Biztonságos szex

Te szexelsz mostanában? Hm? Vagy szárazon tengődsz? És azt hogy bírod?
Na, jó, bocs, te házas vagy, akkor biztos szexelsz. Azt már nem kérdezem, hogy élvezed- e, jó? Nem akarlak kínos helyzetbe hozni. Ha meg mégis megkérdezem, akkor csakis minimum 5 évnyi házasság után ér válaszolni.

Hjaj, eszembe jut most egy régi barátnőm, te, aki annyira élvezte ezt az egész “vacsorautánleteszemagyereketmajdtusolunkésfilmalattdugunk” projektet, hogy időnként kábultra borozta magát estére, hogy viselhetőbb legyen a kötelező jellegű házassági szex.

Meg van olyan is, aki inkább éjfélig virrasztott, csak hogy kivárja, amíg az ember elalszik a tévé előtt, aztán lábujjhegyen lopakodott be a hálószobába.

De olyat is ismerek, aki meg azért szomorkodott 10 év házasság után, hogy a férje egy teljes hónapig nem nyúlt hozzá.
Szóval ilyen is van, bár nem sűrűn. Nem nyúlt hozzá… Hm. Ne akard tudni, miért nem.

Szóval van többféle történet, de azért jóval több olyan, ami muszájdugásról és muszájszopásról szól (mondom, minimum 5 év, két gyerek a hozzászólási jogosultság).

NA! Ne pofázzak már mindig!
Itt a lényeg az, hogy én nem szexelek!
Bibibííí!
Ja, tudom, hogy most így letörten kellene szomorkodnom, mert ez biztos jele annak, hogy valami értéktelen kretén vagyok, akinek nem akad egy fasz, ami bottal megpiszkálná. Mert az ugye teljességgel elképzelhetetlen, hogy én ne akarjak szexelni. Mármint hogy bárki ezen a világon ne akarjon szexelni.
Mert az már szinte beteg!
Őrület!
Hihetetlen!
Hát, nyilván én beteg vagyok.
:::
:::
Talán még nem.

De nem is ezt akarom, hanem csak kérdezem, ha te szexelsz, akkor hogyan védekezel? Most ezt direkt tőled kérdezem, nem tőled, meg a “párodtól” (broááááh!), mert én a közös védekezést nem nagyon abban látom, hogy megbeszélitek a pasiddal (na, ez már jobban tetszik), hogy gyógyszerrel mérgezed magad, netán benövesztesz egy hurkot a méhszájadba, vagy injekciókat tolnak beléd időnként, vagy aktus előtti tablettát dugsz fel a hüvelyedbe (amitől amúgy lazán teherbe lehet esni, és akkor meg szopacs  van, mer ugye a zigótákat kiszedetni magadból halálos bűn, sőt, gyilkosság).

Nekem szívem ezek mind a TE védekezésedről szólnak. Ilyenformán én kurvára nem fogom közös felelősségnek nevezni, ha ti együtt megtaláljátok a számodra legkevésbé mérgező tablettákat.
Tudod, mit gondolok én közös felelősségnek?
Ha a csávód felveszi a gumi óvszert.
Olyat szokott?

Tudod, a viszonyokat ismerve, azon gondolkodom egy ideje, hogy nem is tudom, baj- e az én szexfüggetlenségem, vagy inkább isteni adomány, amely egy csomó macerától szabadít meg.

Az van ugyanis, hogy tapasztalataim szerint a pasik rohadtul nem szeretik a közös felelősségvállalást, mikor szexről van szó. Én valahányszor ilyen helyzetbe kerülök, leginkább az szokott elhangzani, hogy ők vigyáznak és ők nem betegek, valamint nem szeretik az óvszert, mert az csökkenti az élvezetet. No, az enyémet biztos nem csökkenti, mert én pl kurva jót szoktam röhögni, miközben a delikvens csattogtatja a kis istenén a gumit. Szerintem neki is jót tesz ez, mivel addig is piszkálgatva van a műszere, a vérkeringés fokozódik, erőteljesebb lesz a merevedés, szóval nem is értem, mi ezzel a baj.
Azt a feltevést is viccesnek találom, hogy a gumi csökkentené az érzékenységet. Azért nem gondolnám, mert legtöbbjüknek elég a faszát nadrágon keresztül egy idegen nőhöz odadörgölni, hogy máris csodálatos és hatalmas kisülések tegyék őt boldoggá. Véleményem szerint az a szerv, amely egy szövetnadrágon keresztül is képes élvezni (ráadásul hüvelyi behatolás nélkül) az egyszerűen nem lehet olyan érzéketlen, hogy egy pausz papírnál is vékonyabb borítás különösebben befolyásolná az örömét.

Amúgy meg én ezt a gumicuccot már kipróbáltam és tudom, hogy szinte észrevehetetlen a jelenléte. Ez akkor volt, mikor egyszer játszottam vele, és felhúztam a… khm, nem a fejemre, te! Azt a gyerekem csinálta, mikor kilopta a ridikülömből! Én a kezemre húztam fel, direkt, hogy megnézzem, tompulnak- e az érzéseim, de kérlek szépen én ugyanúgy éreztem a saját nyelvemet gumin keresztül, mintha nem lett volna rajtam semmi.

Nem hiszem tehát, hogy az óvszer különösebb visszaesést jelentene az élvezetekben. Akkorát biztos nem, mint mondjuk mindaz kellemetlenség, amit nekem okoz a rendszeres gyógyszerszedés, vagy más efféle vackolás.

Szóval, szoktak a pasik így önzőzni, ugye?
“Bármit, szívem, csak ne óvszert!”
Ne óvszert? Akkor mégis mit?
Hát valamit, amit én tolok be, én rakok fel, én eszek meg.
a gyönyör érdekében, természetesen!
Aha.
Házasságban meg főleg így megy ez.
Az óvszer az a kicsapongóknak még elmegy így – úgy, na, de akinek felesége van… hát nehogy már marháskodjon ilyen szarokkal!

Pedig én most úgy elgondolkodtam ám ezen. Most, hogy Mittelholcz Dóra meghalt, én meg olvastam a cikkben azt a picinyke részt, mikor majdhogynem elnézést kérve elmondta, hogy a halálos kórt tulképpen a faszijától szedte össze. De rögtön hozzátette, hogy valójában ő maga tehet az egészről, hát miért volt olyan hülye, hogy engedte gumi nélkül belemászni a fickót magába. És hogy egy picikét fáj azért neki, hogy ez a faszi, miután kiderült, hogy Dóra beteg, azt se mondta, hogy sorry.
És akkor azután még mindenféléket írtak, és ha nekem nem szól a barátnőm, lehet, hogy én magam is átsiklottam volna ezen az aprócska megjegyzésen.
Pedig mostanra azt gondolom, hogy ez itten a lényeg.
Ez bazdmeg!

Az, hogy ha én szexelni akarok és azt mondom a faszinak, hogy húzzál óvszert, akkor ő úgy néz rám, mintha a személyiségi jogait sérteném. Mer ő nem tisztátalan, ő tud vigyázni, és mi az, hogy én nem bízok benne.
És ezt úgy mondja, olyan szívéhez kapással, hogy bazdmeg kis híján elszégyellem magam, hogy hát tényleg mit képzelek én, hogy egy ilyen csinos és ápolt kis farkacskát nem fogadok túláradó és feltétel nélküli bizalommal az én védtelen kis puncikámba.
Hát basszam meg!
Mikor meg lehet nézni ezt a faszt alaposan! Világosan látszik, hogy ez nem olyan fasz, ami bármely halálos kórt lövellne belém.

És hát tényleg! Hát ki akarna ilyen szarrágó lenni, ha már meg is vacsoráltatták, meg legalább két órán át kedvesen csevegtek vele.
Most akkor ezek után baszakodjál itt a gumival? Ilyen rendes faszi egyszerűen nem lehet beteg. Hát de mondta is.

És például az is van (velem… lehet, hogy veled nem), hogy mikor randizok, és alakul a kapcsolódás, akkor a tapasztalataim miatt én már ez előétel idején azon izgulok, hogy ha eljutunk a szexig, akkor majd nekem mondanom kell, hogy óvszert szeretnék, és akkor abból biztos szájhúzogatás lesz, meg egyezkedés, és akkor ez gyönyörű harmónia, amely eddigre kialakult közöttünk, üvegváza módjára fog széthullani.
Miattam.

Ez az előzetes stressz például rendszeresen kurvára letöri a libidómat, merhogy nem túl kellemes a salátámat óvszerrel keverni (gondolatban legalábbis). Aztán egy ilyen vacsorán mire a sütiig érek, már hatszor átgondoltam, hogy megéri – e nekem a kockázat, és hogy vajon ő itt most miféle fickó és akarok – e vele egyáltalán szexelni. Igaz ugyan, hogy szétesek, ha hozzám ér, de nem tudok másra gondolni, csakis arra, hogy mit hordhat a fitymája alatt és hogyan leszek én kötekedő és bizalmatlan picsa, ha kiejtem a számon az óvszer(nevé)t.
Aztán ha előáll az az igen ritka helyzet, hogy lekerül rólam a bugyi, és ez a fickó elővesz egy kis tasakot, akkor én olyan hálát kezdek érezni, hogy ettől még  a libidóm is az egekbe szökik.

PEDIG BAZDMEG EZ LENNE A NORMÁLIS!

Nem nekem mondani, nekem kínlódni, hogy akarom, hanem neki tudni, hogy minek teszi ki a testem, és tisztelni azt annyira, hogy szó nélkül, a maga természetes módján felöltözteti a szerszámot.
Hát de nem?

És tudom, hogy te most azt gondolod, hogy így jártam, kellett nekem elválni, oszt idegen pasikkal mérgezni az életem, bezzeg neked meg milyen jó, hogy van férjed és 20 éve ugyanaz az egyetlen farok jár benned (TE JÓ ÉG!!!).
Hát igen.
Meghagyjalak az örömödben? Vagy meséljek tovább?
Mesélek, jó?

Játsszuk most azt, hogy én vagyok a facér nő, aki annyira facér, hogy mondjuk regisztrál néhány társkereső oldalra, köztük olyanokra is, amelyek kimondottan kapcsolatban élőknek készültek… De nem, hagyjuk ezt! Nem regisztrálok, csupán élem az életem, és közben jönnek faszik, akiknek tetszem, akik meg akarnak dugni, és mondjuk ők is tetszenek nekem, és akkor nyomunk egy ilyen történetet. Mármint nem minddel, csak mondjuk eggyel.
És mondjuk nekem fogalmam sincs arról, hogy HPV- vel vagyok fertőzve, a fickó pedig biztosít róla, hogy ő egészséges, és mivel soha életében nem használt óvszert, hát most sem szeretne, de nyugodtan bízzak benne, ő nem hülye, meg amúgy is fog vigyázni.
Én meg ugye már megzabáltam a vacsorát, meg jókat dumcsiztunk, tetszik is, minek szarozzak vele, nem akarom megbántani, hiszen annyira készült erre a kis dugásra, tényleg annyira aranyos is, na és akkor dugunk. Igaz, kicsit izgulok azért közben, kicsit feszít a kockázat, de mégsem szeretnék lemaradni róla egyrészt, másrészt meg tényleg minek ez a túlzó óvatoskodás, hát hiszen mondta, hogy bízhatok benne.

Szóval dugunk. És mondjuk játsszuk ezt úgy, hogy ez a pasi ez valakinek a férje. Talán éppen a tiéd. Merhogy a pasik 40 %- a bevallottan csalta már meg a nejét, és hát ez egy elég hozzávetőleges számadat, szóval gyanítom, hogy a valóságban ennél jóval többen vannak, akik ezt már megtették, amely feltételezésem jól alátámasztják az ezeken a “társkereső” oldalakon egymást taposó férfiak tömegei.

Szóval játékból én dugok a te férjeddel, aztán ő meg hazamegy és dug veled is. Végül barátom az lesz, hogy ő éli vígan világát, hordozza magán a Szent Farkat, mint férfias erejének duzzadó szimbólumát, egy szent ereklyét, mely nem tűr magán epresrózsaszín léggömböket (hát hiszen a szent grált sem húzzuk nájlonzsákba!), szóval hordozza büszkén ezt a kincset, mártogatja nőkbe, te meg egy szép napon elmész vizsgálatra, és kiderül, hogy valami mégis van benned.
Miközben soha életedben mást a testedbe nem engedtél, csak ezt a drága jó embert.
Persze nem használtatok óvszert, hiszen a házasságban minek az, meg ott úgyis bízunk egymásban, meg ő nem olyan, hogy félremenne, mondta is, hogy szeret, te meg nyilván beleültél valami szarba az irodai vécén.

Hát így.

Ki a felelős? Kit lehet elszámoltatni akkor, mikor te majd 40 kilósan, fájdalmaktól összetörve utolsó óráidat éled?
Engem?
Hát én nem tudtam róla, hogy beteg vagyok, meg valószínűleg eddigre már én sem élek..
Magadat, mint ahogy Dóri bántotta magát, hogy megbízott a fiúban, aki aztán arra se méltatta, hogy odaálljon az ágya mellé bocsánatot kérni?
Vagy kit?
Ki követte el a gondatlan veszélyeztetést?
Kinek a felelőssége?

Mikor úgy kell kérni tőlük, és ha kéred, akkor te vagy a szar, a bizalmatlan, a kapcsolat rombolója. Mikor konkrétan ki van jelentve, hogy ő nem, mert az ő érzékeny szentsége úgy nem kapja meg teljességében azt, ami jár neki?
Akkor ki a felelős a te egészségedért?
Miközben te már gyógyszer után futkosol, fizetsz, hízol vagy kiütést kapsz csak azért, hogy őneki nulla problémája legyen, mikor használja a testedet.
Milyen közös felelősség az?

És akkor, ha meghalsz, akkor barátom majd elmondhatod, hogy hibáztál. TE.
Mert nem erőltetted, mert mondani sem merted, vagy ha mondtad, akkor lesöpörtek, minősítettek, a kapcsolat kerékkötőjének neveztek.
Mert ők nem.
Mert nekik úgy kevesebb jut.
Hogy neked is, és hogy lehet, egy fél élettel jut kevesebb, az nem számít, mert hiszen ők az istenek, ők nem lehetnek fertőzők.

Szóval azt javaslom, menjél el vizsgálatra, és szerintem én is elmegyek.

Ha meg te pasi vagy, akkor tudjál róla, hogy nem nekem kell szólni a gumiért. Nem nekem kell meggyőzni téged. Nem nekem kell már az első randin azon parázni, hogy majd hogyan adom tudtodra az óvszer utáni vágyamat úgy, hogy közben ne sértsem az egodat. Azt, ami úgyis sértődni fog, mert neked ugye jár a gumitlan baszás.
Ha te férfi vagy és felelős férfi vagy, akkor te vagy az, akinek ott van a zsebében, és a kellő pillanatban magától értetődőn veszed elő.
Mert én vagyok nagyobb veszélyben.
Én viselem a nagyobb felelősséget.
Én veszíthetek többet.
Akár az életem is.
Ezt neked tudnod kell, és tudod is. És ha te nem egy önző fasz vagy, akkor nem lenyomsz engem, mikor kérem, hanem még azelőtt teszel értem, hogy nekem ki kellene mondanom.
Mert tudod, hogy én teli vagyok kétellyel.
Nekem mondták már, hogy azt nem. Én már tudom, hogy belőlem lesz szarrágó, ha mégis úgy akarom. Én már szorongok, ha a szexre gondolok. És ha te megelőzöl, segítesz, akkor tudni fogom, hogy közös a felelősség, és te tudod, mekkora súlya van ennek.
Hogy te tiszteled az életem.

És drágám, nem attól lesz bennem bizalom, hogy győzködsz a magad érdekében, hanem attól, ha te így állsz a dolgokhoz. Mert ha te így állsz hozzám, akkor én tudni fogom, hogy az a gumi akkor is rajtad vanvolt, mikor más nőkben jársztál, és akkor valószínűleg semmi olyan nem tapad a kis cukkancsodhoz, ami az én testemre veszélyt jelenthet. És akkor én azt gondolom majd, hogy te egy komoly férfi vagy, aki megosztja a felelősséget, akinek a saját péniszén túl is létezik világ, aki anélkül figyel rám, hogy erre figyelmeztetnem kéne őt. És akkor én majd elkezdek bízni benned, és elkezdek kötődni hozzád, mert akkor lesz egy olyan furcsa kényszerképzetem, hogy te nem a megszokott farokhuszár vagy, hanem tényleg egy jó pasi. Egy jó, felelős és felnőtt ember.

Hát baszki, még lehet, hogy meg is szeretlek a végén.

Az a gumi meg hadd csattogjon, ennyi belefér. Én meg röhögök esetleg, de tudjál róla, hogy a nevetés engem felettébb felizgat. Főleg, ha te is nevetsz velem. És ha neked ez az egész picit fura, akkor én majd fogom tudni, hogy mindazért, amit értem teszel, azért majd mivel kárpótoljalak.
Jó lesz, ebben biztos lehetsz.
Fogod élvezni. És végre én is. Biztonságban.

 

(Ha tetszett a bejegyzés, használd a megosztó gombokat!)

174 hozzászólás

 • Azzal egyetértek, hogy valóban a védekezés felelőssége IS nagy átlagban a nőkre van tolva….viszont jelentkezem, utálom a gumit és lelkesen szedem a fogigátlót. A másik: a HPV egy rohadék dolog, és a gumi használata nem teljesen véd meg a fertőzéstől, ugyanis a genitáliák külső bőrfelszínén is ott tud csücsülni, elég némi bőrfelületi érintkezés…..

 • tavasztunder

  “hát hiszen a szent grált sem húzzuk nájlonzsákba!”
  Nagyon röhögök.

 • Én elég formabontóan állok hozzá ehhez. Egyrészt maximálisan igazad van, és ilyen szívhezkapós énisénis-élmény volt olvasni a posztot.
  Régi összevisszadugós életem alatt (milyen nő az ilyen! Bah!) mindig volt nálam óvszer. Merthogy a pasinál az esetek 90 százalékában nem volt. És ugyanez a szájhúzás, győzködés, kisfaszom, meg hogy zokniban ki mos lábat. Aztán részemről ugyanez a szorongás, hogy az éppen aktuális delikvensnél hogyan hozzam fel a témát. A végén már a dugástól is elvette a kedvem maga a gondolat, hogy ezt majd valahogy meg kell beszélni.
  Ugyanaz a felszabadult öröm, ha a pasi maga húzta elő a gumit a zsebéből vagy az éjjeliszekrény fiókjából.

  Pedig én még azt is megtanultam, hogyan kell szájjal felhúzni… hogy vonzóbb legyen a dolog. (Abszurd, mi?)

  Másrészt. Akit szeretek, azzal én sokkal de sokkal jobban élvezem gumi nélkül. Ez van. Miközben fizikailag érezni valóban nem lehet (számomra legalábbis), a tudat, hogy van valami a kettőnk teste között, valami szintetikus, nekem nagyon nem konveniál. (Hangsúlyozom, csak szerelem esetén van ez így.)

  A férjemmel mi az első pillanattól lutrizunk, én nem akartam óvszert már az első alkalom alatt sem. (Hát, megéreztem valamit, na 😀 ) A teherbeeséssel mindketten úgy voltunk, hogy ha megtörténik, akkor sincs semmi, vállaljuk. (Első randitól így voltunk, komolyan.) Viszont a férjem tényleg nem veszíti el a fejét, szóval ezidáig csak akkor lettem terhes, amikor akartam is az lenni. 16 hónapig játszottunk a tűzzel, aztán összeházasodtunk, és az első éles hónapban teherbe is estem. Ja, szűrésre rendszeresen járok, semmi bajom.

  A gondok most kezdődnek. Én ugyanis már nem gondolom úgy, hogy ha teherbe esek, az nem baj, mert nem akarok még egy gyereket. Semmi szín alatt. Nem akarok óvszert sem, mert… mert nem. Nem akarok gyógyszert szedni, mert egyszer már szedtem, mindenhez volt kedvem a dugáson kívül. A spiráltól félek. A krémeknek, kúpoknak szar az ízük, és nem biztonságosak. Úgyhogy most patthelyzet.

  Azt tartom alapvető problémának, hogy a védekezés nélküli szex a legtöbb esetben a nőnek szívás, neki klasszisokkal magasabb a kockázata minden tekintetben, míg a védekezés legtöbb formája is a nőnek szívás, az ő testének természetes folyamataiba avatkozik bele, őt roncsolja, neki plusz meló, plusz felelősség. Szóval megint ott tartunk, hogy minden esetben a nő szív.

  Az, hogy a gumit lehet érezni, az egy legenda. Azok a férfiak, akik rövid ám annál tartalmasabb életem során maguktól húzták fel a gumit, kérdésemre mind arról számoltak be, hogy a gumiban EGYETLEN kellemetlenség van, és az nem az, hogy szarabb benne dugni és nem érzik, amit érezni kell. Hanem maga a felhúzás momentuma, mert az megtöri a varázst egy kicsit vagy mi. Viszont azt is gondolom, hogy két egyenrangú ember egyenlő mértékben kívánt szexuális kapcsolatában nem fogja egy kibaszott koton felhúzási aktusa megtörni a varázst.

  Illetve még egy, ha egy faszi olvassa, légyszi gondoljon erre is. Ha nem jó a méret, akkor valóban elég fos a dolog. Ha túl kicsi, akkor szorít, ha túl nagy, akkor meg lötyög, és nem kéne merő hiúságból egy számmal nagyobb gumit venni, mert ad. 1: abban tényleg szar dugni, ad 2.: könnyen lecsúszhat, és megint a nő szív.

  • Nekem is van egy hasonló problémám, Bajuszcic. Én 14 évig szedtem a tablettát, már azóta, hogy komolyra fordult a kapcsolatunk, mert illúziórombolónak tartottam a gumit. A férjem mindig ellenezte, hogy szedjem, mert féltett, és ő inkább gumit használt volna, minthogy bajom legyen. Én viszont ragaszkodtam a tablettához, mert biztonságosabbnak tartottam, nem mellesleg az addig irtózatos menstruációs görcseimet is csillapította. Tök jó érzés volt, hogy nincs minden hónapban két nap fájdalomban fetrengés, hányás, alkalmanként kórházba menés, mert semmi fájdalomcsillapító nem használ. Évekig oké is volt, minden, de most 30 felett azonban a tabletta kellemetlen melléhatásai is kijöttek – többek között a teljes aszexualitás, olyan szinten, hogy nem ismertem magamra. Mégis nehezen tettem le a tablettát, de aztán megtörtént, és átálltunk a gumira. Nem olyan rossz, mint vártam, és a szörnyű görcsök sem jöttek vissza, de azért… Érezni tényleg nem lehet, és a varázst sem csökkenti, de hiányzik a spontaneitás, az, hogy bárhol, bármikor lehetett, akár félálomban éjjel, vagy hajnalban – most sokkal jobban észnél kell lenni.

   Ennek ellenére ugyanúgy patthelyzetben érzem magam mint te – a gyógyszerre és a hormontartalmú készítményekre semmiképp nem akarok visszaállni, a spiráltól félek, mert erősítheti a menstruációs tüneteket, a többi meg olyan fából vaskarika, nem bízom bennük… A férjem ragaszkodik az óvszerhez az én egészségem érdekében, de én szeretnék valami jobb megoldást. Kár, hogy nincs.

   • Hát én felvetettem neki, hogy elköttethetné magát, de mereven elzárkózott ettől. Olyan szintű katyvasz van a férfifejekben az elkötéssel kapcsolatban, hogy csak pislogok. Ezt azt hiszi, hogy majd attól impotens lesz meg nem tud majd elélvezni.
    Én meg így: anyám, te az összes biológiaóráról hiányoztál??

    Jó, nálunk egész más a helyzet, mert a mi gyerekünk neki a harmadik, plusz koránál fogva sem akar már több gyereket, úgyhogy ez tulajdonképpen vállalható opció lenne nekünk, de hát ha nem, hát nem.

    • cerezanegra

     Én is megemlìtettem, hogy miért nem kötteti el magát, de azt mondta, az túl macerás. (19 éve vagyunk együtt, én szerettem volna még egy gyereket, ő nem. Aki van, nem közös.)

    • “Ezt azt hiszi, hogy majd attól impotens lesz meg nem tud majd elélvezni.”
     Enyém is azt hiszi 😦 Persze azt tudja, hogy a műtét nem okoz ilyesmit, de aszongya ő pszichésen válna azzá. Azzal meg ugye nem lehet vitatkozni.

     • Szó szerint. Amikor elmagyaráztam, hogy ez hogyan is működik, meg megmutattam neten, hogy ennek semmi alapja, ő is azzal jött, hogy de hát pszichésen.
      Aztán csak úgy próbaképpen bedobtam, hogy akkor elköttetem magam én. (Ő nem tudja, hogy törvényileg nem tehetem.) És bazdmeg nem tiltakozott.

      Az én hiperokos, kedves, érzékeny, feminista férjem. Én meg összeszartam magam egy kicsit a bánattól.

     • Tudtommal léteznek olyan (primitív, ugye!) törzsek, ahol a férfiaknál teljesen természetes a vazektomizáció. Van egy gyanúm, hogy kb. a körülmetéléssel azonos súlyú műtétről lehet szó. Na szóval a pasik – hogy mennyire a nővel való megbeszélés alapján, azt nem tudom, de el tudom képzelni – amikor gyereket akarnak csinálni, akkor befogják a lukat a péniszük tövén. Amikor meg nem, akkor nem kell nagyon figyelni másra, csak a szexre.

  • Szerintem van egy másik “kellemetlenség” is az óvszerrel kapcsolatban: hamar kiderül, ha a ffinak nincs rendes merevedése (mert cigizik/iszik/stresszel/pornófüggő, aki éles bevetésen nem tud “teljesíteni”) – és az milyen ciki már. Ezzel senki sem szembesül szívesen, csak az a helyzet, hogy engem ez nőként rohadtul nem hat meg. Mert az én testemről van szó, az én egészségem a tét.

   Volt olyan pasim, aki azt mondta: őt érdekli az egészségem és ő maga vette a gumit.

   Olyan pasim is volt, aki azt is rám fogta, hogy neki _miattam_ nincs merevedése. (Mondjuk, nem sokáig volt a pasim, és kb annyi tartás volt benne, mint a farkában.)

   Nálam az a policy, hogy aki nem húz gumit, azzal nincs szex. Mert ha nem érdekli az egészségem, akkor én vajon érdeklem-e? És ha nem, akkor meg minek dugjak vele?

   Sokat nyivákolnak a férfiak, hogy a rohadt nők stikában teherbe esnek mert így akarják elvetetni/kitartatni magukat – hát, faszikáim, van egy jó hírem: gumi alkalmazásával aktívan tehettek ti is valamit a nem kívánt terhesség elkerülése érdekében.

 • Ez érdekes, mert mi csak gumival szoktunk együtt lenni, bár nem én húzom fel magamnak, hanem a párom nekem, az is az előjáték egy minimális része.

  Nálunk ennek nagyon egyszerű oka volt, gumi nélkül nagyon gyorsan jött a “mindjárt jó” érzés és ez nekem nem felelt meg, mivel mindig elmegyek addig, hogy a páromnak is jó legyen, ezért célom hogy minél tovább bírjam. Erre pedig a gumi nálam tökéletesen alkalmas.

  Valami ezek szerint van abban, hogy “tompítja az érzéseket”, de ez a végeredményt semmiben nem befolyásolja, legfeljebb nem 5 perc alatt jut el oda (ennyi idő alatt a partnere valószínűleg még be sem melegedett), hanem fél óra, egy óra alatt, ami szerintem tök jó.

  Illetve a másik ok, ami már picit később alakult ki, nem szeretném hogy a lány, akit szeretek gyógyszerekkel tömje magát, mert halvány fogalmam azért van róla, hogy ezeknek a szaroknak mennyi mellékhatása van.

 • zseniális írás! egyszerre nagyon röhögök és hányok!
  én úgy vagyok vele, hogy nincs az a kutyaúristenfasza, akivel hajlandó vagyok, ha nem alap neki az óvszer. gyógyszert, spirált, injekciót nem vagyok hajlandó, és a HPV sem vonz kifejezetten.
  most nemazémá, de kinek legyen fontos a saját testem, ha még magamnak sem.
  mondjuk az olyan pasiktól is hányok, akik hozomra bekéreckednek gumi nélkül… milyen gagyi dolog ez már, nem? meg ez legalább jó szelekciós tényező, hogy szóba álljak-e vele egyáltalán.
  és mégegy, egy barátom elég sok nővel szexel, akár párhuzamosan, ő azt mondja, hogy neki alap, hogy gumit húzzon, pont nem hiányzik neki, hogy a nőnek bármi baja legyen, vagy terhes legyen vagy bármi. szóval saját érdekének tartja, hogy a nők biztonságban legyenek.

  • “és a HPV sem vonz kifejezetten.” 😀 bocs, nagyon röhögök

  • Ezt a részét végképp nem értem. Mert amúgy volt már olyan, hogy mondta, hogy ő nem használ, nem beteg, tud vigyázni, én meg mondtam neki, hogy de én beteg vagyok. És akkor így hukk! nézett rám hitetlenkedve, és mondta, hogy áááá, csak viccelek.Nem úgy nézek ki!!! baszki! Nem úgy nézek ki! És ez az ember egy megyeszékhely egyik legnagyobb építőipari cégét vezeti! Szóval van agya!

   • de most nem ez lenne a normális? vagy ahogy írod, az alap? ha szexelek valakivel, ha hajlandó vagyok a közelébe menni és a közelembe engedni, és viszont, akkor tiszteljük már annyira egymást, hogy próbálunk hosszútávú bajt megelőzni. de nem? a főtérre se szarok oda, csak mert rámjött.
    ha meg csak az orgazmus kell, de momentán nagyon, arra a maszturbálás is kurva jó és egészen biztonságos, plusz nem kell senkit kihasználnom érte.
    egyébként én nem értem egészen, hogy ez a szex ügy miért van úgy túldimenzionálva meg túllihegve. de biztos velem van a baj 😉

    • Nem beled van. Látod- e, írtam: nem szexelek, bibibíííí- így aztán azzal sem vagyok lesöpörhető, hogy szexhiány miatt írok. Ráadásul… RÁADÁSUL! má megen szexelhetnék, hát ippeg most hajtottam el valakit, na. kell a francnak, hogy az időmet rabolja, meg variáljon velem.

    • Mármint nem VELED van a baj. beled… ez tévesztés, de nem szerkesztem, mert röhejes 😀

    • Gondolom ha szeretek valakit szexelni is szeretek vele. 🙂 Pasimentes állapotban simán el tudom képzelni, hogy nem hiányzik a szex annyira….de nem tudom mert ilyenben nem voltam nagykorúságom óta. Viszont az első házasságomban a szex annyira nem volt vonzó, hogy simán elvoltam nélküle hónapokig.

   • A hírek szerint a távol-keleti szexturizmus egyik oka pont az, hogy ott a prostituáltak hajlandóak gumi nélkül. De b+ Klaus/Jurij/István/John/stb. Előtted a másikkal is gumi nélkül volt, erre nem gondoltál? Esetleg konkrétan negyedórája, mi látszana rajta?

    • Ezert meg azert mert ott rengeteg a gyereklany/kisfiu prostitualt. 😦 😦 😦

     • Az meg a másik. 😦

     • akik mind maguktól, saját akaratukból választották ezt az ősi mesterséget, mint tudjuk… és ahogy tudja az is, aki használja őket, szép, erkölcsös, européer polgárként, nagy fehér törzsfőnökként…

      • mabelwheeler

       Hogy rohadna le a farka mindnek.

      • Engem egyszer egy ex arrol probalt meggyozni hogy o mennyi interjut latott pornosokkal meg olvasott interjut prostikkal is (hogy hol azt nem reszletezte) es hogy igazabol ok mind sajat akaratukbol csinaljak es hogy kamu az hogy noket belekenyszeritenek, hogy az milyen ritka. Hat a gyerekeket azokat igen de o olyat nem csinal, igen szegyen az olyan de persze az ukran lanyok azok maguk akarjak ezt.

       Olyan faszival aki prostihoz jar(t) aztan soha nem kezdek. Soha. A gondolattol is rosszul vagyok h egy ferfinak ez termeszetes mint h leugrok egy tejfolert a sarki kozertbe bazmeg, elugrok kurvazni.

       Pornofuggokkel se tudok mit kezdeni, egyszeruen nincs energiam magyarazni egy felnott ferfinak hogy az amit a pornoban lat az nem valosag. Annyira lehangolo hogy egyaltalan nem fogja egy ferfi aki amugy komoly poziciot tolt be valahol es van agya hogy ez nem az elet. Nem is tudom ertelmezni.

       Varjal, ha ezeket kizarom akkor faszik 80%a ugrott is? Az is nekem szar mert rajtam csattan az ostor hogy nem tudok egy normalis faszit se osszeszedni 😀
       Barki csodalkozik meg hogy a nok csak vergodnek ebben az egeszben? Es a sok ferjes csaj vergodik a sajat hazassagaban rabszolgakent es akkor a latszatot fenntartva meg ok is rugnak egyet a “partaban maradt” (az angolban ez “on the shelf” vagyis “polcon maradt” mint valami lejart szavatossagu aru bazmeg) tarsukon hogy hehe te szerencsetlen neked ez se sikerult nekem legalabb igen. Mikozben neki is szar.

       • “Olyan faszival aki prostihoz jar(t) aztan soha nem kezdek.”
        Ez oké, de ezt, meg a pornófüggést, honnan lehet tudni egy alakuló kapcsolatban? Valószínűleg tagadják piszkosul nem?

      • Az egyedullalo let az valami olyan durva stigma egy nonek hogy nem egyszer hallottam akar szar kapcsolatban elo no ismerosoktol – egyiknel nem segit semmit a ferj, masik csak engedi hogy megdugja a pasi mert kulonben kurva szar a szex dehat egy gyerekkel mit ugraljon (elvalt anya) – nagyot sohajtva mikor meselek az en egyedulallo eletemrol hogy jaj dejo hogy nekik mar ezzel nem kell veszodni legalabb. Iszonyatos ez ha belegondolsz. Egyszeruen hatborzongato.

      • @Vacskamati – Az a vicc hogy nem, nem tagadjak. Annyira elfogadott a porno hogy eszuk agaban sincs tagadni hiszen ez egy normalis dolog, ferfi vagyok tehat pornot nezek mert hat mi mast csinalnek. Teljesen nyiltan vallaljak, abszolut nincs stigmatizalva. Sot ha nokent te felhozod hogy neked ez nem tetszik elkonyvelnek prud picsanak.
       Most akkor mondhatod hogy jo de azok nem fuggok csak egyszeri porno nezok. Szerintem meg nincs olyan, aki pornot nez napi szinten az porno fuggo.
       A prostit lehet hogy nem mondjak maguktol de ha rakerdezel azt is elmondjak siman, ahhoz sincs szocialis stigma kotve. Hacsak az nem hogy eleg jo faszi vagyok en, nem kell nekem pinara kolteni. De nem azert mert a prostitucio gaz hanem derogal hogy fizessek erte mikor a szorakozohelyen felcsiphetek barkit – ezt igy hozza is szoktak tenni egyebkent.

  • mabelwheeler

   “… hozomra bekéreckednek…” Hát kifeküdtem. 😀

 • ja, Sirobnak is grat, a 2005-ös befőttes üvegen besírtam 😀

 • csillamlajhar

  A gumióvszer a világ legnagyobb találmánya. Mi az, hogy nem húzza fel?!
  Aki látott közelről olyan három betűs iszonyatot mint HIV, HPV, annak eszébe sem jut ez az opció, és egy széles ívű láblendítéssel rúgja pofán a férfit, aki ilyet kiejt a száján.

  És mi az, hogy te vigyázz magadra?! De bazmeeeg! Mintha nekem kéne félreugranom a gyalogátkelőhelyre rontó autó elől, hát a kurva anyádat – óbocs, kihallatszott? A te faszod, te húzod rá azt a szart, te gyökér.

  • Igen?
   Kérdezd már meg nők tömegét, miféle tapasztalataik vannak ezzel kapcsolatban?
   És akkor még a kamasz fiúkról ne is szóljunk. Meg a leitatott kislányokról, akikbe belemennek. De persze be lehet most már oltani a lányokat ellene. Tudod, azért, hogy majd ők is anyák lehessenek. nem azért, hogy életben maradjanak a baszógépek rombolása után, hanem, hogy anyák lehessenek. Megmondták a reklámban.

   • Én amúgy már előre kurvára be vagyok szarva attól, hogy majd a lányomnak ezt hogyan tudom ÚGY megtanítani, hogy ne írja felül az iszonyatos nyomás a kortársai részéről, meg a megfelelési kényszer.
    Kamaszlánnyal rendelkező anyáknak nincsenek tippjei?

    Gumiszoba, te mit mondasz erről a dologról a fiaidnak?

    • Nem engem kérdeztél, de van nagyfiam-nagylányom is….a nagylánynak is azt mondtam, hogy gumi mindig, legalábbis a kapcsolat elején….aztán később megbeszélhetik, hogyan legyen a védekezés….ja és megkapta a HPV-oltást. A nagyfiamnak azt mondtam MINDIG húzzon gumit, ő még eddig nem alakított ki tartós(abb) kapcsolatot.

    • egy anyapéldakép ismerőstől hallottam ezt a mondást, és én is ezt mondom az enyémeknek, csecsszopó koruk óta ;): “baszás, szopás, csak gumival!” ez ilyen mantra már.
     aztán ezen néha röhögünk is, vagy ha olyan szituációt találunk amikor ezt el lehet sütni poénnak, akkor nem hagyjuk ki, már ők mondják röhögve. most kamaszodnak. és persze nem mulasztom el mesélni, ha történik valami releváns eset, hogy ez is a guminemhasználás miatt van, szóval még paráztatom is őket, ha úgy nézzünk. mindenesetre az az alapérték, amit mindig mondunk, a kedves édesapjukkal, hogy a gumi az alap, nincs olyan hogy nincs gumi.
     és majd meglátjuk ez mire lesz elég… 😦

    • Hogy szóljanak és adom az óvszert és kötelező. A nagynak első bnője van, csinálták óvszerrel, nem is zavarta, mikor egy nap mondta, hogy megy a bnője az anyjával nőgyógyászhoz. Felhívtam a nőt, és kértem, hogy ne mérgezzék a kislányt, a fiam rendben van ezzel, vállaljuk, megvesszük, várjanak, hisz csak 16 éves a kislány. Nem. Felíratták.
     Én nagyon nőpártian, nővédőn nevelem őket. Mondhatni vasszigorral.

     • Mit szólt a komaasszony ehhez a reakcióhoz egyébként?

      • Ő az a nagyon megfelelni vágyó nő. A lánya is. Bájosan, mosolyogva, gyógyszert szedve, főzve mosva.
       Nincs, csak annyi öntudat, amennyi egy nőnek még belefér. Ha dugnak minket, gyógyszert szedünk, lehajtott fejjel járunk, tudjuk, hol a helyünk.
       A telefonom döbbenet volt neki, majd mondta, nem rossz az a gyógyszer, mert legalább a menzeszt is rendben tartja. Mit mondasz erre?

       • Nem tudom. Semmit. Sóhajtok.

        (Bár van remény, ebben a pillanatban épp egy olyan lánnyal csetelek, akivel vagy két hete ittam együtt, és feljött a feminizmus meg ezek a témák, és nem sokat ugyan, de beszéltem neki róla. Most meg rámír, hogy azóta is ezen gondolkodik, és mennyire igazam volt, és ajánljak már neki könyveket, mert nagyon érdekli a dolog. Persze megreklámoztalak téged is :D. Oké oké, off, de annyira jó érzésem lett ettől most. 🙂 )

        • Van nekem is ilyen. Régi tanítvány, öntudatosnak induló kis nő, akit aztán majdnem megtörtek. Osztán kitetovált, közben beszélgettünk, erőt gyűjtött és a minap írt, hogy csodálatos élete van nulla bűntudattal és önerőszakkal. Ezt bazdmeg, a feminizmust a középiskolákban kellene oktatni fiúknak lányoknak.

      • Óóó igen, a tabletta “rendben tartja” a menzeszt. Aztán mikor majd 30 évesen abbahagyja, mert gyereket akar, akkor derül ki, hogy nincs rendes ciklusa, soha nem is volt.
       Hány ilyen van, Istenem…

     • Gumiszoba, én ugyanígy ragaszkodtam a gyógyszerhez, mert egyszerűen sokkal biztonságosabbnak és kényelmesebbnek tartottam, mint a gumit – ismertem a lehetséges mellékhatásokat, de nekem az, hogy biztonságosan szexelhetek és nem kell egy plusz fal közén, megért ennyit. És igen, fontos opció volt, hogy talán nem leszek minden hónapban annyira rosszul, hogy iskolába sem tudok menni. Szóval én megértem a gyógyszerszedőket is, sokak számára ez tűnik a felelősségteljesebb választásnak.

      • Jó, hát megértem én is. De vajon mi volna, ha a fiam nem az volna, aki, ha nem első kapcsolat lenne, ha fogalmuk sem lenne, kicsoda, és ugyanúgy 16 lenne a lány?
       Én azt mondom, hogy nem a terhesség az első szempont. És ne felejtsük el Dórát, aki gyönyörű volt és millió felé mozgott, nyilván szabadon kezelte a szexualitását, és ez történt vele. Amiről mi beszélünk, az egy másik aspektusa a dolognak. Ami a posztban van, az pedig az, hogy valójában, ha akarsz kapcsolódni, akkor régen nem biztos, hogy dönthetsz erről, de ha igen, akkor is nagy valószínűséggel annak következményei lesznek. Míg itt most arról beszélünk, hogy te hozol egy döntést, amibe én nem szólok bele, tégy úgy, és aszerint cselekszel. nem ütközöl akadályba, hiszen a pasidnak tök kényelmes döntést hoztál, de mi van, ha én máshogy akarom az egészségem érdekében? Akkor vajon hogyan van, ha neki kell alkalmazkodnia az én védelmemben?

      • Persze, értem, nem akarom kisebbíteni a problémát, ami tényleg létezik és súlyos. Azt tapasztaltam egyébként, hogy a legtöbbször a fiatal lányok – és felnőtt nők – sincsenek tudatában annak, hogy igazából kéne, hogy legyen választásuk, és hogy igen, az lenne az alap, hogy a védekezés mindkét fél feladata.

       Nem olyan régen az egyik barátnőm nagyon szerelmes lett egy srácba és mesélte, hogy minden de jó, csak ugye a szex, az probléma, mert a gyógyszer csak egy hónap után hat, a fiú viszont nem szereti a gumit és ezért most addig izgalom van, hogy terhes ne legyen. És nem tinikről, hanem huszonéves, értelmes, diplomás emberekről volt szó.

       Guvadt szemekkel néztem rá, hogy te úristen, akkor nem védekeztek? Hááát, vigyázunk, de a fiúnak gumival ugye nem és… Elmondtam neki, hogy basszus, ez iszonyú kockázatos, és nem gondol arra a srác, hogy ezzel téged milyen veszélynek tesz ki? Hogy nemcsak terhes lehetsz, de el is kaphatsz bármit? Ha annyira szeret, ahogy mondja, akkor szerinted nem kellene tekintettel lennie rád? Ekkor már ő nézett guvadt szemekkel, mintha eddig tényleg soha de soha nem merült volna fel ez a kérdés benne, mintha soha nem gondolt volna bele, hogy az ő érdeke-egészsége előbbre való annál, hogy a partnere mit szeret vagy mit nem. Ijesztő volt…

     • Én a saját lányom nem tudom meggyőzni, hogy ne szedjen gyógyszert! Semmivel. 😦

      • Én anno olyanokat szívtam a gyógyszerrel, mit állat. Mer én nem vagyok egy ilyen óramű típusú ember, és akkor elfelejtettem beszedni… vagy elfelejtettem, hogy beszedtem- e, vagy többet szedtem. Aztán nem mertem szólni (micsoda hülyeség), hogy ez most nem passzol és elbasztam, és kellene valami más. Nem akartam szólni, mert az ugye az alkalmasságomon ejtett volna csorbát.
       És egyébként az exem javára legyen mondva, hogy volt egy pillanat, mikor már mindenen túl voltam és azt mondtam, vagy gumi, vagy vége a szexnek. És nem tetszett neki mondjuk, de nem nyösztetett, nem erőszakoskodott. Lett óvszer a házasságban és én mondjuk imádtam, mert én egy ideje amúgy is irtózok attól, hogy valaki így belém lövöldözze saját magát. Nekem ez nagyon gázos dolog lelkileg is. Nyilván ez meg a személyiségemből adódik.

    • bajusz, mondom feketén-fehéren a gyereknek, pont ugyanolyan tényszerűen, mint ahogy a menstruációt és kapcsolódó témákat
     nyitott, figyel, vágja a témát, de a nyitottságához kellett az, hogy nem voltak soha tabutémák, nem susmusoltam a menstruációval, nem volt se tabu se szenzáció a meleg- és biszextéma, stb.

     és igen, szembesítve van azokkal a kérdésekkel, hogy szeretne-e teherbe esni? elvetetni? kihordani? nemi herpeszt kapni pl.? (ami egy életre szól, nem gyógyítható, és a szerencsétlenebbek havonta ülnek pár napig az iszonyú fájdalmas hólyagjaikon)
     miután mindezekre azt válaszolta, hogy: nem!, hát nem is volt kérdés: az a srác, aki gumi nélkül akar szexelni, és nem hajlandó meghallgatni az érveket, az azonnali kuka. Nincs több kérdés.

     ha sok és egyre több kamaszlány fel tudná vállalni ezt a szitut, akkor egy idő után a srácok is kénytelenek lennének óvszert használni – és ez az ő egészségüknek is használna, plusz előmozdítaná az értelmes kommunikációs generációváltást

     ami engem most nagyon foglalkoztat: hogyan lehetne a retorikán úgy változtatni, hogy a férfiak is felfogják, hogy mennyire romboló számukra a patriarchátus?

     • hát tudod Gumi, hogy mi másképp gondolkodunk kicsit erről, volt már szó róla korábban is

      máshonnan indulok, mert a szakmám miatt más szinteken látok bele a férfiak lelkébe, és nekem máshol törik meg a prizmám

      morfondírozok azon eleget, hogy lehet, majd egyszer ugyanoda lyukadok ki mint te, de én (még?) nem tartok ott, mások az eszközeim

      a nők ügyének érdekében meg azt gondolom, hogy elég széles a spaletta, elférünk, elférnénk mindannyian, mert a nők sem homogén társaságként működnek, és vannak, akik a radikálisabb, vannak, akik a softosabb vonalhoz tudnak kapcsolódni

      az idomítás nekem nem jön be, de mondom: lehet, hogy még futok pár kört, éveket, amíg rájövök, hogy neked van igazad

      • Gumi, azt hiszem, értem amit mondasz, legalábbis nagyon igyekszem

       én meg azt próbálom mondani, hogy most ebben a konkrét témában (óvszerhasználat), egy konkrét csoportot (kamaszfiú) feltételezve, én elgondolkodok azon, hogy milyen hatása lenne, ha a kamaszfiúk úgy lennének megszólítva, hogy a partnerük védelmén túl / amellett, a saját egészségüket is védeniük kell, mert vannak ugyan olyan nemi betegségek, amelyek számukra tünetmentesek, és vígan élhetnek tovább, de vannak olyanok is, ami nekik is rohadt fájdalmas, kiütésekkel jár, és nem gyógyítható. lsd. előbb említett nemi herpesz

       az lenne a jó, ha a fiúk fejében is megszületne a felismerés, hogy a saját egészségükről IS szó van
       ha nagyon sarkítani akarok: mutass pár képet kamaszfiúknak biológiaórán, hogy hogy néz ki egy herpeszes farok, és utána jól el fog gondolkodni, hogy használ-e gumit legközelebb

       igazad van abban, hogy totál szomorú, hogy “csak” a partnerük egészsége érdekében viszont nem lépik meg, amit kell, de én ebben a témában túllépek azon, hogy mi szomorú és mi nem, és próbálok egy olyan eszközt keresni, ami hosszú távon mindkét oldalt előremozdítja

       idealista vagyok?

      • kiegészítés
       nem kell biológiaóra, kapcsoljuk ki az oktatási intézményeket ebből – felelős szülőként üsd be kamaszfiaddal a gugliba, hogy nemi betegségek, válaszd a képek opciót, aztán nézd meg, hogy pl. a nemi herpesz milyen arányban terjed, és hányan fertőzöttek

       és ezeket az infókat kamaszfiad lehet, hogy összeteszi (nem biztos, de lehet), mert ez sokkal konkrétabb fenyegetés, sokkal sokkolóbb, mint az, hogy lehet, hogy gyerek lesz belőle

     • én azt látom, hogy az átlag, egobajnok, zártagyú pasik tök boldogtalanok, mire ötvenévesek lesznek már egészen kicsúszik a lábuk alól a talaj érzelmileg. kevés a kivétel. ilyen mentális tohonyaság van rajtuk, ápolatlanok és tökre függenek valami nő(k)től, tisztagatya-melegkaja és érzelmi fronton egyaránt. és rettentően sajnálják magukat, keresnek valami más nőt, lehetőleg jóval fiatalabbat, és ezt nem is elsősorban azért mert fiatal nőt akarnak dugni, hanem mert azokat sokkal könnyebben meg tudják vezetni, ők sokkal kevésbé látják rajtuk, hogy többnyire nagy senkik, akiket a társadalmi hatalmuk tart fenn, az előjogok, nem a saját személyes lelki erejük.
      soha nem voltak rákényszerülve a lelki fejlődésre, nem is nagyon virítanak, és mindig találnak valami minőségi menyecskét, aki így vagy úgy fenntartja nekik a látszatot.
      ha fogadni kéne lefogadnám, hogy emiatt is halnak korábban, vagyis ennek is nagy része van benne. lelki tohonyák és ebből kifolyólag boldogtalanok is.
      azt gondolom, hogy emiatt romboló számukra a rendszer, mert ebben az agyi és lelki tespedésben tartja őket, nem noszogatja őket a fejlődésre. és hát sajnos olyanok is…

      mivel a nők olyan rendszerben élnek, ami távolról sem a mi igényeinkre van optimalizálva, így nekünk folyton keresni, kutatni kell, figyelni, reflektálni. sokkal inkább benne vagyunk a változás, a változtatás kényszerében, ha meg akarjuk találni a boldogságunkat. én legalábbis így látom.

      egy ötvenes férfi mondta ezt nekem egyszer, ikonikus mondat, hogy olyan boldogtalan, hogy legszívesebben hazamenne, ásna egy gödröt és beletemetné magát. így mondta. illetve hogy leginkább csak a teknőseihez kötődik, azok üdvözlik amikor hazamegy, két elbaszott házasság után. ja és persze sokkal fiatalabb nőket hajkurászott, közben hipermenő, gazdag belsőépítész volt. terápia szóba sem jöhetett, hülye vagy?

     • ja, hát sajnálni én sem sajnálom őket, sőt mélységesen megvetem őket. övék az ország, a hatalom, a dicsőség, a pénz, a döntéshozatal, a törvénykezés, minden, még az isten is az arcukat viseli, és nem képesek, csak ennyit felmutatni. őszinténszólva én leszarom őket… egy ideje már csak olyan pasikkal állok szóba akik akarnak kilátni a fejükből.
      viszont azokra a nőkre haragszom, akik okosak, szívtak is már eleget, érzik a bőrükön, láthatják és látják is, hogy mi itt a nagy büdös játszma, és mégis belemennek, belemennek méltatlan és megalázó helyzetekbe, meg még ki is dumálják, viszont szolgálják/fenntartják a rendszert. tapossák egymást a sok lúzer kegyeiért.
      én azt gondolom, hogy nem nagyon van más esélyünk, mint kilépni a játszmából, és kialakítani a saját, önálló női világunkat, együtt, összefogva, és én ezen is vagyok. a legnagyobb nehézséget ebben nem a férfiak tohonyasága okozza, mert arra lehet szarni, hanem az okos, figyelő nők méltatlan fejethajtása, azoké, akik már megtehetik/megtehetnék, hogy változtassanak, de mégis inkább a könnyebb végén fogják meg a sztorit, pontosan úgy, ahogy a lelki tohonya férfiak. és a status quo áll, mint a cövek, hisz az összes olyan szereplő akinek van hatalma és erőforrása változtatni, szépen behajol, és nem változtat. vagy csak baromi lassan, közben a rosszabb helyzetű nők tömegeinek véréből él az egész rendszer.

     • Erről a kormányi kényszerítésről most az jutott eszembe, mikor bedobták, hogy nem kap, vagy kevesebb nyugdíjat majd az a nő, aki nem szült…. ilyen kormánytól tényleg a büdös életben nem kapunk több jogot, még azt a keveset is, ami lehetne, igyekeznek csökkenteni.
      És a szextéma 😀 Én sem szexelek inkább (nem is hiányzik), de volt bőven szerencsém olyan bunkókhoz, akik felháborodtak, mi az, hogy én nem szedek gyógyszert meg gumit kéne húzni. Bumm, az baszódjon meg, aki ennyire sötét farok, pláne, hogy azt is el szoktam magyarázni, hogy egy betegség miatt én nem szedhetek hormontartalmú vackokat, gyógyszert sem, és egyéb marhaságokat sem, … így ez lényegében adott… amúgy szeretem a randizgatást húzni a szex előtt, meg olykor viccesen bedobom a témát (na amikor oda illik nyilván, többedik randin már témába hozom a betegségem, így van mód erre), viccesen meg szoktam jegyezni, hogy gyógyszert nem szedhetek, de a mai világban jó nagy felelőtlen barom az a pasi, aki gumi nélkül akar bármit, annyi betegség van… és a reakciójuk mindent elárul. Volt, aki erre mindenféle megrökönyödés nélkül mondta, hogy ez szerinte is teljesen természetes (vele lett következő randi is), de volt , aki elkerekedett szemmel nézett, majd zavarodottan próbált hebegni-habogni, hogy leplezze, ő is olyan barom 😀 Jó, mondjuk én jó nagyszájú szemétláda vagyok, de ha ez kell, akkor ez kell. Aki meg tényleg felelősségteljesen gondolkodik, az fenn sem akad a megjegyzéseimen, mert természetesnek tartja… de ők sajnos kevesen vannak…. 😦

     • 😀 😀 😀

      retorika ide vagy oda, a lányomnak azt mondom, hogy: óvszer, óvszer, óvszer, hogy védje magát
      és ha fiam lenne, neki is azt mondanám, hogy: óvszer, óvszer, óvszer, hogy védje magát

      és ha ez az alap megvan, akkor mindkettőjüknek azt, hogy meg egymást is, és szexuális kultúra, ésatöbbi

      de jelenleg én azt látom, hogy a fiúknak az az üzenet (ha van üzenet egyáltalán), hogy vigyázz a lányra, nehogy terhes legyen, bla-bla, és nagyon nem esik szó arról, hogy magának a fiúnak milyen következményekkel járhat a védekezés nélküli szex
      én pont, hogy nem sajnálom őket, hanem tolnám az infót, hogy számukra mit jelenthet, ha nem használnak gumit, mert igen, úgy tűnik – és ez már a patriarchátus miatt van -, hogy nem elég ütős az az érvelés, hogy a lányokra gondoljanak

      ha egyre több lány szexel kizárólag óvszerrel, és egyre több fiú is csak óvszerrel, és egy idő után ciki lesz nem azzal, mert a srácok is elgondolkodnak azon, hogy melyik másik tahó haverja nem vett fel óvszert és vitte tovább a fertőzést, akkor át tud billenni a dolog

      erősíteni a lányokat, és szembesíteni a fiúkat

     • @Hilli
      “rettentően sajnálják magukat, keresnek valami más nőt, lehetőleg jóval fiatalabbat, és ezt nem is elsősorban azért mert fiatal nőt akarnak dugni, hanem mert azokat sokkal könnyebben meg tudják vezetni, ők sokkal kevésbé látják rajtuk, hogy többnyire nagy senkik, akiket a társadalmi hatalmuk tart fenn”

      Mennyire igazad van, mennyi ilyet ismerek, te jo eg! mar harmincasoknal latszik kibol lesz “Elveszett fiu” Soha-sohaorszagban. (Pan Peter alapjan, a fiu aki soha nem akart felnoni, aki elcsal magahoz egy kislanyt, Wendyt hogy legyen az anyukaja. Aztan miutan a lany megoregszik, annak a lanyat, majd unokajat viszi el ugyanerre a szerepre. Erdekes egy tortenet 😀 Ezert hivom en ezeket a pasikat Elveszett Fiuknak.)

      • Nagyon rossz volt ezt olvasni. Most szembesültem azzal, hogy én is egy Wendy voltam. Neki csak egy anya kellett, nem társ, hát ezért voltam én magányos a párkapcsolatomban.

      • @Marvella – ehh, ezen mind atesunk. Az aki engem akart volna igy kihasznalni – de sokat jart a szam ezert vegul megcsalt majd se szo, se beszed lelepett, tenyleg igy fogta a cuccat aztan mar nem volt ott mikor hazajottem. Most egy 18 eves lannyal jar aki foz most takarit ra, de ot is csalja rendszeresen.

      • Illetve nem mind atesunk hanem sokan. Nagyon sokan. Tul sokan.

      • @anna – csak jó lett volna, ha időben felismerem miben vagyok. Nagyon vak voltam és naiv. Amire viszont nem találok magyarázatot, hogy miután elhagyott, sok nőtársamtól nem együttérzést kaptam, hanem hibáztatást. Az én hibám az, hogy megcsaltak. Biztos, hogy megadtál neki mindent? Hiszen ha MINDENt megadsz neki, akkor nem hagy el – én meg csak néztem bambán, ki a fejemből, nem esett le, hogy mire értik. Ja, persze, hát a szex! Nem szoktatok szerepjátékokat játszani, kikötözni egymást, tudod, egy kis szexi fehérnemű… Mindig meg kell újulnod. Hát a nő dolga(!), hogy felpezsdítse az egyhangúvá vált szeretkezéseket, a nő dolga(!) teljesíteni a házastársi kötelességet (akkor is ha nem akarja). Minden felelősség a nőé. Főzz, legyél tip-top, hátország, kiváló anya, ágyban kurva. Legyél a nyak, aki irányítja a férfi fejét (manipuláld) – okos nő ezt teszi.
       Mióta elhagytak valahogy mássabb szemmel nézem az ő kapcsolataikat. Látom, hogy mennyire nem boldogak a férjeik/párjaik mellett. Az egyik iszik, a másik szappanopera sorozatokba menekül, vagy az evésbe, vásárlásba. Van aki kifelé megjátsza a nagy boldogságot, belül pedig már teljesen összetört, mert a férje a szomszédasszonnyal csalja. Többüknél pedig a saját megkeresett pénzük elköltésekor a férfi mondja ki a döntő szót. Értsd ezalatt, hogy “közösen” döntenek a pénzügyekben (lefordítva: a férj nem bízik meg a feleségében, ez a ‘szívem, én jobban tudom, hogy neked mi a jó’ szindróma).
       Sajnos nem látok erős nőket a környezetemben. Mindegyik teljesen alárendeli magát a férfiaknak, és látom, hogy ebbe lassan, de belerokkannak.
       És ha tudnák, hogy erre a blogra kommentelek, férfigyűlölőnek tartanának. Pedig nem vagyok az, csak kritikusan szemlélem a rendszert.

      • @Marvella – te jo isten, mekkora baromsag, hogy te megtettel-e mindent…
       Ez az aldozat hibaztatas. Ez is a rendszer resze. En is szokszor megkaptam ezt vagy hasonlot. Ha nemi eroszaknal az aldozatot bantjak hogy miert vett fel miniszoknyat szerinted egy valasnal/szakitasnal majd nem teged vadolnak? Szomoru de mindig ez van. Rohadt egy dolog.

       A tobbi nore ilyenkor nagyon ritkan szamithatsz, illetve csak olyanokra akik atlatjak ezt a szaros rendszert, a tobbiektol csak szart kapsz majd ezt garantalom, meg a kozeli rokonoktol is meg azoktol is akik elvileg a baratnoid.

       Amugy minel tobbet tudsz ezekrol a dolgokrol annal inkabb erosebb lesz az erzes hogy tisztogatni kell a baratok kozott mert nem mindenki erdemli meg az idodet meg az energiat. Akitol csak a szart kapod – az mindegy hogy o milyen szituban van es neki mennyire szar, nem erdekes mert neked a te eletedet kell nezni ilyenkor – azzal lehet hogy kicsit gyengiteni kell a kapcsolatot. Nekem bevallt. Arra is szamits hogy ha elfordulsz toluk utana jon majd az a duma hogy nem birod a kritikat. Ezt se szopd be, ez is faszsag.

       Az aldozat hibaztatashoz kapcsolodik, ha van idod/kedved ezt olvasd el:
       http://hu.wikipedia.org/wiki/Igazs%C3%A1gos_vil%C3%A1gba_vetett_hit

    • Én minden alkalommal mantrázom a gumit, amikor feljön a szex (12 éves a nagylány, 11 a fiú, a kicsi még kicsi), pedig szerelmes állapotomban úgy vagyok vele, mint te, és még nem tudom, tervezett terhességem után még nem tudom, mit fogok csinálni (számolok, hőmérek?! áhh). De elmondtam a kölkeknek, hogy a gumi alap, szóljanak, megveszem nekik, igen, a lánynak is. HPV oltást nem adattam be, mert nem bízom benne, nincs még elég tapasztalat – jobban bízom a gumiban :/ – aztán, hogy mire lesz elég…?! Reménykedem.

     • képviselőné

      Én 40 felett adattam be magamnak az oltást, előtte persze leteszteltettem magam, ami egyes orvosok szerint szintén nem mutatja megbízhatóan, hogy vírusmentes vagyok-e. Lehet, hogy kidobott 45 ezer forint volt, de nagyobb baromságokra is kidobtam már ennyi pénzt. Ártani nem árt. Megjegyzem, nem mindig véd ellene a gumi sem, szájban és bőrön is megjelenhet például, és ha rákot nem is kapsz tőle, akkor lehetnek ronda és gyakorlatilag kiirthatatlan szemölcseid, amikkel lényegében lemondhatsz a szexuális életről.

   • csillamlajhar

    Én nem szoktam férfigyűlölni, de ez tényleg a kurvaanyjukat kategória nálam.
    És igazából nem tudom, mit gondoljak arról a nőről, aki rábólint a gumitlan szexre. Hogy buta, vagy hogy áldozatot hoz a vélt szerelemért, vagy mittoménmmiért.
    Valószínűleg az utóbbit gondolom.

    • Utalok rá a posztban. Csúnyán bele vagy húzva, meg vagy vezetve. És itt nem arról beszélek, hogy egy bárban felszedsz valakit, és akkor nyilván gumit húzol, hanem hogy elkezdődik egy kapcsolódás, de nem ismered erősen, most lesztek együtt, lehet, hogy nem is fog működni, de talán nagyon jól. Szeretnéd, hogy működjön, kedveled őt, talán akarsz kapcsolódni, és már érdekel az ügy. Már nem olyan egyszerű kirúgni az ágyadból. És akkor ő győzköd és bizalmat kér, és tényleg annyira cuki. Az agy elkezd tompítani, remélni és belemész. Ilyenekre gondolj. Sokan így esnek bele a gumitlanságba. És persze lehet, hogy lesz ebből egy jó kapcsolatod, de nem tudhatod, előtted kivel volt, mit csinált, hát már nem a szüzességét veszíti veled.

     • Ez eddig oké, de ha egy ilyen kezdődő kapcsolódásból kapcsolat/együttélés/házasság lesz, és mondjuk gyereket is akarnak, akkor csak eljön az a pont, amikor az előélete ellenére – már hogy nem én vagyok neki az első punci – bízni kell benne…..

     • ezt annyira rossz érzés olvasni, ilyen tök kiszolgáltatott érzés 😦

     • Viszont ez fordítva is így van, neki is meg kell bíznia bennem, ha már nem gumi, hiszen nem csak a hpv létezik…..és persze akkor lehet ő is járt, adott esetben.

     • de ha ez már így indul, hogy nem lehet róla beszélni, nem merek róla beszélni, vagy nem figyel a partner, akkor hogy lehet abból utána jó kapcsolat? ez elkeserítő, és tiszta beszorított helyzet. nem éppen ez az a pont amikor KELL, hogy szóljunk, hogy beszéljünk? és ha nem nyitott a partner, akkor meneküljünk, bármennyire is cuki a srác? nem ez egy olyan markáns pont-e amikor KELL, hogy ott legyünk a helyzetben és kiálljunk magunkért, bármi áron is? ezután már csak nehezebb helyzetek jönnek, ha komolyra fordul a dolog, ha fertőzés van, ha gyerek, ha közös élet, lakáshitel, problémák, stb. mikor lehet elkezdeni őszintén beszélni egymással, a fontos dolgokról, ha nem például ekkor?

      értem én, hogy ez nem egyszerű, meg értem az egész szitut, de akkor is! ha pl. itt elcsúszunk, akkor megevett minket a rendszer, és utána sokkal nehezebb dolgunk lesz. vagy nem?
      jajjjj…

      • Nekem eszembe nem jutna ezen aggódni, hogy beszélni kell róla és hogy jaj mit fog szólni…..megy a levesbe, ha olyat szól, ami nekem nem tetszik. Egy kapcsolat elején ugyan miért kéne “félni”? Nincs vesztenivaló….

      • Én úgy vagyok ezzel Hilli, hogy ha valaki ezt nem tudja felfogni, akkor az nem éretten gondolkodó felelősségteljes ember, ráadásul nem is tart tiszteletben, nem fontos neki az egészségem, így semmi közünk nem is lehet egymáshoz. Mert ahogy írod – mi lesz majd később? Nem mellesleg, akivel nem lehet a szexről és a hozzá kapcsolódó járulékos dolgokról beszélgetni, akinek nincs ennyi kultúrája, azzal én szexelni se akarok.

       De könnyű nekem beszélni, aki itt vagyok az átlagnál sokkal normálisabb és kedvesebb férjemmel, a jó és működő kapcsolatomban, önmagamért szeretve és tisztelve. De hány olyan lányt ismerek, akik annyira de annyira magányosak és annyira nagyon vágynak a szeretetre, és úgy szeretnének már végre valakit, akivel megélhetik a szerelmet – ők megfelelni akarnak, és jófej csajok akarnak lenni, és azt akarják, hogy kelljenek a férfinak, sőt még úgy is vannak nevelve, hogy a nőnek kell alkalmazkodni – na szóval ők nem fognak kiállni magukért. Mert eszükbe sem jut, hogy ez lenne a minimum, és félnek az egyedülléttől, és attól, hogy majd nem kellenek, mert háklisnak és hisztisnek bélyegzik őket.

      • igen, értelek Arita, és tudom, hogy mit mondasz. iszonyatos elnyomásból, önbizalomrombolásból, nyomorításból kell előmásznunk, ha egyáltalán van erőnk hozzá. és a szar fokozatosan jön, felnőttként, először csak egy félmarha partner, a magányban, aztán egy gyerek, vagy mégtöbb, zéró saját egzisztencia. bántalmazás gyakran. mire észbe kapunk, már iszonyat nehéz kiszállni. pláne gyerekkel.
       én ezt látom, értem, tudom.
       viszont látjuk, láthatjuk, hogy a férfiak maguktól nem kezdenek el felelősen viselkedni, nem tisztelik a nők határait, nem is ismerik a fogalmat. plusz arra is vannak szocializálva, hogy nekik minden jár. pénz, paripa, fegyver, nő. a magyar férfiak, általában, és még azok is, akik azt gondolják magukról, hogy ők nem olyanok. alig van kivétel, és a kultúránk is egy nemek közötti agyrém.
       egy ilyen helyzetben merül fel bennem a kérdés, hogy amikor láthatjuk, tudhatjuk, hogy nagy valószínűséggel nem fogunk kívülről segítséget, támogatást, megerősítést kapni, akkor mit lehet tenni? mit tehetünk, mikor, milyen helyzetekben és hogyan, annak érdekében, hogy ki tudjunk lépni ebből az ördögi elnyomott, méltatlan, boldogtalan helyzetből. fontosnak tartom, hogy erről beszéljünk, beszélgessünk, tegyünk állításokat, amiket aztán más nők is láthatnak, és használhatnak, ha az megoldás bejön nekik.

       és nem gondolom, hogy amiről már sokszor, sok helyen volt szó, itt is Gumiszobánál, egy új kapcsolatba vagy egy ilyen méltatlan szexuális helyzetbe való belemenés a jó döntés, egy másik elnyomóhoz, méltatlan helyzetbe, ami egy fokkal talán jobb mint az előző. ezzel mind, megint csak a rendszert szolgáljuk, és okozunk kárt magunknak és még sokmindenki másnak. de ez így már lassan elkanyarodik a témától.

      • Nem is azt mondom, hogy ne csináljunk semmit, Hilli. Igenis tenni kell, csak nem tudom, mit és hogyan. Én elmondom a barátnőimnek, és mindenkinek, akit ismerek, hogy legalább gondolkozzanak el.

       Most, hogy fiatalokkal foglalkozom, még jobban átérzem a felelősséget és sokat agyalok rajta, hogyan adhatom át ezt a fajta egyenlő, méltó gondolkodásmódot mind a lányoknak, mind a fiúknak. Elképesztően fontosnak tartom ezt, és szóba is kerül sokszor, mert őket is végtelenül érdeklik az emberi kapcsolatok, és amikor elmondom, hogy én hogy látom ezt, és beszélgetünk, észreveszem, ahogy villannak a szemek és értik, érzik, hogy ez miért fontos és miért lenne jobb egy olyan világban élni, ahol férfi és nő egyenlő. Nem mindenkinél, de ha csak pár gyerek élete jobb és teljesebb lesz később, már megérte. Az is eszembe jutott, hogy kellene valami szexuális neveléshez kapcsolódó tanfolyamot, egyebet végeznem, mert iszonyú szükség lenne rá és sokat lehetne adni ilyen módon a kölköknek.

     • @Gumi
      “Márhogy mi a mérce jó kapcsolat címszó alatt?”
      Erdekes dolgot vettem eszre ehhez kapcsolodoan. Az en ismeretsegi koromben – es csaladomban – a nok nagyon sokszor azt definialjak jo kapcsolatkent ahol a no az elnyomo. Aki ugraltaltja a pasit, aki bevagja a durcat ha valami nem megy, aki parancsolgat, aki pattogtat, aki ostoroz. A legtobb no ehhez tapsol hogy lam, igy kell ezt.

      A szuperno. Aki tudja ezeket trenirozni, mert ezekkel ugy kell banni mint a kutyakkal. Tegye fel a kezet aki nem hallotta meg ez utobbi kutyas hasonlat-bolcseletet. En nagyon sokszor. Engem az anyam nagyon sokszor lebaszott hogy nem igaz hogy nem tudom oket jobban betanitani, hogy lehetsz mar ilyen bena. O azzal buszkelkedik hogy oregkorara kivivta a szabadsagat. Latszik hogy szegeny egesz eleteben harcolt.

      Na en arra jottem ra hogy aki ugraltat meg pattogtat annak se lehet olyan nagyon jo dolga. Mert nyilvan azert kell pattogtatnia meg parancsolgatnia mert kulonben a faszinak magatol eszebe se jutna. Szerintetek ez nem lehet rohadt faraszto meg valahol szar hogy ugymond be kell valakit tanitani, meg ugy nezni ra mint valami felnotas idiotara aki lofaszra se kepes? Hogy lehet felnezni egy ilyen pasira? Vagy igy mit varnak ezek a csajok? Meg ez igy hova vezet? Ugyanugy rossz oldalan allnak a fasznak ezek a nok csak kozben azt gondoljak hogy a kezukben a gyeplo pedig dehogy is. Valodi tarsat hogy talalnak egy idomitott majomban? Meg kozben ok csinalnak mindent igy is szerintem mert az idomitas nagyon ritkan mukodik.Kivulrol nagyon ugy tunik legalabbis.

      Ugy tunik hogy abban szinte minden no egyetert hogy nagyon sok a semmirekello gaz pasi de hogy nagyon sok no szerint csak az a ket valasztasi lehetoseg van hogy van en vagyok a kutya vagy en vagyok az idomar – hat ez kurva riaszto. Az ilyen csajoknak egyebkent magyarazhatod a feminizmust, ok azt hiszik hogy ok mar nyertek.

      • @Gumi
       En sem, en nagyon sokat kaptam ezert, mas noktol. Engem neztek hulyenek.

       Mert en oszinten, partnerkent alltam hozzajuk es naiv fiatal csajkent azt hittem hogy ez ilyen adok-kapok dolog es hogy a szuleim szar hazassaga az az o hibajuk, en majd jobban valasztok. Ha en oszinten, sajat hibaimon reflektalva megyek egy kapcsolatba akkor a masik is igy tesz.

       Es bazmeg sorra ertek a pofonok – sokszor szo szerint – mert senki nem akart egyenlo tars lenni, helyette viszont uralkodni, elnyomni. Ki agresszivan abszolut nyilt lapokkal, ki taktikazva, ki passziv-agresszivan, ki jofiunak alcazva (Volt olyan aki “joindulatuan”elmondta nekem hogy a tobbiek mind ki akarnak hasznalni es a ferfiak tetvek de majd o megved de persze azert akart megvedeni mert a tulajdonanak tekintett akihez nem nyulhatott mas, ugyanolyan fereg volt mint a tobbi).

       Es akkor a noi rokonok meg baratnok meg jottek gunyosan kacagva hogy hat igen, nem tudod hogy ezeket trenirozni kell. Mit akarsz te ezekkel egyenlosdizni. Nezd meg az xy-ot, o milyen jol betanitotta, nem iszik, nem nozik, penzet is hazaadja, csaladi hazat is felepitettek. Az a masik meg dizajner cipot meg taskat is vesz neki. A harmadik meg meg el is vette felesegul.
       Ezekkel nem lehet egyezkedni, ezek kutyak. Ferfi ferfi. Kutya kutya.

      • Teljesen egyetertek. Mindig buzlott nekem ez az egesz betanitosdi es kurvara sertett hogy engem neznek hulyenek mert se idomitani, se idomulni nem vagyok hajlando. Kinek jo ez? Persze ha a masik lehetosegre gondolsz annal jobbnak tunik egyel.
       Csak az a baj ezzel h idomitani ugyanakkora szopas csak annak a tobbi no kozott nagyobb presztizse van mert akkor legalabb nem vagy aldozat. (De.)

      • A környezetemben csak egy ilyen kapcsolatot ismerek, ahol nő az elnyomó. De az már nem normális együttélés, inkább diktatúra. Az a nő, aki valaha volt, az már régen elveszett és egy (kemény) férfi lett belőle, párja pedig csak lábtörlőként funkcionál. Ami megdöbbent, hogy sok nőtársam száján kifut ez a mondat: lehet, hogy az a nő teszi jól. Én pedig ilyenkor felteszem a nagy kérdést, hogy ti fel tudnátok nézni egy papucsállatkára? Ez az idomított valaki, ez nektek férfi?

      • @MarvElla

       Én is ismerek ilyet, egyetlen ilyet, de az valami egészen durva, amit a nő a pasival művel. A szerencsétlent anyagilag, érzelmileg, mentálisan, fizikailag, mindenhogy totál nullára szipolyozza a felesége nap mint nap.
       És most azért sem akarok belecsúszni a “biztosan megvannak ennek is előzményei meg az okai” retorikába, mert a faszi nagyon mély jóbarátom, és az egyik legjobb ember, akit valaha volt szerencsém megismerni.

       Más kérdés, hogy fordított felállásból meg kapásból annyi példát tudok, hogy a két kezem meg a két lábam nem elég, hogy összeszámoljam.

   • képviselőné

    Én iszonyatos gennyládákba/pszichopatákba bírtam belefutni eddigi tyúkszaros életem során, de én azt a problémát nem annyira tapasztaltam, még hamvasan ifjú koromban sem. Ezzel persze nem akarom a többi nő tapasztalatát tagadni. Igaz, én sose paráztam azon, hogy hogy hozzam fel ezt a témát (ezzel azt akarom mondani, hogy talán annyira határozottnak tűnök, hogy nem mertek bepróbálkozni), valamint a behatolás nélküli szexet is teljes értékűnek tartom és művelem is 🙂

    • képviselőné

     Most, ahogy olvasgatok itt, jönnek vissza az emlékek. És rájöttem, hogy azért lettem én ez ügyben ilyen határozott, mert 20 éves koromban randa gombát kaptam egy fiútól, és utána megfogadtam, hogy az egész nem ér ennyit. Szerencsémre (?) még idejében megfizettem a tanulópénzt. Pedig a gomba nem hpv vagy hiv,.

    • csillamlajhar

     …mert teljes értékű is. 🙂

   • mabelwheeler

    Apropó, kamaszlányok! Fiam barátnője, megelőzendő a félrekufircot, kiszurkálta a fiam összes gumiját. Kolosszál! (dehogyis)

    Én úgy tudom, a fiúkat is lehet oltani HPV ellen.

    • Miért ne lehetne, nem pattan le a bőrökről. Az immunitás mechanizmusa meg pont ugyanaz, mint a lányoknál.

     • mabelwheeler

      Ez vajon miért nincs a köztudatban? És erre miért nincs támogatás?
      Te, mint hozzáértő, mit tudsz a fiúk oltásáról? Ugyanaz a hatása, mint lányoknál?

      • mabelwheeler

       Ja, közben látom, hogy ugyanaz a mechanizmus.

      • Ha egyszer immunválasz alakul ki az adott vírustörzzsel szemben, ugyanúgy működik.
       Hogy a fiúkákat miért nem oltják? 1, drága. 2, bizonyos kockázata van az oltásnak. 3, őket nem veszélyezteti (annyira, mert azért szájnyálkahárty-rák még befigyelhet) 1+2+3 -> Egyértelmű reakció: szopjanak ezzel (is) a csajok, a többi meg érdekli a tökömet!

       • mabelwheeler

        Drága. A temetés drágább.

        Ha fiú HPV-s, annak van tünete? És hordozók? Vagy hogy van ez? Merthogy az érdekel, ráragaszthatja-e másra. Szóval, hogy ha őket is oltanák, az dupla “haszon” lenne-e.

      • képviselőné

       Az a vicc, hogy az orvosok is kb. sötétben tapogatóznak hpv ügyben, ahányan vannak, annyifélét mondanak, oltás ügyben is, meg arról is, hogy mennyire terjed, hogy pontosan hogyan és kiket fertőz stb. A fiúkon is kijöhetnek tünetek szemölcs vagy szájrák formájában.

      • Budapesten pl. a X. kerületben küldtek levelet, hogy kedvezményesen a fiúkat is oltják, ha akarják a szülők.

     • Na már csak ezen a szinten enged hozzászólni…
      Szóval a temetés drágább. Persze, de nem a fiúé/pasié. Átadhatja. Persze de ez nem neki probléma. Ennyi.

 • Több ponton is beleugatnék, így viszonylag későn bekapcsolódva a társalgásba.
  1, nem kellene azért az összes többi védekezési módszert demonizálni… Egyébiránt meg stabil, jól működő tartós partner mellett van egy nagyon jó hibrid megoldás, egy hüvelygyűrű, ami felhelyezve, 1 hónapig helyi hormonhatást fejt ki, a méhből nem szívódik fel, a test többi részére nem hat.
  2, Persze hogy ezek a módszerek a fertőzésektől nem, kizárólag a nem kívánt terhességtől védenek. (Ezért is csak stabil kapcsolat mellett említettem. Persze bejátszhat az igen tisztelt Félrek úr is, akkor meg borul a dolog.)
  3, Sajnos valóban a pasik csak minimális részére jellemző, hogy legyen nála óvszer, és ne féljen használni. Konkrétan személyes tapasztalataim során még egyel sem találkoztam. Nálam mindig van. Általában azt szoktam mondani: az óvszert itt találod. Felvezetés nincs. Mondjuk jelenet nem volt belőle, de simán előfordult, hogy mire felkínlódtuk (a jóembereknek láthatóan nem sok gyakorlata volt benne) addigra az eszköz alkalmatlanná vált a használatra. Mert ugye látatlanból nem tudhatom, melyik pasi mekkorát hord a lábai között, így normál méretűek vannak nálam, nem egy konfekcióosztály. Aztán vagy megfelelő vagy nem…

  • Mivel más nem gondoskodik róla… A dildómat is magamnak kezelem, nem?
   Mit mondjak, meg vagyok én verve a toronyház magas libidómmal. Ehhez képest viszonylag ritkán tör rám, hogy csakis egy darab hússal lenne jó. (Ld. első sor vége.)

  • mabelwheeler

   Tarthatnál több méretet is magadnál. A másik ötletem, hogy a nálad lévő gumerájszhoz választasz belevalót. Kukacvizit.

   • Sőt, a legjobb, ha több méretben tartok faszt magamnál, eleve óvszerbe csomagolva. 😀 És akkor még jobb lesz a randi:
    -Van óvszered?
    -Nincs.
    -Jó, nekem van. De van benne fasz is, akkor már inkább az óvszereset használom, ugye megérted. Szia! 😀

  • Még a hormonbogeszek (az ördög) ügyvédjeként egy nagyon személyeset hadd tegyek hozzá. Azt teljes mértékben elismerem, hogy nem mindenkinek optimális, hiszen egyetlen gyógyszer sem optimális mindenkinek. Lehetnek komoly mellékhatásai, hiszen az amúgy finom hangolású rendszerbe nyúl bele erővel.
   De ha nem lennének nemi hormondkészítmények, akkor én nem az az egészen csinos nő lennék, aki vagyok, hanem még mindig az általam végtelenségig utált férfitestben nyűglődnék. Már ha nem választottam volna mostanára azt a megoldást, hogy annál még a nemlét is jobb…
   És ezek ugyanazok a készítmények, amit a cisznők fogamzásgátlásra vagy a menopauzára kapnak.

 • 42 éves vagyok.
  A hozzászólásokat olvasva, úgy érzem szerencsém volt a férfiak hozzáállásával. 18 évesen, életem első partnere saját elhatározásból használt óvszert. Akkor a nemi betegségek kockázata meg sem fordult a fejemben, de fogamzásgátlót sem akartam szedni. Versenyszerűen sportoltam, és meg voltam róla győződve, hogy egy hormon gyógyszer jelentősen rontana a teljesítményemen. Ez mindennél fontosabb volt abban az időszakban. Így, amikor 1 évvel később belefutottam egy olyan fiúba, aki elkezdett alkudozni, egyszer én védekezek, egyszer te, kinevettem, és elküldtem. Következezett egy hosszabb és egy nagyon rövid kapcsolat, egyértelmű volt az óvszerhasználat.
  20 éve ismertem meg a férjemet. A gyerekünk születéséig itt is gumit használtunk, illetve kipróbáltuk a naptár-módszert. Ennek a gyümölcse a fiam 🙂
  A szülés után fogamzásgátlót szedtem pár hónapig, de olyan visszerek lettek a lábamon, hogy megrémültem. Az orvos gyógyszerváltást javasolt, de inkább visszatértünk a gumihoz.
  kb 10 év múlva megtörtént életem első defektje. Rohanás a sürgősségi fogamzásgátlóért, izgalom. Egy év leforgása alatt újabb 2 ilyen eset következett. Nézegettük a csomagolást, nem járt-e le a szavatossága, márkát váltottunk, de nekem elveszett a bizalmam. Saját magamnak azzal magyaráztam, hogy a gyártók a komfortosabb érzésért cserébe feláldozzák a biztonságot, és egyre vékonyabb termékeket dobnak a piacra. Nem élveztem a szexet, nem tudtam elengedni magam, mindig a “szakadás” veszélye járt az agyamban. Azóta leginkább a megszakításos módszert alkalmazzuk. Ez van, 40 fölött már nem fogok fogamzásgátlót szedni.

 • “Miközben te már gyógyszer után futkosol, fizetsz, hízol vagy kiütést kapsz csak azért, hogy őneki nulla problémája legyen, mikor használja a testedet.
  Milyen közös felelősség az?”

  Dehát fizetem a gyógyszer felét! – szokták erre mondani.

  Nálam… 13 év, két gyerek, megszakítás. 🙂 Eddig 100% működött, a gyerekek tervezettek. A gyógyszert nem bírja a szervezetem, gumit nem szeretjük.. marad ez az opció. Ami a libidót illeti, nálam az most nulla, ugyanis szoptatok és az tönkre vágja teljesen, amíg tart (legalább is nálam az elején) Férj megértő és remélem nem csak egyelőre. Az első gyereknél is átmeneti volt.

  Úgy látszik nekem nagy szerencsém volt a régi kapcsolataimban, nem találkoztam szájhúzogatós faszikkal, alap volt a gumi. Sőt, egyik exem jóbarátja hipochonder, ő csak úgy szexelt gumi nélkül az aktuális barátnőivel, ha előtte a lány igazolta vérvétellel, h nincs nemibetegsége. Fizetett mindent, beleértve a HIV szűrést, csak ne legyen beteg.

 • mabelwheeler

  Még sose találkoztam férfival, aki gondoskodott volna a védekezésről és nem kicsi merítésről beszélek. Mind utálta a gumit. Mellesleg én is, mert engem nyúz, zavar.

  Az utolsó kapcsolatomban komoly törést okozott nálam, hogy a partnerem csak hosszas basztatásra volt hajlandó elfogadni, hogy ha már én szedem a tablettát, akkor a felét állja. Aztán, mikor már nem írta fel egy orvos se a korom és a dohányzás miatt, szintén harcolnom kellett, sőt, választás elé kellett állítanom, hogy vagy nuku szex vagy fizeti a felét egy méhen belüli cuccnak, ami öt évig adagol hormont és rohadt drága (sophiataylor, ha erről is tudnál mondani valamit, örülnék, mert nem értem, hogy ha hormonos tablettát nem szedhetek, hormonos méhen belülit miért lehet). Nem bírtam volna egyedül finanszírozni, de nem is akartam, ő meg nem volt hajlandó más módot választani. Baromira leszarta a mellékhatásokat, az egészségemet, na meg engem, nyilván.
  Az természetesen szóba se jöhetett, hogy köttesse el magát, pedig nem akar több gyereket.

  S így történt, hogy hősnőnk pöcke úgy teliszaladt a faszikkal, hogy soha többé, esetleg szexre, ami meg baromira nem hiányzik és nem kizárt, hogy már így maradok.

  • mabelwheeler

   Ivartalanítás. 😀 Remélem, ő nem ezt a kifejezést használta.
   Ja, ezek fosnak mindentől, nehogy ráhúzódjon a cerkára. De komolyan, ha a farkukról van szó, olyan sötétek tudnak lenni, hogy meg kell veszni tőlük.

  • A hormontartalmú hurokra ugyanaz vonatkozik, mint amit az első poszt-hozzáugatásomban írtam a hormontartalmú gyűrűről. hormonok a méhben szabadulnak fel, a méhfalon fejtik ki a hatásukat, de onnan nem tudnak felszívódni, tehát helyi hatás lesz csak. A különbség annyi, hogy a gyűrű 1 hónapra, a hurok meg 5 évre elegendő hormonmennyiséget tartalmaz.
   A tabi/inyó ezzel szemben elárasztja a szervezetedet, minden szövetedre hatást gyakorolva.A tabi ráadásul először a májba megy, ahol a 80%-a rögtön lebomlik, mielőtt tovább haladhatna.

 • JudithBerger

  Az egyetlen férfi az életemben, aki magától vette elő a gumit (és megjegyzem, egyben toronymagasan az egyik legjobb az ágyban) egy hosszútávú dugópajti (hogy mondják azt szépen magyarul, hogy friend with benefits?) volt. Egész egyszerűen nem is volt kérdés, hogy használjuk-e. És még ez a videó kattogott végig a fejemben a bejegyzés olvasása közben… valahogy kapcsolódik bennem: https://www.youtube.com/watch?v=8WEtxJ4-sh4

  • mabelwheeler

   Hosszútávú dugópajti 😀

   Csajok, van összefüggés a szexuális intelligencia(önkéntes gumihasználat) és a tehetség(kurva jó az ágyban) között?

   • mabelwheeler

    De mi is használni akarjuk, úgyhogy ne légy smucig, Gumi.

   • Életem, a “fuck buddy” már jó ideje ismert fogalom. 🙂 Azt nehéz másnak lefordítani, mint dugópajtinak… Persze ángílusul van, úgyhogy az ország 80%-ának úgysem játszik. 😀

   • Szerintem mindenképpen van. Akinek van ilyen íkúja, az valószínűleg a külvilágot is felfogja, így aztán esetleg figyelmes is a partnerére.

    • mabelwheeler

     Akkor csak én nyúltam valahogy mindig mellé.
     És szerencsém volt, hogy némi gombáknál, egy kedves trippernél és egy mycoplasmánál nagyobb cuccot nem kaptam be.

     Most eszembe jutott a Csupasz pisztolyból az óriáskotonos jelenet. 🙂

     • 😀 mázlista!

      • mabelwheeler

       Komolyan úgy érzem én is. Hát még élek.
       De hogy én hogy utálom a pasikat, te jó ég!

       És most megint jól felbasztam az agyam, mert mikor próbáltam az exnek elmagyarázni, hogy oltassa be az ikerlányait, akkor nagyon húzta a száját, merthogy nem kell az és milyen drága, pláne mindjárt két főre, ezzel a téma le is került örökre a napirendről…és közben vett egy félmillás motort…

     • mabelwheeler

      Ja és a mycoplasmás esetnél nyilván én kúrtam mellé, a vérem kiszívta emiatt és fel volt háborodva, hogy volt képem azt mondani, hogy ő a hunyó.
      És igen, mind azt állítja, hogy ő aztán nem beteg, ő tiszta és ártatlan és nem hajlandó kezeltetni magát és mi az, hogy akkor visszafertőz, ez hülyesééég!

  • képviselőné

   A szó, amit keresünk: szexuális kultúra.

  • JudithBerger

   Szerintem ő (mármint, amilyekkel én találkoztam) elsősorban sajat mágaval volt annyira rendben, hogy ilyen szempontból is vigyázott magára és persze rám is, hiszen testileg és némileg lelkileg is érintkezett velem. Szóval azt gondolom, hogy egy egészséges, tiszteletteljes odafordulás saját magához az embernek magával hozza azt, hogy mindenki máshoz is több törődéssel fordul. Ez még nem a szeretet vagy romantika vagy jajdevigyázokrád kategória, csak egyszerű felfogása annak kis ténynek, hogy ha veled kitolok, akkor végső soron magammal is. S persze, ha valaki így nézi a világot, az nyilván átsüt a szexuális viselkedésén is…

 • csillamlajhar

  És nem borultál ki mint véranya? 🙂

 • csillamlajhar

  Szerencsés vagyok, hogy a várandósságtól való védelmet alapvetően leszarhatom, mivel nem dugok férfiakkal.
  Mindazonáltal a nemi úton terjedő kórságok nyilván nem kerülnek el engem sem, ha nem vigyázok magamra. Viszont valahogy ez az aránytalan felelősségvállalás sosem jutott még eszembe. Valakinél legyen gumi oszt jóvan, bejáratott kapcsolatban meg elvileg ha egészségesek vagyunk és nem baszunk félre, nem kell tartani mindenféle kórságoktól.

  De az sem elhanyagolható tény, hogy a nőknek általában azért nem KELL feltétlenül dugni. Értitek. Megkívántam, mert szép a cickója, de tartok tőle, hogy válogatott herpeszeket kaphatok tőle és épp nincs nálam védekezőeszköz, hát akkor inkább kösz nem.

 • Ez megint ilyen aha, ugyanez, ugyanez! iras volt, teljesen ugyanez a tapasztalat, minel fiatalabbak a sracok annal inkabb. Reg volt mar a ’90es evek mikor az AIDS ilyen nagyon para volt meg benne volt a koztudatban, a mostani fiatal sracok szinte semmit sem tudnak a nemi betegsegekrol. Ja meg azt is hozzatennem hogy fiatal sracoknak az anal-vaginalis (sot sokszor szopast is beleveszik!) szex valtogatasa is ugymond “jar” fogalmuk sincs hogy ez milyen durva fertozesveszellyel jar. Szoval az alap hogy gumi nelkul de meg minden lyukhoz is joga van.Ha meg nem akkor jon a nyuszites hogy dehat mier ilyen anyuvegyelnekemkisautot hangsullyal (en mondjuk elhajtom a francba de mi van a fiatalabb lanyokkal akiket ugy treniroznak hogy a fiunak mindent meg kell adni kulonben mashol probalkozik majd – es valoban).

  Nekem az iliyen durva szexualis jatekok sem tetszenek – manapsag bazmeg az hogy hajhuzas meg fenekeles az alap a pasiknal meg teged neznek hulyenek ha szolsz hogy ezt ne mar. En elhiszem hogy valakinek jo (egy olyan partnerrel akiben megbizol ugye mert egy egy egyejszakas soran ahol alig ismered a csavot ez akar total megalazo is lehet) de a szexben ne az legyen mar az alap hogy hajat huz, teljes erobol seggedre ver meg kozben ordenare modon mocskos kurvanak hiv. En mondjuk alapbol okollel arcra utok ha a hajamat huzza valaki, volt mar orrverzeses eset ebbol 😀

  Egyebkent meg koszi az emlekeztetot, en a hetet a klinikan kezdtem, itt van ilyen express klinika ahol bemesz egy ilyen szobaba, teszteled magad aztan az eredmenyt belerakot egy ilyen kapszulaba amit egy csovon felkuldenek a laborba. Tiszta scifi! 😀 6 oran belul van eredmeny. Nem tudom Magyarorszagon van-e ilyen.

  • képviselőné

   MIcsoda? Úristen! Na nem mintha annyira meg lennék lepve. De persze a pornó az csak ártatlan szórakozás, aha.

   • Igen ezek a csavok akiket a Gumi baszogepeknek hiv. 25 alatt nagyon sok ilyen. Meg afolott is meglepoen sokan, harmincasok is. El nem hinned.

    Volt egy allati jo TED talk errol – egy Cindy Gallop nevu no beszel arrol hogy o szeret fiatal sracokkal szexelni, csak egy a problema…ezek a sracok el vannak tevedve. Ok azt hiszik hogy a minden no szereti az analt, ha az arcara elveznek, ha elfenekelik, ha a hajat huzzak, ha lekurvazzak, ha melytorzkozhat stb stb stb.

    Angolul tudoknak itt a link, oriasi dumaja van a nonek

    Ezt a website-ot hozta letre:
    http://makelovenotporn.com/pages/landing

    Itt egy csomo porno mitoszrol rantja le a leplet. Ugy magyarazza el ezeket a dolgokat mintha ovodasokhoz beszelne.

    Es bazmeg ez a szomoru hogy felnott ferfiaknak igy el kell magyarazni hogy nem, nem minden no szereti ha lekurvazzak vagy a hajat rangatjak. Hogy ezeknek ennyi empatiaja vagy jozan esze nincs bazmeg azt en fel se foghatom…

    Masreszt meg szerintem vagjak hogy a nonek esetleg ez nem jo de leszarjak mert nekik ez jar. Ezt igerte a porno, anyuvegyelnekemkisautotleccileccilecci

 • Próbálom megfogalmazni mit gondolok, de Nekem nehezen megy, szőke is vagyok meg minden….De ez kurvára ott van megint, ezt BAZDMEG, mindenkinek el kellene olvasnia, és el kellene gondolkoznia. 🙂

 • En sem szexelek, aszex korszakomat elem az utobbi idokben, amikor meg maskepp volt, akkor sem dugtam se gumival se massal mert nem akarok gyereket. Ocsem gumival fogant meg, az sem 100 %.
  Szendi Gabor irta, hogy a nok mas szempont szerint valasztanak pasit fogamzasgatloval mint anelkul, igy nem csak a hormonokat kutyulja ossze hanem mast is. Hogy ez igaz e nem tudom, de elegge elgondolkoztatott.

 • Elmondhatom, hogy szerencsémre olyan férfival hozott össze a sors, aki pozitívan állt a gumi témához. Eleinte én is gyógyszert szedtem. Volt, hogy véletlenül elfelejtettem bevenni a napi adagot, de ezt csak másnap vettem észre. Na ilyenkor mi a teendő? Paráztam rendesen, de a gyógyszertárosnő megnyugtatott, hogy az addig folyamatosan szedett tabletták is elegendő védettséget biztosítanak (és ha nem?). Aztán úgy döntöttem, hogy nem kérek belőle, főleg miután egyre több helyen hallottam a hátrányairól is (no nem a nőgyógyászomtól, mert ő csak a pozitívumait említette). Jött az óvszer. Lehet, hogy nem annyira romantikus és vacakolni kell a felhúzással, de nekem nagyon “bejött”. Párom sohasem tiltakozott ellene. Ha nagyon megkívántuk egymást, és nem volt nálunk gumi, akkor maradt a kézi vezérlés 🙂 Ja és még valami, öööö….khm, szóval a használata után nincs az az érzés, hogy folyik ki belőlem a cucc.
  Amin nagyon ki tudok akadni az a fogamzásgátló csodagyógyszerként való kezelése. Jó a pattanásokra, széppé teszi a bőröd, nem lesznek durva görcseid, véd a rák, vérszegénység ellen stb. Jó, jó, de azért hormonokat szedni se egészséges, nem? Miért javasolják még olyan fiatal lányoknak is, akik nem élnek nemi életet, csak nagyon görcsölnek. Anyuka elviszi a nőgyógyászhoz, az felírja a gyógyszert, hogy rendbe tegye a lány menstruációs ciklusát. Na most én ezt nem értem. Mit tesz rendbe? Ha gyógyszert szed, akkor nincs rendes menstruációja. Azt hivatalosan megvonásos vérzésnek nevezik, ami nem azonos a menstruációval. Na de ne problémázzunk már ilyen mű dolgokon.

 • Az a gond a fogamzásgátlóval, hogy – amellett, hogy a folyamatos hormonszedés nem túl egészséges – hamis biztonságérzetet ad. Terhes talán nem lesz az ember, de én pl chlamydiát kaptam el az egyik pasimtól, ami, ha nem kezelik ki (antibiotikummal) akkor gyulladást okozhat, ami meddőséghez vezethet. Persze ez is nőkre veszélyes, férfiak csak terjesztik.

 • Hogy ez a klasszikus miért nem jutott eddig eszembe ennek kapcsán, én sem tudom… 😀

 • mabelwheeler

  Hát ezt muszáj idetennem:

  Kiss Judit Ágnes-Ballada a kettős erkölcsről

  Ha kisfiúnak buzog túl a nedve,
  mely testdúló szeretkezésre vár,
  „a kis kakas” ­ mondják rá kedveskedve ­
  „no lám, miből lesz a cserebogár”.
  Ám, bakfislány, ha ágyba hajszol véred ­
  (megbocsáss, most csúf lesz a szavam) ­
  „a kis lotyó” ­ zuhan rád az ítélet ­
  „mi lesz, ha máris baszhatnékja van?”

  Dicső macsó nevet nyer el a férfi,
  ha kétértelmű minden mondata,
  s a rossz nyelvektől akkor sincs mit félni,
  ha minden éjjel más nőt visz haza.
  De hogyha nő mer szabadosan élni,
  s nem csak célozgat arra, mit akar:
  „akármit el tud csípőn alul érni,
  vagy egyszerűen baszhatnékja van.”

  Ha öregembert űz a gerjedelme:
  „Istennek hála, jól tartja magát!”
  Ha vénasszonyt: „na nézd, a csúf cemende,
  ha nem vigyázol, becsusszan alád!”
  S ha egy vers feszül az erotikától:
  „Beh költői, és milyen férfias!
  Hogy nő írta?… hát… hümm… igazán bátor
  kimondani, hogy baszhatnékja van.”

  Felség, megadom magam kényre-kegyre,
  vétesd fejem, ha nincsen igazam:
  a férfi vágyik testi szerelemre,
  a nőnek meg csak baszhatnékja van.

 • mabelwheeler

  No, akkor még egyet, mer ez is beszarsz:

  Kiss Judit Ágnes-Gyerekférfiak balladája

  Ha nő vagy, férfiként szerethetsz
  macsót, lovagot, szépfiút,
  végül úgyis a gyermeked lesz,
  öledbe vágyik, s nincs kiút
  ebből a kényszer-anyaságból,
  szívedből szívja a tejet,
  és mint vak kismacska, nyivákol –
  a férfi mind csak kisgyerek.

  Mint óvodás a homokvárat,
  épít izmot vagy karriert,
  de kérj egy apróságot, fáradt,
  unott lesz rögtön és ijedt.
  Nem lesz társad és nem lesz hősöd,
  magad vagy csatába menet
  utóvéded és előőrsöd,
  a férfi mind csak kisgyerek.

  Most rád hasal, harapja nyelved,
  magáról úrként álmodik,
  ha nedve kiömlött, elernyed,
  s már alszik, nyála is folyik.
  Mert nő vagyok, oltalmat vágynék,
  de megtanultam, nem lehet,
  hiába szerelem, jó szándék,
  a férfi mind csak kisgyerek.

  Herceg, ha sértő, amit mondtam,
  hajtsd az ölembe a fejed,
  csak altató volt, mit daloltam,
  hogy minden férfi kisgyerek.

 • Szexelek, igen. Elég régóta. Amikor kezdtem, annak rendje s módja szerint elmentem nőgyógyhoz, nem bíztam a véletlenre, kinek kell egy becsúszott gyerek? Fogamzásgátló. Attól megbetegedtem (orvosok nem szeretik bevallani, persze), felborult a hormonrendszerem. Nem részletezem az évekig tartó horrort, aminek igazából soha nincs vége. A fogamzásgátlást gumival folytattam, én szerettem, nem volt gond vele, kellemesen síkosított, felfogja a spermát, felhúzni secperc, és a férfinak esetleg nincs olyan hamar magömlése, vagyis hosszabb az élvezet.

  Aztán jött a következő fázis: hiszterektómia. Azóta nincs gondom a védekezéssel. De a gumit sajnálom kicsit. Amúgy jó így. Csak kicsit úgy érzem néha, semlegesnemű lettem.

  • Már miért lennél?

   • Nem az vagyok, csak úgy érzem, mintha…

    • Hát szerintem sem, de miért érzed úgy?

     • Azt nem tudom. Talán nem is ezzel függ össze. Hanem a gyerekkoromból jön. Abúzus.

      • mabelwheeler

       😦

      • Persze lehet a hormonok miatt. Mert ment a levesbe egyik petefészkem is.

      • “Hanem a gyerekkoromból jön. Abúzus.”

       Nálam szintén. Nagyon sajnálom és mélyen együtt érzek veled. 😦
       Bevallom, nekem is sokszor van olyan érzésem, hogy nem vagyok teljes értékű nő (pedig még megvan a méhem és szépnek tartom a cicimet is). De mintha valami hiányozna belőlem. Mintha romlott lennék. Szégyenérzetem van (még a nők előtt is meztelenül). Legbelül pedig rettegek a férfiaktól. És mégis, bíznom kellene bennük, ha szeretnék még valaha normális párkapcsolatot (családot, gyerekeket)…nehéz dolog ez (inkább teher)

       • Én nagyon sajnálom, amiről írsz, de nem hinném, hogy attól lenne normális párkapcsolatod, hogy bízol a ffiakban. Millió nő bízik bennük és azután tízszeresét szívja annak, mint azok, akikben van tartás. Én azt hiszem, végzetes hiba egy ffiben megbízni.
        Úgy általában legalábbis. Olykor én is bízok egy- kettőben. De persze azért óvatos vagyok.
        És baszki mindig bejön, hogy hála istennek 🙂

      • Értem. Szóval akkor tartás mindenekelőtt. Köszönöm a jótanácsot 🙂

      • Abúzus: rohadjon meg.
       Hormonok: biztos? Valami rémlik, hogy egy petefészek is termel hormonokat bőven. Egyébként volt egy ismerősöm, neki mindkettőt kivették. Nő maradt, minden tekintetben. Annak is érezte magát.

  • mabelwheeler

   Ha szeretted a gumit, használhatod így is, nem?

 • De amúgy nem rossz semlegesneműnek lenni. 😀

 • Bocs, de béna vagyok én ehhez a wordpresshez. 😦

 • MarvElla, már csak így enged hozzászólni a rendszer. Én is sajnálom, sorstárs, és szintén együttérzek veled.
  Szerintem nem kell feltétlenül megbízni senkiben. Nálam pl. mindig is volt a 3 próba, mint a mesében, nem direkt, és persze nem is 3, mielőtt elkezdtem volna bízni valakiben. Miközben az abúzus sajátja, hogy az ember csak szexel, érzelmek nélkül. No nem mindenki, van, akinek az se megy.

  Jártál már Anoni Maránál? Ismered az oldalt? Talán érdemes benézni. (Bocs, Gumi, remélem, ez nem minősül reklámnak. Nem én vagyok amúgy Mara. 😀 )

 • Blaci, pszichés érzés ez, de ki tudja, mi van mögötte. Pszichológusnál nem jártam vele. Ami azt illeti, egyáltalán nem bízom azokban sem.

  • Pszichés: értem, de az a gyanúm, hogy a hormonoknak nem sok köze van hozzá. Kár, hogy azokban sem bízol, bizton állíthatom, hogy van közöttük normális, használható. Nincs megfelelő mintám, de remélem, hogy ők vannak többségben.
   Bár nem nekem szólt: a 3 próba mennyire megbízható?

   • Az lehet, hogy van köztük normális, de engem hagyjanak akkor is békén.

    A 3 próba se megbízható. De valamit mégis kell, és ez ösztönös, nem direkt van.

 • 5 év házasság (7 éve együtt), 2 pici gyerek. Eddig extra magas libidó, 2. baba után csak esti beájulás (7 hónapja). Férj tartja magát hozzám. Tényleg szerelem van, hol kevesebb, hol több. Viszont most már nem akarunk babát. De később még lehet, így elköttetést egyikünk sem(megnemislehetugye). Hormont nem vagyok hajlandó, semmilyen formában. Nem kell részleteznem: állandó fertőzések, frigid is lettem tőle, ami elmúlt, amint abbahagytam. Spirál kizárt. Kémiai cuccok kizárt (mindenre érzékeny vagyok). És óvszerrel nekem sem jó, sőt latexallergia is befigyel nálam, pedig férj szó nélkül húzza, ha kell. Utána meg napokig viszketek. Na ilyenkor mi van? Persze, ne szexeljünk, házasoknakúgyisminek. Régebben működött a billings-módszer, de szoptatás alatt nem tudom követni a testem, meg azért nem életbiztosítás. Hónapokig keresgéltem, végül külföldről rendeltem méhszájsapkát vegán kontragéllel. Meg van mentve a haza. Persze én tornázom fel a cuccot, de messze ez a legjobb megoldás eddig. Kicsit féltem, hogy öli a spontaneitást, de a két gyerek már úgyis megteszi… 😀

Itt elmondhatod nekünk amit gondolsz:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s