Közlemény nőknek!

kituzo1Elég volt.
Érted? Elég volt ebből.
Az elmúlt napok eseményei beélesítettek bennem egy olyan opciót, ami régóta benne volt már a levegőben saját kívánságom és más nők kívánságainak összeadódásaiból.

Igen, régóta idegesít már, hogy az életemben nincs egyetlen olyan szeglet sem, amit úgy tudnék felépíteni, hogy abba ne másszanak bele a patriarchátus haszonélvezői.

Egy olyan országban élek, ahol újságcikkek jelenhetnek meg nőgyűlölő, áldozathibáztató szövegekkel, ahol kormányrendeletek születnek, melyek nyíltan arra törekednek, hogy a nőket kiszorítsák a munkahelyekről és a közéletből, ahol egy nő meggyilkolásáról balul sikerült szerelmi aktusként beszélhetnek és ahol egy nőgyűlölő, nőverésre buzdító lúzernek blogversenyen vehet részt az oldala.
Nyílt kiszorítás és elnyomás folyik.
Ha pedig egy nő kinyitja a száját, és azt más nők kezdik szeretni, akkor a hatalomféltők mindjárt jönnek, teret kérnek (követelnek), nyomakodnak, erőszakoskodnak.
Ki így, ki úgy.

És ez nekem kurvára nem tetszik.

Női teret akarok. Egy helyet, ahol magunkban lehetünk. Ahol a kommentjeinket nem vizslatják ismeretlen férfi- és női szemek, irigykedők, sértettek, bűnösök, önigazolók, hogy aztán pánikba esve engem fenyegessenek és zaklassanak követelve a hozzászólás jogát egy olyan oldalon, ami egyértelműen a nők problémáit tárgyalja.
Az én oldalamon.
A mi oldalunkon.
Elképedek ilyen mértékű erőszakosságon.
Ordít a sorok közül, hogy HAGYJATOK MINKET BÉKÉN.

És nem.

Szóval most felépítettünk egy biztonságosabb rendszert, amelynek a lényege, hogy a magazin mostantól nem kommentelhető, a posztjainkat itt csak olvasni lehet. Aki a beszélgetésben is részt szeretne venni, az emilben kérhet meghívót a titkos csoportba. A jelszót egyéni kérés alapján adjuk meg KIZÁRÓLAG NŐKNEK. Ha kéred, írj pár mondatot magadról. A belső rendszerben szintén látod az aktuális posztot és hozzá a kommentelési lehetőséget.

Számomra ez azért is megnyugtató, mert reményeim szerint nagyobb teret tudunk így teremteni az őszinte megnyilatkozásoknak.
Szeretem az itteni beszélgetéseket, az együttgondolkodást, és gyakran eszembe jut, te jó isten, vajon kik szimatolhatnak itt csendben megbújva, miközben a nők egymást építik és töltekeznek egymás gondolataiból?

Ilyen világ ez. Ha kimondod mindazt, ami történt veled, amit érzel, amit látsz, annak következményei lesznek. A nők csak azt mondhatják, amit a rendszer hallani akar.

Szóval.
Ajánljátok az oldalt, olvassatok minket, és ha közösséget kerestek, gondolkodni, erőt gyűjteni akartok, akkor gyertek a zárt gumiszobába.
Jó lesz az nekünk.

Átjáró a zárt térbe.

Az átlépés szabályai (mivel egy elit közösséget szeretnénk létrehozni, azért kicsit macerás):

1. Küldj egy rövid bemutatkozót az 1gumiszoba@gmail.com emilcímre, valamint azt, hogy milyen emailre küldjük a meghívódat.
2. Rövid elbírálást követően mi kiküldjük a meghívót.
3. Regisztrálj a WPre és lépj be!
Innentől egy új, zárt oldalon vagy, ahol olvashatod azokat a posztokat, melyek a nyilvános térben is megjelennek, illetve részt vehetsz a beszélgetésben.
kituzo1

Utolsó, egyben nagyon fontos cikkünk, mely a leállás miatt alig egy óráig volt látható: Kellemetlen illatok és a dicső sperma.

(Ha tetszett a bejegyzés, használd a megosztó gombokat!)