Kellemetlen illatok és dicső sperma

Szerző: Fulemony

 

Te mennyit költesz egy hónapban az „intim területeid” tisztaságára? A minap összeszámoltam, hogy ha mindent megvennék, amit reklámoznak és elengedhetetlennek állítanak be a médiumok (és itt most nem csak a sztenderd betétreklámokra gondolok, hanem bármelyik mezei női magazin üzeneteire is), az mennyire jönne ki a havi költségvetésben. Középértékelt árakkal számoltam*, nehogy valaki meggyanúsítson, hogy direkt mindenből a legdrágábbat írom be. Lássuk.

Menstruáció alatt:     tampon, normál, 16 darabos – kb. 575  HuF

tampon, mini, 16 darabos (a gyengébb napokra) – kb. 550 HuF

egészségügyi betét, éjszakára, egy csomag – kb. 480 HuF

Egyéb napokon:          intim lemosó – 860 HuF

intim törlőkendő – 450 HuF

tisztasági betét – 465 HuF

Plusz kiadások:            borotva, borotvahab (ha valaki nem gyantáztat, és ugye a puncira külön borotvahab kell ám!) – opcionális, de alap elvárás. (A nő az nem szőrös, értsd már meg, bazmeg!)

3380 HuF-nál járunk, úgy, hogy nem számoltam bele a szőrtelenítés árát. Ez az összeg persze sokkal magasabb is lehet (ha mindenből a drágábbat veszed), meg sokkal alacsonyabb is (ha mindenből a legolcsóbbat), mindenesetre szigorúan úgy számoltam, hogy mindent megveszek, amit a fehér nadrágos, éneklő, fejjel lefelé lógó csajok ajánlanak.

El lehet azon lamentálni, hogy ez az összeg nem is annyira magas, és hogy nem kell mindent megvenni, amit reklámoznak, meg hogy szappannal is tisztán lehet tartani a puncit, de most nem ez a lényeg. A lényeg az, hogy ezzel az intimhigiénia-kérdéskörrel kizárólag a nőket nyomasztják.

A nő természetes testnedvei ugyanis megvetendő, eltávolítandó, elfedendő, minden eszközzel irtandó dolgok. Érted, azok a testnedvek, amik amúgy normál esetben éppen az egészséges működésedért felelnek. Azokat kell irtani, letörölni, eltüntetni minden áron. És hát a „kellemetlen illatok” (agyérgörcsöt kapok ettől a kifejezéstől), na azok a legrosszabbak. Illatosított betétek, illatosított lemosók, irrigátorok, intim parfüm bazdmeg.

Érted ezt?

Nem elég, hogy a természetes szőreidtől szabadulj meg (nem, nem elég a bikinivonal, kisajak-nagyajak legyen tök sima), amik megfelelően tisztán tartva éppen a hüvelyed higiéniájáért felelnek… Szabadulj meg azoktól a nedvektől és baktériumoktól is, amik az egészséges hüvelyflórádat alkotják. Amiknek a normál működésedet köszönheted.

Az elmúlt kb. tíz évben négy darab nőgyógyászt fogyasztottam el, mind férfi volt. És mind ugyanazon álláspontra helyezkedett abban a kérdésben, hogy orvosi szempontból hasznos- e ez a hüvelysterilizálási mánia. Kakukk, nagy újdonságot mondok: nemhogy nem hasznos, sokkal inkább káros! A teljes szőrtelenítés éppen úgy, mint az állandó irrigálás, lemosás, törlőkendőzés, nem is beszélve az illatosított betétekről. A témáról bővebben itt, de ha a netnek nem hiszel, kérdezd meg orvosodat, gyógyszerészedet.

Az van tehát, hogy a tested normális működését mindenáron szorítsd illatos betétek közé, és minél gyakrabban intimlemosózd, különben igénytelen trampli vagy. Na de, fordítsunk egyet a dolgon.

A férfiaknak ott van ugye a szent pöcsük. Annak ám három hely kell a közlekedési eszközökön, azt tövig magadba kell fogadni (Szopni jó! no, de kinek?), a spermát meg literszám kell inni, mégiscsak az az élet forrása. Ott a szent pöcs, de drágáim, abból normál esetben nem jön váladék? Férfiaknak miért is nincsen tisztasági betét? Intim lemosó?

Dávid egy hónapja használja a LickmyCock legújabb intim lemosóját, a CleenyWeeny-t. Azóta sokkal jobban érzi magát a bőrében, intim testrészei frissek és üdék. Dávidot, és az irodában mellette ülő kollégáit nem zavarják többé a kellemetlen illatok! Lickmycock – No more stinky dick!

 Látsz ilyen reklámot? Na ugye. Pedig nézzük csak. Szerinted a férfiak hány százaléka mossa meg a farkát pisilés után? Hány százaléka használ wc-papírt? (Ne kommenteld be, hogy te használsz, mert sikítok.) Ki kell ábrándítsalak, a legtöbb férfi pisálás után ráz a farkán kettőt, és elteszi. Még azon is röhögnek, hogy „nem tudod úgy lerázni, hogy ne maradjon benne egy-két csepp”. Röhögnek rajta! És visszateszik a gatyeszba. Hány nő mos elöl sárga foltos alsógatyát vajon? Hát fékcsíkosat? (Te, nem egy pasast hallottam még ezen is röhögni.)

Aztán ott van ugye a fityma kérdésköre. A fityma alatt rendesen megbújnak a bacik, ha nincsen tisztán tartva. Azt mondja a cikk: „Sajnos a férfiak nem kis részének felnőttkorra is komoly hiányosságai maradnak az intim higiénia terén. Több kellemetlenség, sőt komoly megbetegedés hátterében áll a nem megfelelő tisztálkodás. Legtöbb gondot a fityma alatt felgyülemlő faggyúszerű váladék, az ún. smegma okozza. Ha ezt nem távolítják el a napi tisztálkodás során rendszeresen, akkor a pénisz bőre és az előbőr közé szorulva bomlásnak indul, és remek táptalajt kínál a legkülönfélébb kórokozóknak – gyulladásokat, fertőzéseket okozva. Ezért fontos már a kisfiúkat arra tanítani, hogy fürdéskor az előbőrt lehetőség szerint hátrahúzva, szappannal mossák meg alaposan nemi szervüket is. ”

Szóval gyakorlatilag az történik, hogy amíg a nőket folyamatosan azzal nyomasztják, hogy a hüvelyükből öljék ki azokat a baktériumokat, amelyek megvédik azt a fertőzésektől, a férfiakat egyáltalán nem nyomasztják azzal, hogy a fertőzések elkerülése érdekében rendesen mossák meg a pöcsüket. Anyuka vagy megtanítja nekik, vagy nem. De még így is elblicceli a nagy részük. Namost, ha ez összeadódik a napi húgymennyiséggel, ami a pöcsön rajta marad…

A női hüvelyváladék tehát kínos, és harcolni kell ellene. A sperma üdvös, és örülni kell neki. A maradék egy-két csepp pisin meg röhögünk. Mi ez, ha nem kettős mérce?

 

*A Tescóban kapható legolcsóbb és legdrágább termékek átlagát számoltam.

 

(Ha tetszett a bejegyzés, használd a megosztó gombokat!)

 

One comment

Itt elmondhatod nekünk amit gondolsz:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s