A szopás jó! No, de kinek?

No, akkor kérdezem tőled, hogy te hogyan vagy ezzel az orális szexszel? Hogy te nagy szeretettel csinálod azt (mármint a szopást)? És pl. ha neked soha senki nem mondta volna, hogy azt neked szeretni kell, akkor valaha az életedben eszedbe jutott volna, hogy te valakinek -bárkinek- a farkát a szádba vedd? Egyáltalán: Van arról valami önálló gondolatod, hogy az neked okoz-e örömöt?
Mert énszerintem ez ilyen rohadtul agyban eldőlős dolog. Az átlagos, már-már unalmas szex az persze nem, mert ott ugye van egy csiklód, aminek megfelelő bizgatása kikerülhetetlenül örömöt okoz neked (bár ezt a fajta örömöt is kiválóan el lehet venni a nőktől, szóval a faszik -mint tudjuk- elég jól értenek ahhoz, hogy a nőkkel megutáltassák a szexet). Szóval ott a pinában vannak ugye olyan izék, amiktől elkerülhetetlen az örömérzet, ám minden egyéb híreszteléssel ellentétben a torkunkban nincsen semmi ilyesmi. Azért így írom ezt, mert lesz majd lejjebb egy egészen hosszú ráutalás arra a fajta elméletre, ami azt mondja, a nőnek van a torkában egy helyes kis csikló (sőt, talán ott van A csikló???), aminek farokkal való taszigálása orgazmust okoz a nőknek.

Neked volt már olyan? Élveztél már el attól, hogy a dákót letolták a torkodon? Egyáltalán, ilyen brutális mértékű szopáselvárás és nyösztetés, továbbá a pornók kutyapózban szopó nőinek látványa után milyen érzésekkel vagy a dolog iránt? És most ne mondjad, hogy a szerelmedért megteszed, mert neked igenis jó, hogy neki olyan jó.
Ez engem kurvára nem érdekel.
Nem érdekel, hogy a faszik mit élveznek.
Engem az érdekel, neked jó-e. Tehát ha egy lyukas falon keresztül bedugnának hozzád egy péniszt, akkor azt boldogan szopnád-e csupán azért, mert neked valami nagy örömöt okoz?
Na, ugye.

Szóval valaki valahol kitalálta ezt, hogy neked szopni kell, mert az a faszidnak kurva jó, és te meg elhitetted magaddal (meg elhitették veled nagyon okos újságíró meg pornófilm rendező faszik), hogy te is élvezed, és akkor még meghabosítottad (háháhá, milyen képszerű ez) egy kis érzelmi izével, és akkor már teljes nagy örömmel csinálod is.

Ezért kérdezem most, hogy belegondoltál-e valaha is, hogy NEKED okoz-e valódi örömöt?

Mindegy, nem kell válaszolnod. Nem, mert ezzel a “párom öröméért” indoklással még ki is egyeznék, merhogy tényleg van abban jó, ha az ember olyat tesz, ami a másiknak jó, csakhogy mikor ez elvárás, és annyira elvárás, hogy azt próbálják bemagyarázni, hogy ez NEKED jó, akkor az ember megunja egyszer, és egy napon tényleg azt gondolja, hogy a faszom bele, hagyjatok már engem békén ezzel az állandó szopatással.

Szóval tolják a fejedbe mindenütt, hogy a partnered “orális kényeztetése” az aztán milyen nagyszerű lesz mindkettőtöknek, sőt, ha elég gondos a pasid, akkor leültet valami jó kis pornó elé, ahol megnézheted, hogy vannak ám olyan nők, akikbe tövig lemegy, sőt, le is nyelik, és mindezt bazdmeg mosolyogva és vidáman. És te nem érted, hogy miért fordul ki a gyomrod, mikor végül nagy nehezen ráállsz (hogy neki örömöt okozz, szerelemből, természetesen), és megpróbálod magadba ereszteni a végét. Őt pedig rohadtul nem érdekli, hogy utána gyorsan kiszaladsz fogat mosni. Hacsak nem megsértődik. Ha pedig egyszer megteszed, onnantól elvárás, és hamarosan rájössz, hogy ez is csupán egy lépcsőfok volt, és itt az ideje, hogy egy újabb valamivel kezdjen presszionálni (természetesen a te örömödre).

Mielőtt bárki félreértene és az én szexualitásomat kezdené latolgatni, elmondom, hogy nem önvallomás a poszt. Nyilván nem fogom a saját szokásaimat, vágyaimat itt tárgyalni, főképpen, hogy sajnálatos módon férfiak előtt is nyilvános az oldal. Nőkkel való bizalmas beszélgetéseim mondatják velem azt, hogy ez az orális faszság is leginkább tanult viselkedés, amit menet közben megszerethetsz ugyan, de ha ez nem történik meg, akkor sem kell szarul érezni magad, mert alapból a világon semmi olyan dolog nincs benne, ami NEKED örömöt kellene, hogy okozzon.
Érdekes, ugyanezt ffiakról már nem mondanám el. Van nekik ez a nevetséges pinafétisük, ami miatt én úgy látom, tényleg bele vannak sokan csavarodva az orálba. Nyalnak akkor is, ha téged ez hidegen hagy. Egyébként néha azt gondolom, azért erőltetik olyan megszállottan, mert akkor van hivatkozási alapjuk, hogy a kölcsönösség jegyében tőled is elvárják.

És egyébként -ha már az élvezeteknél tartunk- azt sem gondolom, hogy a szopatás kizárólag az örömről szól náluk. Illetve olyan összetett öröm lehet ez, ugyanis ez leginkább a pornó miatt terjedt el ilyen brutálisan a világban. Szóval én nem hallottam, hogy nagyanyáinkat szopatták volna férjeik. Azokat valahogy kielégítette a nő hátulról szoknyát felrántós löködése. Sőt, mintha anyáink sem beszéltek volna az orális szex gyönyöreiről, de arról bizonyosan nem, hogy bármelyikük felé elvárás lett volna a gégefő ellazítása, vagy a fehérje magukhoz vétele. Na, nem azért, mintha apáink jobb csávók lettek volna, mint a mostaniak, csupán annyi van, hogy nem volt a fejükbe tolva, hogy még ezt is joguk van kitaposni asszonyaikból. Ez némileg új keletű dolog, ám oly mértékben tért hódított, hogy feléd és felém már elvárásként jelentkezett. Tegyem hozzá, az, hogy lányaink felé milyen mértékben elvárás, az meg egyszerűen sírni való.
Nincs döntési lehetőséged. Ha nem szopsz, akkor szar nő vagy.

Szóval én azt gondolom, hogy miután vagy két nemzedék a szopással a pornóban találkozott, ezért az ehhez fűződő viszonyuk is igen sajátos. A pornóban ugyanis ez az aktus egyértelműen a leigázás és a megalázás szimbóluma. A nő térdel a férfi előtt, szinte fuldoklik, folyik az arcán a lé, és ő homályos szemmel mosolyog a kamerába. Broáááhhh.
Félve oldalt pillantasz és azt látod, hogy életed párja álló fasszal, mázgás szemmel élvezi nézni EZT.

Ezt, bazdmeg! Ezt, hogy egy nőt ilyen méltatlan helyzetben láthat. Majd ezek után megkér, hogy szopjad mán egy kicsit őt.
Vajon van-e csatolás a két eset közt?
Gyanítom, igen. Már csak azért is gyanítom, mert nagyjából ismerem a férfi virtust és a férfiak nőkhöz való viszonyát. Úgy általában is szeretik lenyomni a nőket, és fitogtatni felsőbbrendűségüket, hát akkor miért ne esne jól nekik egy olyan együttlét, amiben legalább elképzelni tudják, hogy a nőt leigázták. Egyrészt.
Másrészt a szopáshoz való viszonyukat jól jelzi az a hátborzongató tény, hogy ők maguk tették szitokszóvá, és a megvetett nőknek is gyakran ajánlgatják, mint lehetőséget. Közben pedig tőled, tőlem, életük szerelmétől a nagy érzelmek mázgájának jegyében simán elvárják akár legbrutálisabb formájában is.
Most akkor hogy van ez?
Hogyan fér össze a tiszta érzésekkel és a kölcsönös szexualitással a lenézés és a megalázás? Sőt, a szeretkezéssel, mint olyannal, amely kifejezést én már szintén régóta csupán cinikusan használom, merhogy alig akad olyan pasi, akivel az én fogalmaim szerint szeretkezni lehet. Olyan, akivel az együttlétet nem mérgezik az ő elvárásai, a nő szorongásai, meg még egy csomó dolog.
Tehát hogyan fér ez bennük össze?
Szerintem sehogy. Szerintem ők megnézik a pornót, vagy hallomásból tudják, hogy a nőkből ilyet ki lehet sajtolni, sőt, némelyik még azt is képzeli, hogy ez a nőknek örömöt okoz, és akkor tolják bele a fejedbe és te már kurvára azt gondolod, hogy teljesen hülye vagy, ha csak úgy simán szeretnél valakivel együtt lenni.

Na.

Ha meg már eddig eljutottunk, akkor hadd vessek át egy lasszót egy cikkre, amely önmagában is brutál hosszú, de szépen elmeséli neked, hogy honnan és hogyan került a köztudatba az a kibaszott mélytorok, melynek köszönhetően a faszidnak már az sem elég, hogy kedvesen körbenyalod, hanem erőlteti egyre lejjebb és lejjebb egészen addig, amíg csak elbírod.

Elárulom neked, hogy ez az egész őrület, ami mostanra eluralja a szexualitást, nos, ez kérlek szépen a legbrutálisabb folytatólagosan elkövetett erőszakból és emberkereskedelemből került a köztudatba. Egy nagy néphülyítés áldozatai mindazok a nők, akik vagy kényszerből megcsinálják, vagy megcsinálják akár örömmel, miután a megfelelő agymosásnak köszönhetően azt képzelik, hogy nem létezik jó szex szopás és mélyszopás nélkül.

EZ EGY BAROMSÁG!

Persze messze álljon tőlem, hogy általánosan azt mondjam, egyetlen nőnek sem okoz örömöt. Ha neked igen, én nem vitatom el. Arról sem beszélek, nekem mi okoz örömöt és milyen formában. Tudod, én mondtam sokszor, én egy szexfüggetlen ember vagyok, ami azt jelenti, hogy jelen élethelyzetemben pl. nemhogy nem hiányzik, de gyakorlatilag eszembe sem jut a szex, ha meg a járulékos elemeire gondolok (úgy, mint férfi és időbefektetés, továbbá érzelmi problémák) akkor azt mondom, nincs egálban az öröm, amit egy férfi adni tud mindazzal, amennyit elvesz tőlem, úgyhogy kösz, de nem. És lám, így is élek és jól vagyok és teljesnek érzem az életem.
Szerintem nincs olyan férfi ezen a földön, aki hozzám hasonló élethelyzetben van, s ugyanezt mondaná. Én még csak olyan pasikkal találkoztam, akik ha nem dugtak, akkor folyton ríttak emiatt.

No, de mindegy is, a lényeg, hogy én kurvára nem akarom megmondani, hogy a nők milyen százalékban rajonganak a szopásért, én csak mindig azt mondom, képzeld el azt a bizonyos falat, amin benyúlik egy nagy álló fasz és te azt bármeddig szophatod a saját örömödre. Kellene? Nem? Mert ha nem, akkor azt kell gondoljam, a szopásnak semmi köze a te örömödhöz.

Ha pedig volt türelmed elolvasni Gloria Steinem cikkét, akkor mély döbbenettel vehetted tudomásul, hogy amiről teneked a női magazinok be akarják mesélni, hogy élvezni fogod, az a nulladik perctől erőszakon alapuló, egyoldalú kielégítése a férfinak. Egy nőt tettek tönkre azért, hogy férfiak millióit hatalmazzák fel arra, hogy ők aztán nők millióit akarják ugyanolyan alantas helyzetbe kényszeríteni, amilyen helyzetre ezek a faszik a moziban kiverték. És bazdmeg férfiak tízezrei kényszerítették a nejüket arra, hogy azok végignézzék egy nőtársuk erőszakolását.

Ám a projekt sikeres volt. Mára szinte minden nő fejébe sikerült betenni a csírát arról, hogy a jó nő mi mindent tesz meg a boldog párkapcsolatért.
Ám még az sem elég, ha megteszed. Mert biza, amíg te a hátán fekvő pasidnak szopod a farkát, addig könnyen lehet, hogy ő fanyalogva képzelődik arról, hogy ő van felül és ül a fejedre és tolja be a faszát egészen olyan mélységig, ahogy előtte két órával ezt egy pornóban látta.
Bár megtehetné!
De te amolyan kis gátlásos nő vagy, hát épp csak így beveszed, meg alig másfél óra múltán el is unod, meg nem is vagy elég lelkes, lám, ott a filmben azok a nők milyen boldogan mosolyognak hozzá.

Szóval nekem gyakran van olyan gyanúm, hogy ha a faszik megtehetnék, hogy következmény nélkül orálisan (is) megerőszakoljanak egy nőt, akkor bizony sokan járnánk vérző torokkal.

És tudom, hogy most én olyan prűdnek tűnök, meg nem vagánynak, mert a modern és vagány nők tényleg élvezik és akarják. Csak hát én azt nem tudom, ha ez nekik (mármint a nőknek) annyira de annyira nagyon jó, hogy tömegével vágyják, akkor mi a faszér kell minden életmód és szexuálpszichológiai baromságban nyösztetni és nyomasztani őket azzal, hogy értsék már meg, hogy az “orális kényeztetés” igenis nagyon élvezetes.
Hát azt se kell elmagyarázni egy nőnek se, hogy a mogyorós minyon milyen isteni. Mert ami neked jó, arról nem kell cikkekben és filmekben meggyőzni téged. Vagy igen?

Én mondjuk nem túl sok nővel beszéltem erről, ám beszéltem nem kevés férfivel, akik azon rinyáltak, hogy mily nehéz sorsuk is van nekik, mer az asszony nem szopik, vagy keveset, vagy fanyalogva (és megint hányok tőlük, ahogy mérhetetlen gőgjükben még el is mesélik, hogyan nyomasztják a társukat és csikarják ki tőle a szopást akkor is, ha pontosan tudják, hogy az a másiknak nem jó).

Megerőszakolják a nőket, méghozzá orálisan. Nem elég nekik a pina, mindenestül akarnak megszerezni, leigázni. Fejükbe tették a szoftvert, hogy ez így rendben van, ez nekik jár, ez a szex része, ha meg nem, akkor lehet a nőt leszólni, nyomasztani, szerető után kutatni, aki majd mélyebbre tolja magába, akinek a torkában a csiklója. Hogy aztán annak a másiknak tényleg jó- e, az nem érdekli őket. Pedig egyetlen percre kellene elképzelniük a saját torkukban egy méretes dákót, és mindjárt átgondolhatnák ennek a valódi boldogságát. De lám, az az opció valahogy nem tetszik nekik. Az valahogy nem vagány. Miközben azt szívesen nézegetnék, hogy a nőjük más nőt nyal ki.
Szóval szerintem nincs itt szó kölcsönösségről meg elengedhetetlen kiegészítőről. Arról van szó, hogy volt valahol egy aberrált, rohadék szemétláda, aki hatalmat kapott arra, hogy filmet forgasson egy rabszolgaként tartott nő kínzásáról és ez megfertőzte a világot, a szexualitást és a férfiak képzeletét. Az pedig, mint tudjuk, határtalan. Simán belefér az erőszak, sőt, a gyilkosság is.
Bármi, ami az ő szent farkukat szolgálja.

A cikk folytatása az orális erőszakról, a bűnrészes kommunikációról és újságírásról szól.
A sorozat harmadik cikke pedig itt olvasható.

 (Ha tetszett a bejegyzés, használd a megosztó gombokat!)

52 hozzászólás

 • Mivel a mi generációnk életét (legalábbis azokét, akik nem egy világtól minél jobban izolálódó vallási közösség tagjaiként nőttek fel) annyira átjárta a pornográfia, hogy a felcseperedő emberkének “természetes” minden ilyen elvárás. De legalábbis tényleg magától értetődőnek tűnik. Nyilván ez tette mainstreammé az orális szexet.
  Számomra kézenfekvő dolog már, ebből adódóan. Alapból úgy indultam neki az első, partneres szexuális tapasztalataimnak, hogy ez jó. És vannak részei, amik valóban örömet okoznak nekem. A mélytorok viszont soha nem jöhetett szóba, már sokkal hamarabb beindul a hányási reflex. És ezt a férfi partnernek nincs más lehetősége, mint elfogadni. Megvan a tapasztalatom, ezért nem is próbálkozom vele, unszolásra sem.Legfeljebb felhúznak a nyösztetéssel. Ha emiatt szar vagyok, hát az vagyok, én szarként érzem jól magam.
  Az érem másik oldala,hogy az egész szexualitás-dologba “srácként” szagoltam bele, első és legkomolyabb párkapcsolati élményem is onnan van. De már ott is, akkor is hidegen hagyott a mélytorkozás, sőt valahol belül undorított is. Na, nem is kényszerítettem a társamra. Meg amúgy is, számomra az ő öröme is volt olyan fontos, mint az enyém, annak látvány, hangja fokozta az én élvezetemet. Így semmi olyat nem csináltunk, ami a másiknak ártott volna. Persze, az első szakaszban komoly határkitapogatás folyt, hogy kinek hogy jó, kinek mi fér bele. Nekem, tesztoszteron-hajtotta testtel akár több is -ki hitte volna! De örültem a kompromisszumok által kijelölt határoknak, és hogy ebben megtaláltuk mindkettőnk örömét.
  Mondjuk ez is jelzi, hogy nem tipikus pasiként kezeltem akkor sem a helyzetet, de ettől önmagában még pasiként éltem volna tovább, ahogy azért ritkásan, de előfordulnak ilyen férfiak. És baromi szerencséje van annak a nőnek, akinek ilyen pasija van… (Persze csak a jó szex önmagában megint kevés, de most nem ez a téma.)
  Mondjuk amikor már végre önmagamként éltem és pont ugyanezzel a hozzáállással volt dolgom életem első pasijával, nagyon nem működött. Mert ő valóban csak a maga örömét nézte, és az egyetlen határ az általam kiakadás-közeli állapotban kimondott “Na, ezt már tényleg nem!” volt…
  De pont ezért azt gondolom, hogy nőként teljesen semmibe venni a partner igényeit sem előremutató dolog. Ez a lehetőség szinte csak elméletileg létezik, de akkor is. Az se lenne jobb semmivel, mint ami most van.

  Ja és még egy nézőpont. Időnként érdemes kilépni a ciszheteró szemléletből is. Tudom, nagyon nem egyszerű annak, aki ciszheteró. De neki is adhat új perspektívát és ötleteket.

  • Persze ez így is van. Én pl. sok mindent szívesen megcsinálok, ha spontán, magamtól jutok el oda, hogy speciel pont ott és akkor szeretném. Ha az intimitás és szeretkezés(!) kölcsönösségében jutunk el oda, hogy magától jön a késztetés. De amikor elvárja, nyüszög, nyüsztet, győzköd, érzelmileg zsarol, bedurcázik, lekezel, neadjisten “segít”, hogy megtegyem amihez épp nem érzek kedvet – na akkor ez már gáz…

 • egy olvasó

  Hát öregem… szívemből szóltál. Lehet, hogy elküldöm az érintett fasznak, hadd liluljon a feje… bár, még ennyit sem ér, azt hiszem. Nem pazarlok rá egyetlen betűt sem.

 • egy olvasó

  Nem maga a szopás, nem a történések számítanak, hanem a mögöttük lévő tartalmak. Hiába mondod azt, hogy szereted a friss forrásvizet vagy a hortobágyi palacsintát, ha egy székhez kötözve egy tölcséren át nyomják le a torkodon. Ilyen formán bármi ellened fordítható.

 • Persze, hogy az ember igyekszik, hogy a másiknak még jobb legyen, de ha ez már elvárás, elveszik a varázsa. Meg azért mindennek van (lenne) határa.

 • na, ez megint az a cikk, amihez nincs mit hozzátenni. Nagyon pontos. Lájk!

 • fenchurch68

  Huh, nálunk ez az egyik fő konfliktusforrás. Nekem nagyon jó előjáték a szopás, izgatónak tartom, egyébként is hajlamos vagyok bármit a számba venni, hogy megtapasztaljam, milyen. A kedves meg nagyon ritkán hagyja, mert arra szocializálódott, hogy az “fujj, undi”. Nyilván ezt tiszteletben tartom, de mivel alapvetően tudom, hogy baj van a testképével, néha próbálom kicsit feszegetni a határait.

  • fenchurch68

   Ja, csak én fogom ki mindig azokat, akik pont annyira mennek ellene a rendszernek, mint én? Ó, milyen furcsa! Mennyire különös! (Jóvanna, az egyik leány éves színdarabja pont a Kopasz énekesnő volt 🙂 )

  • fenchurch68

   Igen.
   Exférjnél volt ilyen téma, amit én nem szerettem annyira, ő meg finoman presszionált. Remekül el tudtam magammal hitetni, hogy ez nekem tulajdonképpen milyen jó.
   Aztán még én éreztem magam szarul, mikor rájöttem, hogy nem is jó nekem, és elkezdtem visszautasítani. Mert hát ha eddig így volt, akkor jajmostszegénymitszól.
   Ez egy hosszú tanulási folyamat volt. Nagyon úgy tűnik, hogy a lányaimnak rövidebb lesz.

 • Melóból hazafelé gondolkodtam egy picit. Több mindenen, főleg nyelvhasználattal, a nyelvi formulák teremtő vagy éppen korlátozó erejével kapcsolatban. Ezek közül most az nemierőszak-kultúra és pornó-kultúra szavak, amik leginkább idevágnak, illetve az egész kiindulópontját jelentő, hazai ügyhöz.
  Az a “kultúra” nagyon böki a csőrömet. Ugyanis ez egyfajta felelősségcsökkentő dolog. Azt sugallja, mintha az ez alá tartozó tettek, tárgyak, fogalmak valamiféle kulturális jelentőséggel bírnának és értéket hordoznának, lenne bennük valami felemelő. Pedig semmi ilyen nincs semmiben, ami ezek alá sorolható. Sőt, kizárólag az ellenkezője.
  Értem én, hogy ezek alapvetően a feminista nyelvezetből váltak fősodorbelivé. Azt is, hogy a kultúra közvetlen jelentései között van egy egész társadalmat lefedő gondolkodási-viselkedési egység is. Ám ez megint értékközösség.
  Jó lenne ezeket a fogalmakat megfosztani ettől a hamis többletértéktől azzal, hogy hasonlóképp megragadható, ám a magasztosság leghalványabb visszfényét is. Egyelőre idáig jutottam, konkrét ötlet nélkül. De jó lenne továbblépni, közösen lehet, lennének jó ötletek.

 • Kéremszépen, olyan is van, hogy a pasi saját bevallása szerint imádja orálisan kényeztetni a partnerét ( ugye, már írtatok róla, hogy sokszor függetlenül attól, hogy ezt a partner mennyire szeretné), és ennek fejében vagy azt gondolja, a nő is szereti csinálni, vagy egyszerűen elvárja “cserébe”.

  • Arra gondoltam, hogy magukból indulnak ki: “ha én szeretem csinálni, akkor a nő is szereti csinálni”.

   • Igen, kb. De akkor miért nem egymást szopogatják, minket meg hagynak vele békén? 😀

    • Tudom, vicces költői kérdés volt. 🙂
     Amúgy nekem ne magyarázzon olyan pasi arról, milyen jó, aki még sosem kapta be a másik pasiét. 😀

    • lehet, ki kéne velük próbáltatni. Levágni, és belenyomni a torkukba a sajátjukat.

 • Ezt láttam ma: http://nokert.hu/index.php/a-nkert-egyesuelet/2014-09-15-14-52-28/1356-2015-01-16-17-10-54 figyelemre méltó kommenttel alatta egy “szex-szakértőtől”, aki aztán hozzáért de nagyon.

 • Még ha csak bugyikba. Abba legalább nem lehet belefulladni.

 • Agymosás vagy sem, nem tudom, de én nem csinálom, ha én nem kapom meg. Nem mintha attól nem mennék el, hogy magamnak csinálom, de ha már én is csinálom, az a minimum, hogy engem is alaposan kinyaljanak. Aki nem nyal, vagy rosszul csinálja, az kuka. Mert azt azért tudjuk, hogy a legtöbb pasinak fogalma sincs, hogy ezt hogyan kellene csinálni. A nyalás művészet. Összetett dolog.

 • Tamara Miczki

  Mindössze egy kijelenteseddel kell vitatkoznom: nem nyalnak olyan lelkesen, es messze nem olyan odaadassal es rendszeresseggel mint irod.
  Amugy korrekt bejegyzes.

  • csillamlajhar

   Ó, igen, ez is megér pár sort, hogy mit gondolnak egyes férfiak a nyalásról. Jó észrevétel.

 • pharmaecopeia

  Ez is nagyon odatevős poszt. Rémigaz. És osztom a nézetet, hogy az összessel ki kellene próbáltatni. De nem egyszerűen belelőgatni a szájukba, neeeeem ám. Ugyanolyan intenzitással döfni vele a gégéjüket, ahogy ők tennék. De akkor én vigyorognék kajanul 🙂

  • az jutott eszembe, hogy amelyik mélytorkozást akar, annak kell venni egy műbránert, és kipróbáltatni vele, és ha élvezi, akkor utána esetleg újra lehet tárgyalni a kérdést, akarja-e még, hogy a nő mélytorkozzon neki.

   • hehehe. valószínűleg lelkesen fogja próbálgatni abban a világban, amelyikben nőknek szánt tartalmak ajánlják, gyakoroljunk banánnal, hogy mélyebbre engedhessük. a teremtés koronája, amint épp tárgyal, hogy is legyen ez.

 • Bár most/még nem téma de nekem a seggbekúrásról vannak hasonló magvas gondolataim. A pornó”kultúrából” kifolyólag ez is kezd egyre jobban elvárás lenni. Ezt egy nő akár még élvezheti is, kérdés azt is fogja-e amikor majd x év múlva nem tudja visszatartani a cuccot. Mindenesetre az enyém befelé üzemmódban nem használható, azt szoktam mondani az érdeklődő hímtagoknak, hogy előbb üljenek ők egy vimesdobozba.

  • Bocsánat az offért, de ez nagyon vicces… Szóval én utálom a seggbekukit, és egyszer volt egy ilyen dugópajtim, párszor lefeküdtünk, de amúgy nem nagyon ismertem. Egyszer előjött, hogy ő szeretné seggbe. Mondom, oké, de először én téged egy műbránerrel, csak hogy érezd a törődést. Gondoltam, ez tán elveszi a kedvét.

   Erre a faszinak felcsillant a szeme, hogy azt már rég ki akarja próbálni, úgyhogy minden további nélkül! o.O

   • Férj a feleségnek: -Drágám, egyszer úgy kipróbálnám az anális szexet!
    Mire az asszony: -Nem bánom, csak keress valakit, aki beteszi neked!

    😀

   • Ismerős a történet! 😀

  • képviselőné

   Spec a férfiaknál még van is valami értelme, mivel a prosztata végbélen keresztül izgatható.

 • A szopással kapcsolatos szóhasználaton kívül még a testnedveken gondolkoztam nemrég. Eszembe jutott a menstruáció, ami fúj undorító és titkolni kell és szégyellni és a reklám szerint is a legnagyobb ciki ha akár csak a betétet észre lehet venni kívülről, nem is beszélve magáról a vérről, nem tudom van-e olyan férfi aki kinyalna egy menstruáló nőt. Pedig a menstruációs vér tök természetes. Ugyanakkor az ondónak kötelező örülni és lenyelni, és nagy becsben tartani, sőt még olyat is mondanak néha, hogy egészséges! Próbáljon csak meg valaki látványosan undorodni tőle, garantált a sértődés. Viszont, a “geci” ugyanolyan sértő és lealacsonyító szó, mint a szopás, szopatás. Tehát az, hogy lenyeletik és elvárják a lelkesedést iránta, az ugyanúgy a behódolás, megalázkodás elvárása, mint még annyi minden, vagyis hogy még ennek a lenézett dolognak is örülni kell.

  • Nekem volt pasim, akit egyáltalán nem zavart, nyalt nyugodtan akkor is. Mondjuk utána érdekesen nézett ki. 😀
   A férjemet sem zavarja, simán szeretkezünk olyankor is, bár orált még nem próbáltunk így.

   Különben azt nem figyeltétek meg, hogy a nő testnedvei mindig gusztustalanabbak a mainstream duma szerint? Azoknak intimlemosó kell meg tisztasági betét, meg “kellemetlen szagok”.. apjuk faszát. A pasikat nem nyomasztják ezzel, pedik ott is vannak nedvek. Asszem írok erről.

   • Na, akkor, tisztazzuk A budos fasznal budosebb nem letezik, semmi, de semmi. A legmosdatlanabb es szaglobb pina is semmi ahhoz kepest.

    • csillamlajhar

     JÉÉÉZUS. Öh.

     • Hat sajna azert tudom ezt igy osszevetni, mert idonkent elofordul, hogy kevesbe tiszta emberek jonnek kezelesre…es hat a szagok kiszabadulnak. Mindenkeppen borzalmas szagok, ha ferfi ha no a tulajdonosa, de…

   • (Van az a vicc, amikor a sakálrészeg buli utáni reggel a fickó arra ébred, hogy egy madzag lóg ki a két elülső foga közül és azt gondolja, “adduramisten, hogy a teafilter legyen”)

  • Van olyan. Nekem is volt olyan, akit nem zavart a vérzés.

 • nekem harom olyan pasim volt aki detto vonakodott hasonlo megfontolasbol es van egy haverom aki egyszer probalta ki es azt monta, hogy soha tobbet, mert megalazo helyzetben lattatja a partneret, akkor is ha a no elvezi, szereti ezt. Mivel eleve a no lentebb helyezkedik el a ferfihez kepest akkor is ha nem terdel. Ez ot zavarja.

 • Az is érdekes, hogy a köznyelvben a szopás, szívás nem éppen pozitív jelentésű, talán nem véletlenül……..

 • Ja, így. – Kapd be, hidd el, jó lesz! Úgy szeretném! Te is élvezni fogod! Kicsit mélyebben! Na még! Még egy kicsit jobban! Lazítsd el a garatizmokat, menni fog az! Meglátod milyen jó lesz! – Hogy közben könnybe lábad a szemed, hányingered van, öklendezel, fuldokolsz, az nem érdekes, az csak egy kis semmiség. Majd gyakoroljuk, és egyre jobb lesz az. Meg segít is: megfogja a fejed, és rátolja a farkára, hogy minél jobban el tudd nyelni. És ha ez már megy, jöhet a következő lecke, mondjuk az anál (jajj dehogy undorodsz, csak eddig nem jó partnerrel próbáltad, majd velem milyen jó lesz, meg ott van ugye a g-pont, hát kizárt, hogy ne élvezzed), vagy a hármas-páros, na persze hogy másik nővel (hogy jut olyan eszedbe, hogy másik pasival, hát azt nem lehet, az undorító, a nők együtt, az szexi, a másik felállás nem olyan, hát tudod te is…)
  Na itt mondom azt, hogy elmész te a büdös francba! Ha seggbedugást akarsz, meg szopatást, keress egy másik faszit, aki élvezi ezt! Hogy az nem opció? Mér’ nem?