgel kapcsolatos kínjaink megoldásában, akkor megoldjuk. Már akik megtehetik. Számukra fontos segítség az abortourism.com honlap. Ha összefogunk, akkor pl. a jobb anyagi helyzetben élő nők létrehoznak majd olyan támogatási alapokat, melyek más nőket segítenek, és akkor talán majd többen is megtehetik, hogy utánamennek a szabadságnak. Aki nem tud utazni, az feldugja a kötőtűt vagy kitolja a pottyantósba a bébit némán. Vagy végül tényleg megszüli. Ha fehér vihetitek, ha barna, akkor meg majd lesz vele valami.
De amíg az ő életükre nem tudtok tömegével megoldást kínálni, addig legalább abba ne ugassatok bele, ha valaki nem akarja szülésre manipulálni a kiszolgáltatott nőket, vagy legalább próbál nekik segíteni.


Szerző: M. K.

(Ha tetszett a bejegyzés, használd a megosztó gombokat!)