Donate

help

Na, az van drágáim, hogy kurva nagy szarban vagyok.

Azt tudjátok, hogy ezt a blogot sem így terveztem, csak gondoltam, elírogatok itt magamnak, osztán most 3 hét alatt több ezres napi olvasóm lett, aminek persze nagyon örülök, miközben érzem a súlyát is. Mármint azt, hogy ez már több annál, minthogy kisujjból, félgőzzel játszadozzak a billentyűzeten.
Ezzel egyelőre nincs is baj, merhogy jelenleg egy egészségügyi probléma miatt itthon vagyok táppénzen. Ez a probléma erősen kedvez az oldalnak, amibe napi több órát teszek bele, és közben már most azon agyalok, ha majd újra dolgozhatok, hogyan fogom a közösséget működtetni.
De fogom, ez már biztos. Mármint a közösséget nem, mert az működik magától, inkább az a tervezés tárgya, hogy mikor tudom rászánni az időt és erőt a betevő olvasnivaló megírására. Merhogy imádom, élvezem és teli vagyok ötletekkel és témákkal.
Csakhogy közben a kinti élet olyan szarságokat hoz, amiktől én már tényleg lekaparom a falat.
Az egy dolog, hogy a kezelésem kibaszottul sokba kerül, miközben a fizetésem táppénzen ketyeg, hogy ennek köszönhetően sakkozok a számláimmal (mint szelíd magyar közalkalmazott), de most még a bankom, amelyiket néhány hete megbüntették és kötelezték elszámolásra felém a hitelem inkorrekt kezeléséért, na, ez a bank most idebaszott egy hatalmas kiegészítő csekket. Mer ő azért a maga megrovásától függetlenül még kicsavar belőlem mindent, amit tud.
És még ezzel is ellennék valahogy (legfeljebb nem eszünk, ugye). Hanem aztán ma délután az történt, hogy a PC monitora befosott, úgyhogy most egy kb 10 ezer éves szaron kukkolom a világot és írogatok nektek. Amíg az működik. Mármint a monitor, nem a világ.
Szóval az van, hogy szivatás alatt vagyok kőkeményen.

Betettem én néhány napja a donate gombot az oldalra és terveztem is, hogy majd ha elérjük az ezer lájkot, akkor megemlítem, hogy szívesen veszem, ha ezt az irgalmatlan munkát, amit nagy szeretettel (ahogy egy pasi minősítené: hobbiból) beleteszek az írásba, honoráljátok nekem, de úgy tűnik, az élet nem vár 1000 lájkig.

Kemény csaj lévén nem akarok nyafogni és elvárni sem semmit, viszont aki megteheti és úgy tekint az oldalra, mint akár naponta vásárolt magazinra, attól köszönettel elfogadom ezt a kvázi előfizetést, vagy vásárlást, vagy támogatást.
Nekem most ebben a csodálatos országban igen nagy segítség volna, ha akár egy középkategóriás magazin árával hozzájárulnátok a működésemhez. Meg is köszönöm nagy szeretettel.

 

Ps: Utánam kutakodó trolloknak jelzem, a számla egy barátomé 🙂
Okos lány vagyok ám én.

16 hozzászólás

 • Sima átutalás nem lehet? Nincs ilyen cuccom, amivel arról az oldalról utalni tudnék. És ezen az oldalon is elkelne a donate gomb.
  Egyébként meg jobbulást, mielőbb!

 • “Ismerd meg önmagad, és a környező világot” c. tanfolyamunk keretében olvasgatok itten. Időnként egyik-másik felismerés kapcsán elképedek, időnként baromira összeszégyellem magam, időnként rájövök, mekkora baromi mázlista vagyok pillanatnyilag. Mindenképpen nagyon jó ez. Szeretném, ha az lenne az eredmény, hogy a fiaimmal és lányaimmal tudatosabban beszélgethetek majd a világról, és az abban elfoglalt helyükről. Egyelőre figyelek és tanulok, addig jutottam, hogy 12 éves lányom meséjében tudom, mi zavar (a netes “haver” leszelacsajom kérdése pl. és nem tudom megmagyarázni a gyereknek, hogy ez hogyan és miért gáz. Nem a neaddkimagadaneten a gond, azt rég tudják, és sűrűn megbeszéljük, a srác nem tud róla semmit – csak annyit, hogy ő lány. Ugyanő problémája az őt száraz bőre miatt fujjogó osztálytársaival, szintén példa. Satöbbi.) Nem miattam vagy fontos nekem, hanem miattuk. Talán nekik, velük már másabb lesz ez az egész – ha el nem késtem.

  Ja. szeretnék utalni. Írok emilt számlaszámért.

  • Nem tudom, tudatos-e igazán, ahogy “nevelem” őket, inkább asszem a példa járja – időnként meglepődöm, milyenek. Milyen jófejek. Örülök. De hogyan tudom ezt erősíteni bennük? Tojáshéjon lépkedés ez az egész. Annyi a kedvezmény, hogy apjuk meg én nem képviselünk kétféle értéket, kétféle világrendet. Erre mondom én, hogy rohadt mázlista vagyok. ő is, velem 😛

  • Meg a fiús apákében, méginkább. Csak ök nincsenek itt…

 • hannibal767

  Egy nagyon csúnya véleménybe futottam bele az imént, találomra szemezgetve a különböző blogok között.

  Sajnos nincs hozzászólási lehetőség, ahogy elnéztem, pedig lett volna egy-két szavam hozzá. Gusztustalan.
  Sajnos jelenleg korlátozottak az anyagi lehetőségeim, de egy kis összeget természetesen fogok én is utalni önnek. Sok kicsi sokra megy, remélem, sokan leszünk, akik segítenek.

  • Köszönöm, hogy szólt. Hanem a linket kivettem, mert nem szeretnék az átkattintásokkal forgalmat generálni neki.
   Az van, hogy elég tipikus a fiatalember, merhogy gondolom dúl benne az irigység a maga kevéssé látogatott blogján, és sehogy sem érti, hogy valaki más hogyan képes ily gyors idő alatt látogatottságot generálni a magáén. Gyorsan ki kell találni valamit, amivel üthet, de ez is elég soványra sikeredik. A “jobb lenne, ha szopna” jellegű becsmérlés egyértelműen emberi méltóságában igyekszik megsérteni a kipécézett bloggert, aki merészel az övénél jobbat írni. Kissé hasonlatos Cyrano de Bergerac olyanféle megsértéséhez, hogy önnek az orra, hm, az orra nagy. Mivel sem a tartalomba, sem a megfogalmazásba nem tud belekötni, hát az érzéseket veszi célba és elég silány módon tapos rajtuk egyet.
   Gyenge és nem tekinthető komolynak, ráadásul alig valaki olvassa, ami ugye, jelzi a kérdéses blogger színvonalát. A gőgje visszatartja attól, hogy elismerje a másik nála erősebb tehetségét, csak a gyűlölet marad neki.

   Eszemben sincs magamat védeni egy olyan országban, ahol színvonaltalan, jellegtelen sajtóért kérnek el pénzeket. Azt gondolom, aki akarja, érti, mivel jár egy blog rendszeres karbantartása, azt is tudja, neki mennyi élményt ad az olvasása, azt meg végképpen tudja, hogy ő tud- e ezért némi segítséget nyújtani a bloggernek. Ha nem, úgy azzal sincs baj, lám, a kérdéses fiatal úr is olvassa, pedig egyetlen petákot sem utalt érte cserében.
   Én úgy vélem, egy felnőtt ember el tudja dönteni, hogyan vélekedik a számára kedves dolgok támogatásáról, valójában nincs szüksége efféle vergődésre, hogy átlássa, helyesnek találja a kérést, avagy sem.

 • hannibal767

  Érdekes, most meg van hozzászólási lehetőség.

 • hannibal767

  Nem megy el a komment, na ez dühítő. Mocskolódik, de nem lehet neki válaszolni.

  • Sanszosan moderációra vár, ahogy Gumiszoba sem enged be senkit elsőre.
   Beleolvasgattam 1-2 írásába, nem lepődtem meg ezen: ” Ki tudja? Ha egy kicsit jobb pasi lennék, talán én sem pizzafutárkodásból élnék.”

   • Jaja, ő is tolatott ide kommenttel, oszt én meg kivágtam a picsába. Most Hannibalnak írt kommentemet betoltam hozzá, vagy kimoderálja, vagy sem. Szánalmas kiskutya.

  • E-mailt lehet írni, a bemutatkozásban írja, hogy korlátozott a hozzászólók száma, kb. húszan kommentelhetnek nála.

   Nem hiszem, hogy vetélkedik vagy egyáltalán a látogatottságra gyúr, csak nem látott még közösségi finanszírozású blogot, ami sokaknak megér egy ötszázast, ezrest, és nem hagyja ki, hogy ebbe is rúgjon egyet.

   Ez az írása nagyon aljas és öncélú volt. Ha lehántjuk a nőgyűlöletet, a “majd én megmondom, mi a helyes” önigazoló gőgöt meg az összeesküvéselméletet, akkor azt kell mondjam, elég jól és elég jókat ír, de sajnos, ezeket nem lehet lehántani.

   És így kérni támogatást, az ebben a blogmiliőben, a kívülállóknak feltűnő, visszás és ugrani fognak rá.

   • Hát most ez van. Gyúrom ezt az életet itt, szorongat sokadszor. Ha a dolgaim megoldódnak, akkor marad egy kis gomb az oldalsávban alig feltűnően. Addig meg eldönti az olvasó, hogy mit szeretne. Aki meg ugrik rá, hát tegye.

 • Te, Gumi!
  Holagomb?

Itt elmondhatod nekünk amit gondolsz:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s