A nő nem szőrös! Értsed már meg, bazdmeg!

Hjaj, mer azok a szőrök, te!
Hogy azokkal mennyi baj van!
Szoktam is mondani, hogy ha a Jóisten szeretné az embert úgy igazán, akkor adott volna még egy fogváltást neki, és nem tett volna szőrt a testére.
A nőkére legalábbis.
Mert ezzel csak a baj van.
Ott kezdődik, mikor megkamaszodsz és elkezd kinőni, mert onnantól barátom, nincs is megállás. Ráadásul a rohadt szőr nemcsak gusztustalan és nőietlen, hanem kész életveszély.
Jaj, te, még hogy nem az! Hát te nem hallottál arról a sok lánykáról, akik a fürdőszoba félhomályában pengét eresztenek a lábszárukba az első borotváláskor? És még jó, ha csak a lábukba!
Mert amúgy ez a rohadék szőr olyan helyeken tud kinőni, hogy az valami elképesztő! Kezed, lábad, az egy dolog. Ha szerencsés vagy, akkor csak térdig, szánalmasabb antinők egészen a bugyi korcáig lobogtatják. Ott meg már kezdődik ugye a másik szőr, ami érdekes módon megint csak ultra vállalhatatlan.
Egy modern nő kérlek szépen nem hord a pináján szőrt.

Valaha más volt azért. Az én anyámnak még a hónalja is szőrös volt, de szőrös volt amúgy a lába is talán, bár erre nem nagyon emlékszem. De hogy a pináját szőrtelenítse, ez valami olyan elképesztő nagy baromság lett volna az ő idejében, hogy teli pofával röhögött volna bele a képedbe, ha megemlíted neki. De még apám is röhögött volna, akinél pedig fafejűbb hímsovinisztát nem hordott a hátán a föld.
Ez még neki is sok lett volna.
Azt hiszem.
Bár, ha belegondolok, a fene se tudja. Tolja a pornót, amióta be lehet hozni az országba, úgyhogy még az is lehet, hogy élvezné a dolgot.

Na, de mindegy is, a lényeg, hogy kurvára unom ezeket a szőröket, meg leginkább azt a töménytelen időt és pénzt, amit felemészt az eltávolításuk.
Hogy miért csinálom mégis?
Mert nálam ez ilyen belső késztetés. Egyszerűen csúnyának látom, ha szőrös vagyok. Milyen már az? Olyan az ember, mint egy majom.
Márpedig a nő nem majom.
A nő kérlek szépen lágy, kellemes, sima bőrű, oltalomra szoruló ékszer, a világ igazgyöngye, egy amolyan édes játék, ami azért különösen jó, mert általa a férfi megteheti, hogy egy gyermeket dugjon anélkül, hogy ezért büntetést kapna. Na, nem kiskorút, hanem egy ilyen törékeny, kedves középkorú kislányt, aki ugyan már negyven is elmúlt, kiszolgálja őt, dolgozik 3 műszakban, vezet egy háztartást, koordinál egy egész családot, bevásárol, takarít, döntéseket hoz, kisakkozza a számlákat, levezényli a lakáshitelt, ám esténként édes bababőrű gyermekké változik az ő oltalmazójának örömére.

Ezt az idillt egyszerűen nem lehet tönkretenni gusztustalan szőrökkel, melyek esetleg emlékeztetik ezt az erős férfit arra, hogy a partnere is érett felnőtt ember, nem pedig egy csacska lányka. És amúgy néha elnézem magam, hát tényleg olyan kis cuki vagyok. Meg olykor idétlen is, és tök szarul vezetek, viszont a muffinom finom, ám a cipőm sarka mindig beszorul a Tesco lábtörlőjébe. Meg mikor a párom azt mondja, hogy megőrültem és pszichológushoz kellene mennem, utólag mindig belátom, hogy tényleg igaza van, mert teljesen feleslegesen szoktam hisztizni, leginkább persze menstruáció előtt, vagy amikor sokáig nem dug meg. És én tudom azt, hogy vannak nők, akiket vernek, meg megcsalnak, meg ilyenek, és az én párom meg semmi ilyet nem csinál, szóval kiváló férfi. Azt viszont nem szereti, ha a szája teli van a szőrömmel. Akkor meg kitépem. Ennyit igazán megtehetek érte, nem?

Ááá, szerintem akkor is kiszedném, ha a párommal szakítanánk.
Nem tudnám már megszokni azokat a szőröket. Meg az is van, hogy nem tudnék egy strandra sem elmenni. Hát mit szólnának az emberek, ha ott lobogna a lábamon egy komplett bunda?
Még végül kinevetnének. Vagy azt hinnék, valami betegségem van, attól nézek így ki.

A NŐK EGYSZERŰEN NEM LEHETNEK SZŐRÖSEK!

Azt azért nem értem, hogy pl A kék lagúna Emmeline- ja hogyan tudott olyan kopasz lenni ott a világ végén. Én sose láttam olyat, hogy bármivel szaggatta volna a szőreit. Mondjuk én se a nagy nyilvánosság előtt szoktam azt csinálni, szóval még az is lehet, hogy valami kagylóéllel vakarászta a virgácsait, mikor éppen nem filmezték. Mer most érted, ott nincsen se gyanta, se borotva, se semmi. És ha ugyanolyan szőrök borították, mint engemet, akkor Richard hogyan volt képes őt mégis szeretni? Gyanítom úgy, mert Richard látta, hogy ő maga is szőrös, így aztán kurvára leszarta, hogy a nője nem csupasz. Ő ugyanis sosem látott kopasz puncit, hát nem is vágyakozott utána.

Meg erről eszembe jut most, hogy milyen is volna az, ha hirtelen eltűnnének a férfiak (jaj, az én drága párom is), meg eltűnnének a magazinok, meg sok egyéb is, például az epillátorok, aztán csak mi maradnánk itt hirtelen, mi nők. Hehe… Nők egymás közt. Szóval hogy akkor fontos volna- e a szőrtelenítés.

Hm, fogalmam sincs.
Nincs fogalmam, mert én már rég megtanultam a regulát, ami azt mondja, hogy a nő nem szőrös. Pedig látod, az én időmben még az iskolában sem tanították ezt.
Pedig ott tanultam meg én is, mikor hetedikben kinevettek a csajok, akik már borotválták a lábukat. Azt mondták nekem, hogy egy majom vagyok. Én meg erre hazamentem és véresre vagdostam magam apám borotvájával.

Szóval megmondom neked, hogy engem a pasik ezzel a szőr dologgal kurvára békén hagytak mindig, mert fogalmuk sincs arról, hogy nekem van- e olyanom.
Viszont azt imádják, hogy nincs egy szál se.
Én vagyok nekik a tini tini lány, aki cinosz, kedvesz és szima. Egy igazi kisz cukkanc.

Mondjuk mostanság már nem nagyon van kedvem vesződni ezzel, szóval néha eszembe jut az a bizonyos lakatlan sziget, ahol szőrösen is elég jó volnék, merhogy annyi a dolgom ezzel a család projekttel, meg a munkámmal, meg még itt van ez a blog is, hogy lassan a fürdésre is sajnálom az időt, nemhogy epillálásra. Meg … jaaa, hát persze! Ki ne hagyjam a szemöldököm!
Az valami ultra bosszantó szerzet. Az van ugyanis vele, hogy már nem látom szemüveg nélkül, hol és mi nő rajtam, ha meg szemüveget húzok, akkor nem férek hozzá, szóval rohadtul bonyolult ez így, és lassan képtelen vagyok egyedül megoldani a szemöldököm szaggatását.
Kénytelen voltam tehát beszerezni egy kozmetikus barátnőt, akihez olykor bejárok dumálni meg röhögni, ő meg ordítva zavar a munkaszékébe, mert nem bírja elviselni Körmendi Jánosos napellenzőmet. Olyankor én befekszem anatómiailag kiválóan tervezett, belső melegítésű ágyába, ő ráhajol az arcomra és épít nekem egy szemöldököt.
Egyúttal kiszaggatja a bajuszom is. Ja, igen. Nekem van olyan is. Tudom, ez most nehezen feldolgozható élmény, mert mint tudjuk, a nőknek NINCSEN bajusza. Csak én vagyok ilyen kretén, vagy férfi, vagy nem tom mi. Mondjuk a nagy pofámból ítélve alfahím lehetek leginkább. (Azért ne izgulj, én nem akarlak megbaszni.)

Szóval ő tépi az arcomat, nekem meg kurvára nincs kedvem felkelni az ágyból, mert iszonyúan kialvatlan és hátfájós vagyok, ezért aztán szelíden meglebbentem a szoknyámat, és midőn a harisnya résein kikandikáló szőrszálak a szemsugarába kerülnek ennek a drága nőnek, azonnal felkapcsolja a gyantázóját és nekiesik a testemnek. Közben időnként hangosan felkiált: Te jó ég! Úristen! Ez borzasztó!

Arról már nem is beszélek, hogy mi történik olyankor, mikor netán a bugyim korca is kikandikál. Illetve a korc alól a muffom. Öhhhömmm. Ezeket a részleteket meghagynám magamnak.

Csakhogy mindez a gyomlálás legalább egy óra, és nagy szerencse, hogy ezt az értékes időt nem kell kizárólag szőrtelenítésre áldoznom, hanem közben valami értelmes dolog is zajlik körülöttem, jelesül egy irtó jó fej nővel töltöm az időmet.
Ha ő nem lenne, nyilván teljesen átmennék jetibe.
Attól kezdve soha többé nem mennék strandra, welnessbe, nem húznék szoknyát és nem is állnék szóba egyetlen pasival se, mert ezek még a végén gyanakodni kezdenének, hogy feminista vagyok, és szőrrel akarom leuralni őket.

MER A SZŐR CSAK NEKIK JÁR!

Tudod, ha a férfi szőrös, az erőt sugall. Határozottságot, komolyságot. Ha én vagyok szőrös, az ápolatlanságot jelez, meg igénytelenséget.
Ha én szőrtelen vagyok, az kedvességre, fiatal(os)ságra, tisztaságra, kellemességre utal, sőt, törékenységet, gyermekiességet idéz (ez is a cél). Ha a férfi szőrtelen, ő szimplán modern. Felé nem is elvárás, külön megköszönjük neki, ha megkímél a szőrétől.

Szóval nekem nem is jár szőr, meg ahogy mondtam, én bizony rühellem is. Leginkább a munkát, ami vele van. Meg a fájdalmat, meg az időt, meg azt, hogy mi a kutyafaszáért nem lehetek én olyan, amilyen.

TUDOD MIT, BAZDMEG?!

Most, hogy így megírtam és a végére értem, azt tudom mondani, hogy basszák meg az epillátorukat meg a gyantájukat, meg a tankönyvüket, meg a finnyás ízlésüket!
Hát mi a faszt szórakoznak ezek az én szőreimmel?
Mi a picsáért szólnak bele abba, hogy én mit csinálok magammal? Hát nincs nekem bajom elég? Még a testemet is sanyargassam csupán azért, mert ezek több ezer éve kitalálták, hogy utálják a felnőtt nőket?

Hagyjanak már engem békén a picsába!

Ami pedig ebben a leginkább aggasztó számomra, hogy olyan sumákul csinálják, hogy minden generációtól elvesznek valamit. Most gondolj bele! Az idők folyamán megfosztottak minden szőrömtől. Valaha elég volt csupán a lábamról leszedni. Aztán jött a hónalj, ma pedig még a pinámat is illik csupaszon tartani. Szóval szőr az már nincs egy igazi nőn, akin meg van, az lázadó, igénytelen szutyokláda.

MI JÖHET MÉG a csupaszság, tetovált szemöldök, fogyókúra, műköröm, tűsarkú, festett haj után?


Jaaaj, te jó isten!

Most jutott eszembe valami! Hogy tudod, van az a mondás, az a’ izé, ami úgy szól valahogy: A nők nem pukiznak.

Te bazdmeg! Mire készülnek ezek?


Ps: A poszt egy fikció. A blogger nem szőrös. Soha nem is volt szőrös. Természetesen pukizni sem szokott.

 

(Ha tetszett a bejegyzés, használd a megosztó gombokat!)

2 hozzászólás

  • Tetszett nagyon az iras….betalalt. ez a szortelenitesi mizeria nekem is ugy 14eves korom korul kezdodott es nem a sajat onszantambol rugaszkodtam neki…mindegy is azota vegig kiseri az eletem (egyik szakmam is ezek a csuf kis szorszalak eltavolitasa masokrol)
    A ferjem se volt sose rest szovatenni ha megfeletkeztem magamrol es nem gyomlaltam alul felul……egeszen addig mig nem kapott egy kis izelitot abbol milyen kellemes is a gyantazas .azota finomabban probalja tudtomra adni, es nem erolteti. nincs sok de az a keves elszorva van es a kezdeti borotvalkozos idoszaknak koszonhetoen bizony makacs fekete :/

    • Finoman próbálja tudtomra adni :-)- vagyis már nem szégyenít meg, csupán nyomást gyakorol. Nem látok túl nagy különbséget 🙂

Itt elmondhatod nekünk amit gondolsz:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s