Játék és ajándék

g4Na, most teljesen szembe megyek magammal. Azt terveztem ugyanis, hogy majd amikor a FB- on 1000- re kerekedik a jelenlévők száma, akkor szépen tolunk egy játékot, és akkor elindul a bögreeső, utána meg gyorsan sorsolunk, és akkor kinyit a webshop is.
Csakhogy közben befordultunk az adventba és többen mondtátok, hogy szeretnétek karira bögréket, én meg el is hoztam egy rakatot a készítőtől, és különben is nyilván esett a blog színvonala, mert most nem gyűlnek olyan szuperszónikus sebességgel a jelölések, hiába töröm itt magam rendkívül színvonalas és izgalmas szófosással. Szóval a játékot előre vettem, és akkor most nagy advent közepette elkezdjük.

Vannak persze feltételeim is egy kicsikét.

3 darab bögrét fogok kisorsolni egy- egy kitűzővel azok között, akik

– Lájkolják a FB oldalt.
– Megosztják ezt a csodálatos bejegyzést.
– Ideírnak valami szépet és lelkemet bizsergetőt, mert most nagyon feszkós napjaim vannak és vágyom egy kis kedvességre, vagyis ne az legyen már kommentben, hogy elküldtök a halál faszára.
– Továbbá akik mélyen elkötelezettek a gumiszoba szellemisége iránt, vagyis feministák, szókimondók (vagy legalábbis igyekeznek azok lenni) és szeretnek nem felszínesen létezni a világban, vagyis nem eszik fel mosolyogva a kormány, a társadalom valamint a pasik szarát, hanem van véleményük és identitásuk (avagy gyógyulóban vannak az életen át tartó idomítás után, és kezdenek magukra találni).

Sorsolás 1000 lájknál.

Óóó, azt hiszem, kicsit eltúloztam a dolgot és lehet, hogy sokat kérek, de lássátok be, a bögrék kurva drágák, meg még a szállítás is rájön, szóval muszáj kérnem valamit cserébe, ami nem kicsinység. Meg azon is gondolkodok, mekkora szívás lesz, ha soha az életben nem leszünk ezren és akkor én meg itt várok, mint a marha 30 db bögrével a nyakamon. Chhh, így jár, aki szarul ír

Hát akkor
elkészülni
vigyázz
RAJT!

Játék ITT

 

One comment

Itt elmondhatod nekünk amit gondolsz:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s