Én sem vagyok milf!

milf
Merhogy szerintem (azt képzelem, úgy szeretném) ez döntés kérdése (kellene, hogy legyen).

Találtam egy oldalt, ahol egy velem egykorú csaj azt írja, hogy ő nem milf. Nem az, mert neki nincsen férje és gyereke. Meg egyébként kurva jól néz ki.
Olvasom a bejegyzéseit, és röhögök nagyon, mert amúgy eszméletlenül jól ír, és remek gondolatai vannak. Lapozok hátrébb, hátrébb. Látok fotókat róla és imádom, ahogy gátlástalanul kimondja: kurva jól nézek ki. Ennek aztán nincsenek szorongásai, pofázhat neki a Kiskegyed, hogy hogyan lehetne még soványabb, még szexisebb, még nőiesebb. Ez a csaj átlagon felül jó állapotban van, amit persze nem csodálunk, hisz azzal nyitott, nincs gyereke, nincs férje.
Mitől menne akkor tönkre?

Szóval lapozok egyre visszább, és akkor látok egy olyan bejegyzést, ahol méltatja a magyar macsó pasikat és lefújolja a feministákat. Aszondja, becsüljük meg, amink van,
Mármint becsüljük meg a magyar macsókat. Azokat a nagy tömegben létező szexista pöcsöket, akiket ő csupán addig tart maga mellett, amíg azt jónak látja. (Hiszen nincs férje, nincs gyereke. Tudod, saját élete van, amit volt módja, ideje, energiája felépíteni, majd karban tartani, merhogy- mint már mondtam is- nincsen se férje, se gyereke). Ő mondja ezt tehát, aki szerencsésen megúszta a nagy házasság projektet és nem dőlt be a szülésről sugalmazott “akkor leszel boldog kis szívem, ha anya leszel” népbutításnak.
Ő megúszta, van élete, jó munkája, szabadideje. Azzal és akkor kefél, amikor és akivel akar. Arra költi a pénzét, amire akarja. Akkor és azt eszik, amikor és amit akar. Folytassam?

Szabad ember.

A macsóságból annyit lát, amennyit beenged magához, így hát könnyedén azt mondja, köszönöm, nekem ez jó. Merhogy – mint az köztudott – a macsó egészen addig élvezhető és szórakoztató, amíg egy ilyen jól kinéző, szabadelvű nőt meg akar kapni, avagy meg akar tartani. És hát nyilván akarja, hiszen mennyivel izgalmasabb egy ilyen, mint korosztálya elszürkült háziasszonyai. Sőt, mennyivel izgalmasabb egy ilyen nő, mint saját elszürkült, házicseléddé tett felesége.
Végre egy nő, aki érett, de nem elhasználódott.
Egy igazi milf bosszantó tartozékok nélkül.

Ám ő (a csaj) eldöntötte, hogy ő nem milf.

Na, kérem. Én sem vagyok az, jóllehet van egy rakás gyerekem, férj is szívta a vérem egészen hosszú ideig, mégis valami isteni szerencsének köszönhetően kurva jól nézek ki.

De nem vagyok milf.
Csakazértse.

Gondolom én, és gondolja sikeres kolléganőm.
Csakhogy a bibi ott van drága anyukám, hogy ebben a számodra kellemes macsó társadalomban ezt (sem) mi, nők döntjük el. A fogalmat sem mi alkottuk, és az ezzel járó hozzáállást sem mi alkottuk. ŐK alkották, akik rád mennek, prédának tekintenek, beszólnak a csinos fenekedet látván, vagy egy tárgyaláson a melledet bámulják. Ők tesznek milffé még akkor is, ha végül te döntöd el, belemész- e a játékukba, vállalod- e, ami ezzel jár, vagy elküldöd mindet az anyjába. Ők attól még rólad fognak álmodozni. (Amit feltételezni igazán nagy elbizakodottság, hiszen dehogy álmodoznak. Ha te nemet mondasz, ők továbblépnek és keresnek valaki mást, mert nekik (a macsóknak) végső soron egyre megy, luk- luk, csak egyiken jött már ki gyerek, a másikon meg még nem).
A macsó két nőhöz ragaszkodik: az anyjához és a nejéhez, ugyanis neki a világ az ő ajnározásáról és farkának becsben tartásáról szól, ergo aki elé teszi az ételt és/vagy minden különösebb erőfeszítés nélkül, alanyi jogon használható ürítési kényszerének kielégítésére, azt megtartja. Legfeljebb keres mellé egy “milfet”.

Az tehát a szomorú valóság, hogy milf vagy, bezony te is, amennyiben elérted az érettnek számító kort és olyan állapotban vagy, amit ŐK még dughatónak ítélnek. Ebben az esetben bármennyire nem szeretnéd, az Ő elméjükben milfként vagy nyilvántartva. Úgy képzelik, veled nem kell annyit vesződni, hamarabb teljesíted a kívánságaikat (hiszen már mindjárt kifutsz a korból, ilyenkor már minden fasz ajándék), és jaj, külön öröm, hogy/ha a combod nem narancsbőrös.

Ha pedig azt mondod egy ilyen cuki macsónak, hogy elmész te a picsába, akkor bizton számíthatsz rá, hogy megsértődik, vagy tapad, vagy egyszerűen milfből téged tesz fapinává, mert hogyan is képzeled, hogy nem értékeled őt? Mi a faszt akarsz még, ha faszt nem akarsz? Örülj, hogy a szemét rád vetette, és kellesz (hogy neki örömöt okozz).

Ez van hát a bonbonok mögött, meg a nagyra becsült macsós lovagiasság mögött. És ha ez neked nem kell, nem vállalod, ha hiszed, hogy a te döntésed a milfség, vagy nem milfség, ám legyen. Hiszem én is, hogy nem vagyok az, sőt, kikérem magamnak a kategorizálást. Ettől azonban NEKIK még az vagyok. És az vagy te is.

20 hozzászólás

 • Na most: itt direkt van kétszer ugyanaz leírva egymás alá vagy véletlen így alakult vagy a második ugyanaz nem ugyanaz?

 • Hehe, ismerem a csajt. 🙂
  Örülök, hogy a blogodra találtam, bár az önámítási kényszeremnek és a hasadékony személyiségemnek biztos nem tesz jót. Majd megoldom.

 • Na, ezt most találtam meg, és nem értem. Most mit jelent a MILF? Valahogy nem áll össze a dolog. És egy macsónak miért kell egy MILF nő?

  • MILF- már nem fiatal, gyereke is van, de még baszható

   • én úgy tudtam, hogy az idős nő – fiatal pasi felállás a MILF

    • pontosabban idősebb nő

     • mabelwheeler

      Nem, Olvaslak jól írja. A MILF a még baszhatós, középkorú nő, aki nem akar a faszitól se gyereket, se házasságot, csak szexet(szerintük) és abban elég kitanult, nem kell vele sokat vacakolni.

      • És bármit- értsd BÁRMIT megtesz, hogy faszt kapjon.

       • Szubjektív tapasztalat, de inkább fordítva van. Az a női kategória, akiért a faszik tennének meg mindent, bármelyik korosztályból, és egy csettintés az ára. Kicsit olyan, mintha dominának éreznék a férfiak, pont a magabiztossága miatt, amiért soha, senkinek nem kuncsorog. És ehhez még csak bombanőnek sem kell lennie, olyannyira vonzó az öntudata. Értem egyébként, hogy úgy érted, a pasik szerint tenne meg mindent a kóbor faszért……..Érdekes egyébként, hogy minél inkább MILF vagy, annál kisebb az extrém elvárás, és annál nagyobb a behódolás is. Tételezzük fel, hogy a macsók sikeres férfiak. A sikeres, nagy felelősséggel bíró, komoly stresszfaktorban napi szinten harcoló férfiak pedig kimondva kimondatlanul szeretnek alárendelődni. Ha elsétál egy szexuálpszichológushoz, ez irányú vágyában a szakember konkrétan meg is erősíti, hogy ilyetén élje ki vágyait, csökkentse a stresszfaktorát. Azáltal, hogy a vezető pozíciójából a mérleg másik oldalára kerül.

      • Egyszer olvastam valahol, társkeresőoldalas faszik mondták, hogy ha hamar szeretnének szexpartnert találni, akkor a túlsúlyos nőkkel kell próbálkozni, mert ők már egy kis udvarlástól is hanyatt dobják magukat.

       • mabelwheeler

        Az apjuk kócos faszát, azt! Remélem, nem így van, vagy ha igen, a csaj is csak kihasználja a faszit.

       • Mivel nem önmaguk ellenségei, így nem gondolnám, hogy nekik nem tetsző alkatú hölgyre korbácsolnák fel vágyaikat, így maradjunk annyiban, hogy aki ezt nyilatkozza, az ennek a típusnak a szerelmese 😛 Amit beszélnek a túlsúlyos nőkről, hogy sokkal odaadóbbak, toleránsabbak,vidámabbak, meg még sokak szerint szűkebbek is.

  • Mert már nem kell tanítani, van már gyereke -nem feltétlen a macsóval kíván kiteljesedni-, bőven van tapasztalata. tisztában van a női varázserejével……..mindezek tükrében a legnagyobb kihívás, és a leggyöngyözőbb élvezetek vágyálma.

 • Sosem értettem, miért gondolja a pasik többsége, hogy egy negyvenes nőnek az a fő életcélja, főleg, ha egyedülálló, hogy találjon magának egy fütyit, aki majd jól ellátja a baját…. Talán magukból indulnak ki? 😀

  • Már nem életcélja az, hogy partnerre találjon. Nem keresi görcsösen, levetkőzte a belé nevelt elvárásokat, ami nem zárja ki, hogy az esélyt megadja alkalmasint, de már nem kerget illúziókat. Egy részük meg tényleg nem kíván már partnerrel élni, viszont legszebb, legimpulzívabb éveiben a szexet nem kívánja magától megvonni, sőt. Mellesleg nem gondolom, hogy olyan sokat filóznának a hímek a mi életcéljainkról, simán win-win helyzetnek élik meg. A fütyit meg sokan megtalálják közülük, jól látod 🙂

   • Biztos van köztünk ilyen is, aki mindent elkövet, hogy találjon magának valakit, de ne vegyenek már egy kalap alá velük!
    Mert ha te egy szingli negyvenes vagy, ráadásul ki is nézel valahogy, a környezetedben levő pasik közül jó páran “felajánlják szolgálataikat” hogy finoman fejezzem ki magam.Ha társkeresőn is vagy, akkor meg aztán dől rád a sok idióta.

    • képviselőné

     A harmincas nőkre még többen dőlnek, a húszasokra meg pláne. Ugyanakkor tíz év múlva kevesebb idióta fog dőlni, húsz múlva meg még kevesebb.

Itt elmondhatod nekünk amit gondolsz:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s